Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Προχωρά η οδική σύνδεση της Λευκάδας με το τμήμα Άκτιο – Δυτικός Άξονας.


πηγή:  n.p. production

     Σημαντική είναι η πρόοδος των εργασιών της οδικής σύνδεσης της Λευκάδας με τον οδικό άξονα Άκτιο - Δυτικός Άξονας, η οποία προβλέπεται να πραγματοποιείται μέσω δύο νέων οδικών τμημάτων. 

Έχει ήδη ολοκληρωθεί η κατασκευή του τμήματος Άκτιο - Άγιος Νικόλαος. 

Με την παράδοση σε χρήση αυτού του τμήματος και τη διοχέτευση της κυκλοφορίας των οχημάτων από αυτό, παρέχεται η δυνατότητα εκτέλεσης εργασιών στο τμήμα Βόνιτσα - Άγιος Νικόλαος απρόσκοπτα, καθόσον θα υλοποιούνται εργασίες χωρίς την ταυτόχρονη κυκλοφορία οχημάτων. 

Το τμήμα Άγιος Νικόλαος - Λευκάδα εκτιμάται ότι θα παραδοθεί μέσα στο 2024.

4 σχόλια:

  1. Δυστυχώς αδιάφορα έργα. Και άξιο απορίας γιατί τόση πρεμουρα για αυτά ειδικά από τον κόσμο του Αγρινίου που δεν έχει σχέση με την περιοχή αυτή. Ήδη τα υπάρχοντα οδικά έργα είναι υπερεπαρκη για την περιοχή Βόνιτσας Λευκάδας.
    Το μάταιο στην υπόθεση είναι ότι ούτε η Λευκάδα αυξάνει το μόνιμο πληθυσμό της το χειμώνα ενώ συνάμα η περιοχή της Βόνιτσας ερημώνει. Τα έργα δεν το αναστρέφουν αυτό. Χρειάζεται κάτι άλλο.
    Κακως τόσος ενθουσιασμός λοιπόν για έργα που ευνοούν μόνο λίγους λευκαδίτες και αν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς, φωνάζουμε κι τρέχουμε εδώ στην περιοχή και γίνονται έργα τα οποία εσείς από το Αγρίνιο το καλοκαίρι τα περνάτε ,και πάτε για μπάνιο ,με ασφάλεια και γυρίζετε σώοι πίσω στα σπίτια σας.Τοσα χρόνια έγινε η Ιόνια οδοςς και δεν καταφέρατε ακόμη να γίνει η σύνδεση με το Αγρίνιο, αυτό να βλέπετε.Το μωρό αν δεν κλάψει δεν θα του δώσουμε γάλα.Φωνάξτε και τρέξετε για έργα και μην κάθεστε στον καναπέ εκεί στο Αγρίνιο.

      Διαγραφή
  2. Το ζητημα είναι στον άξονα Βόνιτσας Παλαίρου δεν μπήκε και ο Μύτικας.Δεν περιμένω απάντηση,μόνο επισημανση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει κανένας άξονας Βόνιτσας παλαιρου. Αν εννοείς την Αμβρακία έτσι κι αλλιώς ο Μύτικας είναι μακρυά από αυτόν.
      Γενικά Μύτικας αστακός είστε η τελευταία τρύπα της φλογέρας. Δυστυχώς.
      Οι Αγρινιώτες αντί να ανεβάσουν εσάς που κανονικά εκεί θα έπρεπε να έρχονται πλάκωσαν και ήρθαν όλοι στη Λευκάδα μέχρι που την άφησαν χωρίς νερό.

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο