Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

ΟΑΣ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ

 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ



 

 



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

«Τα ραβασάκια και οι κλήσεις σε απολογία, για τις μαζικές μας κινητοποιήσεις, δεν μας πτοούν. Ούτε βήμα πίσω!»...

Λίγους μήνες μετά τις μαζικές μας κινητοποιήσεις που πέρα από την Αιτωλοακαρνανία, αγκάλιασαν όλη τη χώρα και τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με πολύμορφες δράσεις, η κυβέρνηση της ΝΔ, στέλνει ραβασάκια και κλήσεις για απολογία σε συναδέλφους, μεταξύ άλλων στον πρόεδρο της ΟΑΣ, Σπύρο Κοτοπούλη, γιατί πρωτοστάτησαν στην οργάνωση του αγώνα μας, με συλλαλητήρια, διαμαρτυρίες και μπλόκα.

Η κυβέρνηση και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αυγενάκης, που μάχονται δήθεν για να δουν καλύτερες μέρες οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι, όπως ενημερωθήκαμε και κατά τις τελευταίες επισκέψεις τους, βάζουν στο στόχαστρο όσους μπήκαν μπροστά για την ικανοποίηση των πραγματικών μας αναγκών.

Οι σχεδιασμοί και οι εξαγγελίες τους, στηριγμένοι στην Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, βάζουν περισσότερα εμπόδια για να παράγουμε, αντί να μας λύνουν τα προβλήματα. Γι' αυτό κάθε φωνή που στοχεύει την αιτία των προβλημάτων, θέτει αιτήματα, παλεύει για την ενίσχυση του οργανωμένου αγροτικού κινήματος, πρέπει να διωχθεί για πολλοστή φορά.

Διώκουν όσους αγωνίζονται, με βάση τους νόμους που έχουν ψηφίσει διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις και κάθε φορά τους βάζουν σε εφαρμογή.

Καλούμε τους χιλιάδες συναδέλφους να βγάλουν για μια ακόμη φορά συμπεράσματα από τη στάση της κυβέρνησης και του κράτους, που δείχνουν τι και ποιος τους ενοχλεί και τους βάζει εμπόδια.

Τους καλούμε να μαζικοποιήσουν τους Αγροτικούς Συλλόγους, να ενισχύσουν την Ομοσπονδία, τη δράση του οργανωμένου αγροτικού κινήματος.

Ενημερώνουμε την κυβέρνηση και τους διάφορους καλοθελητές, ότι δεν το βάζουμε κάτω, θα μας βρουν απέναντί τους.

Ούτε βήμα πίσω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο