Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Ευχαριστίες, του Σύλλογου Παπαδαταίων Ξηρομέρου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»



 Ευχαριστίες...

     Ο Σύλλογος Παπαδαταίων Ξηρομέρου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» ευχαριστεί θερμά, όλους όσους συνέβαλαν στην δημιουργία και πραγματοποίηση του 8ου ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ, στο χωριό μας, την Παπαδάτου Ξηρομέρου Αιτωλ/νίας!!!!
Ευχαριστούμε πολύ, τους μικρούς δρομείς του αγώνα των 1.000 μέτρων.
Ευχαριστούμε τους μεγάλους δρομείς που συμμετείχαν στον 8ο ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ των 5.000 μέτρων και των 10.000 μέτρων, τους επισκέπτες, τους συνοδούς των αθλητών και δώσανε ζωντάνια στο χωριό μας, χρώμα και παλμό στον αγώνα με το χειροκρότημά τους.
Ευχαριστούμε τους υπέροχους εθελοντές μας ! Βοήθησαν στην διαδικασία, ήταν παντού σε ότι προ έκυπτε ανά πάσα στιγμή και υποδεχόταν του δρομείς στον τερματισμό τους.
Τον Δήμο Ξηρομέρου, την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, την Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας, το Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου, το Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας, για την άδεια διακοπής της κυκλοφορίας και την απόφαση για την απρόσκοπτη κυκλοφορία μέσω εναλλακτικών οδών, για την ομαλή και ασφαλή διέλευση των αθλητών.
Την 6η ΥΠΕ για την απόφασή της για την διάθεση του Ιατρού του Αγώνα, κ. Γιάννη Γουλιανού, τον εθελοντή φυσικοθεραπευτή του αγώνα, τον Ιατρό π. Δήμαρχο Φυτειών κ. Παναγιώτη Βραχά που για άλλη μια χρονιά εθελοντικά προσέφερε τις υπηρεσίες του.
Ευχαριστούμε:
Τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ξηρομέρου.
Τον Πρόεδρο και το Τοπικό Συμβούλιο του χωριού μας
Τον Πρόεδρο και το Τοπικό Συμβούλιο των Φυτειών.
Τα αρτοποιεία Σκοτίδη και Καρακώστα για την προσφορά εδεσμάτων.
Στον χρονομέτρη του αγώνα κ. Γιώργο Ζαχαρόγιαννη.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες ανήκουν στις υπέροχες νοικοκυρές του χωριού μας που μερίμνησαν για τις παραδοσιακές πίτες και τα γλυκίσματα που απόλαυσαν οι αθλητές μετά το τέλος του αγώνα για να ανακτήσουν την χαμένη τους ενέργεια, αλλά και οι επισκέπτες και φίλοι. Ήταν υπέροχα όλα !! Θερμά συγχαρητήρια!!!!
Συγχαρητήρια σε όλες και σε όλους!!
Ραντεβού του χρόνου.
Ευχαριστούμε από καρδιάς!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο