Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Ευχές του Δημάρχου Ακτιου Βονιτας Θαναση Κασολα για την εκλογή του νέου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας.

 


Σεβασμιώτατε Μητροπολίτη κ.κ. Επιφάνιε, ο Δήμος Ακτίου - Βόνιτσας εκφράζει τα εγκάρδια συγχαρητήρια του για την εκλογή σας στο αξίωμα του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας....... Η μακρόχρονη διακονία σας στην Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας ως Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, ως Πρωτοσύγκελλος και Προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Ι.Π. Μεσολογγίου, μετέπειτα ως Προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου Πατησίων και ως Βοηθός Επίσκοπος του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου, χαρακτηρίστηκε από ανιδιοτελή προσφορά και άοκνη αγάπη προς το ποίμνιο και την εκκλησία. 

Ταυτόχρονα αναδείχθηκε μέσα την απ' την πορεία σας αυτή, η ηγετική σας ικανότητα. 

Αυτή η γεμάτη προσφορά πορεία σας, καθώς και τα πνευματικά και επιστημονικά σας εφόδια μας δημιουργούν την πεποίθηση ότι θα συνεχίσετε την παράδοση των προκατόχων σας με σκοπό την πνευματική ανάταση του ποιμνίου σας και την προσφορά στην Ελλαδική εκκλησία! 

Η εκλογή σας αυτή στην θέση του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας , χαροποίησε ιδιαίτερα το χριστεπώνυμο πλήρωμα τόσο στο Δήμο μας όσο και στην Αιτωλοακαρνανία γενικότερα . 

Ειναι πέραν από σίγουρο πως θα υπηρετήσετε το ποίμνιο σας με περισσό ζήλο και αυταπάρνηση απ' τη νέα αυτή θέση σας που όρισε η εκκλησία μας. Σας ευχόμαστε ολόψυχα μια μακρά, ευδόκιμο και παραγωγική ποιμαντορία.   Ο Θεός να σας δίνει δύναμη και φώτιση  .

Εις πολλά έτη Δέσποτα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο