Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Επιστολή Πάνου Παπαδόπουλου για αυξημένα μέτρα αστυνόμευσης στο Μύτικα

    Επιστολή στον Δήμαρχο Ξηρομέρου που κοινοποιείται στην Αστυνομική Δ/νση Αιτωλίας, στους βουλευτές, στα πολιτικά κόμματα, τα τοπικά ΜΜΕ κ.α.  έστειλε ο  Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλ/νίας Πάνος Παπαδόπουλος με θέμα τα αυξημένα κρούσματα κλοπών, ληστειών στο Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας και ζητά την αύξηση της αστυνόμευσης στη περιοχή.  
    Η επιστολή καταλήγει: «Δράστε λοιπόν τώρα χωρίς καθυστέρηση και αποτελεσματικά πριν οι κάτοικοι του Μύτικα αναγκαστούν να λάβουν μέτρα αυτοπροστασίας και κινηθούν στα όρια της αυτοδικίας»…..

  
Στην επιστολή επισημαίνονται τα εξής:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Προς: Δήμαρχο Ξηρομέρου – Αστακός
Κοινοποίηση:
-Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας – Βόνιτσα
-Αστυνομική Δ/νση Ατωλίας – Αγρίνιο
-Αντιδήμαρχο Ξηρομέρου κ. Σπύρο Λύτρα – Κανδήλα
-Βουλευτές Αιτωλ/νίας
-Πολιτικά κόμματα
-Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Αιτωλ/νίας

ΠΑΡΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ!
Κύριε Δήμαρχε, οι δημότες και οι δημότισσες του Μύτικα, ένα χρόνο τώρα, βρίσκονται υπό στην σκιά του φόβου, την ομηρία διαρρήξεων και κλοπών και τη συνεχή διατάραξη της οικογενειακής, επαγγελματικής και προσωπικής τους ζωής. 
    Το κακό όμως παράγινε. Ξεπέρασε κάθε όριο η “ευκολία” και η συχνότητα των διαρρήξεων και κλοπών στον τόπο μας. Με μια λέξη όλοι ανησυχούμε για την επόμενη μέρα. 
    Σας καλώ λοιπόν ΑΜΕΣΑ να πραγματοποιήσετε δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη το συγκεκριμένο ζήτημα και με την υιοθέτηση των παρακάτω δύο προτάσεων:
   1.-Άμεση στελέχωση του Αστυνομικού Σταθμού Μύτικα με τουλάχιστον τέσσερα (4) άτομα.
   2.-Υπογραφή σύμβασης με εταιρεία SECURITY για την ασφάλεια της περιοχής. Αυτό μπορείτε σύμφωνα με το νόμο να το πράξετε και το οφείλετε στους εγκαταλειμμένους στην τύχη τους συνδημότες.

      Σε διαφορετική περίπτωση η ευθύνη της Δημοτικής Αρχής αλλά και της Αστυνομίας δεν θα είναι μικρή
    Δράστε λοιπόν τώρα χωρίς καθυστέρηση και αποτελεσματικά πριν οι κάτοικοι του Μύτικα αναγκαστούν να λάβουν μέτρα αυτοπροστασίας και κινηθούν στα όρια της αυτοδικίας.  

Με εκτίμηση

Πάνος Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο