Χωρίς νερό είναι η Βόνιτσα και το Μοναστηράκι μετά το χθεσινό νέο κύμα της κακοκαιρίας που πλήττει με σφοδρότητα τη Δυτική Ελλάδα.
Aρκετοί δρόμοι πλημμύρισαν και καταγράφηκαν πολλές περιπτώσεις με εισροές υδάτων σε σπίτια και επιχειρήσεις.....
Όπως εξήγησε ο Δήμαρχος Ακτίου- Βόνιτσας Θανάσης Κασόλα τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στις υποδομές ύδρευσης, στον κεντρικό αγωγό, με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς νερό σπίτια και επιχειρήσεις στην πόλη της Βόνιτσας και το Μοναστηράκι.

«Δίνουμε μάχες ν’ αποκαταστήσουμε τις ζημιές στις υποδομές. Δυστυχώς έχουμε προβλήματα σε δρόμους όπου ξηλώθηκαν τα ασφαλτικά και κατέρρευσαν γεφύρια. Τα σχολεία λειτουργούν κανονικά με εξαίρεση το Δημοτικό και Γυμνάσιο στο Μοναστηράκι», ανέφερε ο Δήμαρχος Βόνιτσας.

Η ανακοίνωση του δήμου Ακτίου Βόνιτσας για διακοπή νερού
Ενημερώνουμε τους δημότες ότι, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων και της πλημμύρας που σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής 9 Νοεμβρίου, προκλήθηκε σοβαρή βλάβη στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης.
Τα συνεργεία του Δήμου βρίσκονται ήδη επί τόπου και εργάζονται εντατικά για την αποκατάσταση της ζημιάς. Ωστόσο, λόγω της έκτασης του προβλήματος, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στην Βόνιτσα και στην Νέα Καμαρίνα έως και αύριο Τρίτη 11 Νοεμβρίου.
Παρακαλούμε για την κατανόηση και την υπομονή όλων των δημοτών. Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η υδροδότηση να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό.




Στον Δήμο Αγρινίου οι υπηρεσίες παραμένουν σε επιφυλακή μέχρι αύριο το απόγευμα. Από την βραδινή έντονη νεροποντή δεν σημειώθηκαν προβλήματα.
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Η ΕΜΥ επικαιροποίησε το έκτακτο δελτίο σημειώνοντας πως η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και την Τρίτη.Τη Δευτέρα (10-11-25)
3. Την Τρίτη (11-11-25) μέχρι το μεσημέρι στη Θράκη, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο