Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Δήλωση Χριστίνας Σταρακά μετά την ολοκλήρωση των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ


Η ολοκλήρωση των εσωκομματικών εκλογών, βρίσκει το ΠΑΣΟΚ πολλαπλά ενισχυμένο και ωφελημένο να κοιτάζει την επόμενη μέρα με αισιοδοξία.....

Συγχαρητήρια στον επανεκλεγέντα Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη για τη νίκη του. Προχωράμε στρατιώτες στο πλευρό του για το αύριο της παράταξης, δυνατά και αποφασιστικά.

Συγχαρητήρια επίσης σε όλους τους υπόλοιπους υποψηφίους, τον Χάρη Δούκα, τον Παύλο Γερουλάνο, την Άννα Διαμαντοπούλου, τον Μιχάλη Κατρίνη και τη Νάντια Γιαννακοπούλου για τη συμβολή τους σε μια διαδικασία από την οποία το ΠΑΣΟΚ βγήκε κερδισμένο. Όλες οι υποψηφιότητες προσέθεσαν και δεν αφαίρεσαν, ειδικά σε μια εποχή που χρειαζόμαστε πολλαπλασιασμούς.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τα χιλιάδες μέλη μας, τους εθελοντές, τις νομαρχιακές επιτροπές, τις τοπικές οργανώσεις καθώς και τις εφορευτικές μας επιτροπές, που έφεραν εις πέρας την εκλογική διαδικασία με άψογο και υποδειγματικό τρόπο. Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς αυτούς.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους συντοπίτες μου, τον λαό της Αιτωλοακαρνανίας, μέλη και φίλους του Κινήματος, για τη μαζική τους συμμετοχή στις εκλογές της εσωκομματικής διαδικασίας.

Το ΠΑΣΟΚ πορεύεται στην επόμενη μέρα ενωμένο και ισχυρό, με στόχο να κερδίσει την εμπιστοσύνη της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας, να προσφέρει μια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης στη χώρα και στους πολίτες απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και να νικήσει στις επόμενες εκλογές.

Δεν έχουμε ούτε λεπτό για χάσιμο.

Θα τα καταφέρουμε. Προχωράμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο