Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

ΔΙΑΥΓΕΙΑ: Το «Ειδικό Σχέδιο Οργανωμένης Προληπτικής Απομάκρυνσης Πολιτών του Δήμου Ξηρομέρου» εξαιτίας δασικών πυρκαγιών.


 
   Αναρτήθηκε σήμερα στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ (ΑΔΑ: ΨΚ7ΙΩΚΖ-9ΝΞ) και το εντοπίσαμε, το επίσημο έγγραφο 28 σελίδων του «Ειδικού Σχεδίου Οργανωμένης Προληπτικής Απομάκρυνσης Πολιτών του Δήμου Ξηρομέρου» εξαιτίας δασικών πυρκαγιών, το οποίο φέρει την υπογραφή του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη.
Σκοπός αυτού του σχεδίου ενεργειών είναι η αντιμετώπιση έκτακτης ανάγκης και προληπτική απομάκρυνση πολιτών από επικείμενη καταστροφή εξαιτίας πυρκαγιάς, στο Δήμο Ξηρομέρου. Οι ενέργειες που θα γίνουν στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του Δήμου αποβλέπουν:
α) Στην έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών.
β) Στην προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών, καθώς και στη παροχή υπηρεσιών και μέσων για την οργανωμένη απομάκρυνση των ατόμων που θα χρειαστεί να εκκενώσουν τις περιοχές διαμονής τους.
γ) Στη λήψη των απαραίτητων μέτρων προκειμένου να διατηρηθεί η ψυχραιμία των πολιτών και να περιορισθούν κατά το δυνατόν οι επιπτώσεις στον κανονικό ρυθμό των λειτουργιών της πόλης.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο με όλες τις πληροφορίες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο