Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Λαμπαδηδρομία Εθελοντών αιμοδοτών στον Αστακο


Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024 στον Αστακό......

που διοργάνωσαν ο Δήμος Ξηρομέρου, ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Αστακού και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στην 22η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος. Ο συλλογος μας εφέτος κλείνει 20 χρόνια προσφοράς στην εθελοντική αιμοδοσία.


Η διαδρομή στην οποία συμμετείχαν αρκετοί εθελοντές αιμοδότες καθώς και μαθητές σχολείων με τύμπανα, δάδες και μπαλόνια, ξεκίνησε από την Νέα Πλατεία Αστακού και τερμάτισε στην παραλία του Αστακού (θέση άγκυρα) όπου άναψε η φλόγα των Εθελοντών Αιμοδοτών. 

Παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, όπου και έκαναν ολιγόλεπτο χαιρετισμό, ο Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών του Δήμου Ξηρομέρου κ. Λευτέρης Μαντζαρης, η Αντιδήμαρχος καθαριότητας Δήμου Ξηρομέρου κ. Άρτεμις Τσόμπου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αστακού κα Γιάννα Ζούλα. Επίσης παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  κ. Κώστας Μπαμπούρης,  η Πρόεδρος της Κοινότητας Αστακού  κα Αρετή Γριτσίπη, μέλη του συλλόγου γυναικών, εθελοντές αιμοδότες, δημότες, καθηγητές, μαθητές των σχολείων μας και του σχολείου δεύτερης ευκαιρίας. 

Το μήνυμα ένα: ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ ΣΩΣΕ ΖΩΕΣ! 

Την σπουδαιότητα του μηνύματος δυστυχώς την αντιλαμβανόμαστε όταν ερχόμαστε στην δύσκολη θέση να χρειαστούμε αίμα. Για αυτό ας φροντίσουμε για εμάς, για τον συνάνθρωπο,  για τον συγγενή, αφιερώνοντας 10 λεπτά από τη ζωή μας .... για μια ζωή! 

Το Δ.Σ.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο