Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Κάτω από τις μουριές, στην πόλη του Αστακού Ξηρομέρου.



       Ό,τι θερμοκρασία και αν έχει στην πόλη, σε κάποια σημεία έχει πάντα δροσιά. Τα τραπέζια είναι τοποθετημένα κάτω από μουριές, οι οποίες δημιουργούν σκιά.
Οι εικόνες που αποτύπωσε η κα Τζέννυ Παπαδημητρίου είναι από την όμορφη πόλη του Αστακού. Ο Αστακός αποτελεί το ακατέργαστο διαμάντι στα δυτικά παράλια της Αιτωλοακαρνανίας. Εκεί πάντα υπάρχουν η ηρεμία και η γαλήνη ένα μέρος που σίγουρα θα πρέπει να επισκεφθούν οι ταξιδιώτες.
Ο Αστακός συνδέεται ακτοπλοϊκώς με την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, αδιάψευστος μάρτυρας και οι φωτογραφίες στις οποίες διακρίνετε το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς να απολαμβάνει τη δροσιά της στιγμής.
Το Λύκειο Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς μεταβαίνει, μετά από πρόσκληση του Λυκείου Ελληνίδων παράρτημα Αργοστολίου (Λύκειον των Ελληνίδων Αργοστολίου), σήμερα Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024 στην Κεφαλονιά, προκειμένου να συμμετάσχει στη Μουσικοχορευτική εκδήλωση - αφιέρωμα με θέμα: "Αη Γιάννης - Λαμπαδιάρης" η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024. 

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην εκδήλωση.

Για τον Αστακό υπάρχουν δρομολόγια του ΚΤΕΛ από την Αθήνα, το Μεσολόγγι και το Αγρίνιο. Οδικός, συνδέεται με την Ιόνια Οδό μέσω των οδών Αστακός-γέφυρα Γουριάς - σήραγγα Αγίου Ηλία(προς Πάτρα) και Αστακός - Μπαμπίνη - Κουβαράς(προς Ιωάννινα). Επίσης και από τη Βόνιτσα, Πάλαιρο, Μύτικα, μέσα από μία παραλιακή διαδρομή κάποιος μπορεί να επισκεφθεί την πραγματικά όμορφη πόλη του Δήμου Ξηρομέρου, τον Αστακό. 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο