Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

Δήμος Ακτιου -Βονιτας :Οι εντατικές και συνεχόμενες προσπάθειες της δημοτικής αρχής για την επισκευή πολλαπλών και για πολύ μεγάλο διάστημα βλαβών


Οι εντατικές και συνεχόμενες προσπάθειες της δημοτικής αρχής για την  επισκευή πολλαπλών και για πολύ μεγάλο διάστημα βλαβών( σε Βονιτσα , Μοναστηράκι και αλλά χωριά) στην υπηρεσία ύδρευσης συντέλεσαν στην επάρκεια του νερού τόσο στην πόλη της Βονιτσας όσο και στα χωριά μας μετά το μεγάλο Κύμα επισκεπτών που επισκέφθηκε το Δήμο μας ,....... το διάστημα των  εορτών του Πάσχα . Απο ότι φαίνεται στο διάγραμμα η πληρότητα της μιας δεξαμενής Βονιτσας βρίσκεται σε ύψος 4,90μ απο συνολικό ύψος 5,00μ , ενώ της άλλης βρίσκεται σε ύψος 4,18μ απο συνολικό ύψος δεξαμενής 5,00μ.
Πριν τις επισκευές βρίσκονταν σε ύψος 1,60μ και 0,50μ αντίστοιχα .
Έτσι εξοικονομείται και νερό και περικοπτονται και δαπάνες ρεύματος λόγω κατανάλωσης του στα αντλιοστάσια .
Καλούμε τους δημότες να μην σπαταλάνε νερό  και για την δύσκολη συνέχεια που έρχεται μπροστά μας . Με την λειψυδρία και την ερημοποίηση που υπάρχει αυτη την στιγμή ,  σε παγκόσμιο επίπεδο λόγω κλιματικής αλλαγής  , πράγματα που στο παρελθόν θεωρούνταν αυτονόητα τώρα θεωρούνται ζητούμενα και έρχονται μετά απο μεγάλη κοινή προσπάθεια όλων .Απο την δημοτική αρχή θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια .
Εκ του δήμου  Ακτιου   Βονιτσας .






6 σχόλια:

  1. Αυτή είναι η δουλειά σας δεν μας κάνετε χάρη.Με τον Αποστολάκη είχαμε πάντα νερό.Το καλοκαίρι έρχεται. Αν δεν μπορείτε σπίτι σας.Τα δελτία τύπου δεν μας λένε τίποτα.Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.Εργα και όχι φανφάρες.Εμεις τα πληρώνουμε και ακριβά βέβαια τα νερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ολα φταίει η κλιματικη αλλαγη για την πολυεθνικη ΝΕΣΤΛΕ κουβέντα δεν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με ποιον αποστολάκη τον τελειωμένο ψάξτε να βρείτε κάποιον άλλον τώρα αλλά αυτόν που θα βρείτε να μην αφήσει τρία εκατομμύρια χρέος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χωρίς Κασόλα δε θα είχατε νερό φέτος Βονιτσανοι να το θυμάστε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι λες ρε κακομοίρη; μακάρι να ήξερες τι νερό έπινες.
    Πηγενε πάνω στη κορπι στ Μοναστηράκι να δεις πόσο νερό πηγενε χαμένο καί τ αγωγή υπάρχουν..
    Ξεκολατε επιτέλους.
    30 χρόνια πίσω πήγε τον τόπο ο καργιολης πίσω.
    Σας πέταγε ψυχουλα κ σας δούλευε.αλλα αφού έβρισκε όχλο καλά έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ. ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΝΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο