Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Ο Δήμαρχος Θανάσης Κασόλας έθεσε το θέμα του νέου δημαρχείου Ακτίου -Βόνιτσας στον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη


πηγη facebook  :Thanasis Kasolas

Παρουσία του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, έγινε σήμερα η υπογραφή των έργων ύδρευσης  των νομών Αρτας- Πρέβεζας - Λευκάδας και Αιτωλοακαρνανίας, ......

που θα ολοκληρωθεί εντός  3 ετών απο την υπογραφή του . Ο κύριος πρωθυπουργός συνομίλησε με φορείς της περιοχής και με τους Δημάρχους και τους  Βουλευτές σε σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο Λευκάδας , του τέθηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν και στον Δήμο ´Ακτιου Βόνιτσας , και στους όμορους δήμους ,  όπως των έργων αποχέτευσης και ύδρευσης , το ενεργειακό κόστος που πληρώνουν οι δήμοι , εκ μέρους μου . Είπε οτι αναμένει προτάσεις για τα έργα αυτά απο τον γενικό γραμματέα αποβλήτων .Όπως επίσης πρόσθεσα την ανάγκη δημιουργίας ενός νέου αναπτυξιακού προγράμματος με απλές αδειοδοτήσεις για τους δήμους στο στυλ του παλιού προγράμματος << Θησέας  >>, και την ανάγκη δημιουργίας ενός  νέου πρόγραμματος Ανάκαμψης 2, προκειμένου να ολοκληρωθούν έργα υποδομής σε περιοχές που υπολείπονται υποδομών και είναι πολλές .

Επισκέφθηκε επίσης το έργο Βόνιτσα - Λεύκαδα που θα ολοκληρωθεί εντός του  2024 σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του 








2 σχόλια:

  1. Η Βόνιτσα έχει Δήμαρχο υπολογίσιμο και να μπορεί να σταθεί να συνομιλήσει με οποιαδήποτε κρατικό παράγοντα , και για πρώτη φορά που φέρνει όλα τα υψηλά προσώπα Στην περιοχή του που προσπαθεί να αναδείξει . Συγχαρητήρια κύριε Δήμαρχε , δε είχα ψηφίσει σε καμία εκλογική αναμέτρηση ,αλλά μετά απο αυτά είμαι ένας νέος ψηφοφόρος σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ.ΔΕΚΑ ΧΡΌΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ.ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ .ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ... Ο ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΣΙΝΕΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο