Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας: "Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να κάνουμε τον Δήμο μας εξωστρεφή ..."


   Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Αθανάσιος Κασόλας, Αφιέρωμα του Αμερικανικού site Huffington post από την ελληνική του έκδοση, στο Δήμο Άκτιου Βόνιτσας .

Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να κάνουμε τον Δήμο μας εξωστρεφή σε αγορές του εξωτερικού και με την βοήθεια όλων των παραγόντων του υγιούς τουρισμού και με κοινή προσπάθεια θα τα καταφέρουμε και σε 5 χρόνια από τώρα θα βρισκόμαστε σε μια πολύ καλύτερη θέση -επίπεδο. Γιατί οι επενδύσεις και η αύξηση του βιοτικού επιπέδου των δημοτών μας έρχονται με συνεχή και κοινή προσπάθεια όλων μας .
 

15 σχόλια:

  1. Το νερό στην Βόνιτσα σήμερα 8 Ιουλίου και ώρα 8 το βράδυ είναι σε κατάσταση σοκ . Δηλαδή τον Αύγουστο δεν θα κάνουμε ούτε ντουζ. Κανονίστε γιατί με τους προηγούμενους μόνο τον Δεκαπενταύγουστο δεν είχαμε νερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΕΧΕΤΕ ΦΕΡΕΙ ΔΥΟ ΤΣΑΜΠΕΣ ΣΤΟ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ.ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο δήμαρχε για το ενδιαφέρον σου για την ενότητα Μεδεώνος. Όταν με το καλό ολοκληρωθεί το οραμά σου να δω τι θα λένε κάποιοι πρώην αντιδήμαρχοι που βγαίνουν στα καφενεία και στην παραλία για την παρακαταθήκη(δηλαδή τίποτα) που άφησαν για την Κατούνα και τα χωριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ Θανάση προσπαθείς για έναν δήμο σύγχρονο και ευρωπαϊκό και σε μεγάλο βαθμό θα το πετύχεις. Αλλά από μεγάλη μερίδα ανθρώπων δεν θα πάρεις τα εύσημα γιατί 9 χρόνια κοίταγαν το συμφέρον τους και μόνο και τώρα τους ενοχλεί ότι κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσύ 2:02 καλά τα λες ο λαός έναι με τον κάρυ και θα το δείτε στις εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιστροφή του μεγάλου ηγέτη Αποστολάκη αυτό θα πετύχεις και τίποτα αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξαιτίας αυτού του ανθρώπου υποφέρει όλη η περιοχή Αν δε το έχεις καταλάβει...του μεγάλου ηγέτη κάρυ.....ασχετε

      Διαγραφή
    2. Από καρρυ και από το λαμογια της Κατούνας υποφέρει ο δήμος νόμισες ότι δεν θα σου την έφερνε ο πρώτος αμειβόμενος που σε γέμιζε ψέματα για να κάνει τις δουλειές του αλλά την πάτησες καρρυ μου και για αυτό δεν είσαι δήμαρχος. Ψάξε τώρα να βρεις τα λάθη σου.

      Διαγραφή
  7. Ο καρυ τα έχει βρει τα λάθη του και επιστρέφει στο δριμύτερος γατσκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10:38 το 2028 θα έχεις πάλι δήμαρχο τον μεγάλο καρυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα πάει και ξύνεται στον Κασόλα για να ξαναγίνονται οι δουλειές του Κασόλα πρόσεχε όμως ποιους παίρνεις αγκαλιά μην το πληρώσεις στο τέλος της θητείας σου

      Διαγραφή
    2. Τα 5 χρόνια είναι πολλά αλλά που ξέρεις μπορεί να γίνουν και περισσότερα.

      Διαγραφή
  9. Λες μωρέ πάλι από την αρχή πάμε δυνατά με καρρυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μετά απο 15 χρόνια Κασόλα αν αντέχει ο Καρυ ας γυρίσει γατάκια 👍.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο