Εξαιρετικές εμφανίσεις για τους αθλητές του ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΊΑΣ με προπονητή τον Κακαρελη Νίκο όπου συμμετείχαν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα KICKBOXING στα Γιάννενα..... Οι αθλητές του συλλόγου για μια ακόμη φορά έδειξαν το υψηλό επίπεδο τεχνικής και κατάφεραν να ξεχωρίσουν πραγματοποιοντας πολύ καλές εμφανίσεις με δύσκολους αντιπάλους. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από τον σύλλογο των Ιωαννίνων Tigers και οι αγώνες κύλισαν ομαλά για τους αθλητές. Οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν:
Καβαλάρης Γιάννης- Βρουτσης Ιάκωβος-Ψαρουδάκη Μαρία-Ζουμπουλια- Τσακανικας Βαλεντίνος- Σταματη Μαρία- Σταματης Χρηστος- Μασαλης Ιωάννης.
Το επόμενο Σαββατοκύριακο 2 αθλητές του συλλόγου ο Βρουτσης Ιάκωβος και Καβαλάρης Ιωάννης θα αγωνιστούν σε μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις επίλεκτων αθλητών VERSUS .
Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή για τις διακρίσεις τους και εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν το Αγρίνιο σε αυτή την κορυφαία διοργάνωση.







Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο