Τρίτη 16 Απριλίου 2024

ΟΑΣ : ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 17 ης ΑΠΡΙΛΗ


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 17 ης ΑΠΡΙΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 
10:30πμ, ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.....


Η ΟΑΣ καλεί τους αγρότες και κτηνοτρόφους του νομού να συμμετέχουν στην Πανελλαδική Απεργία στις 17 Απρίλη.

Με τους εργατοϋπαλλήλους, τους αυτοαπασχολούμενους, την νεολαία, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους, έχουμε τα ίδια προβλήματα, την ίδια ανασφάλεια και άγχος για το σήμερα και το αύριο, κοινό αντίπαλο και μπορούμε με ενότητα και αποφασιστικότητα να αποσπάσουμε λύσεις και κατακτήσεις. 

Παλεύουμε για να μείνουμε στα χωριά και τα χωράφια μας και να συνεχίσουμε να παράγουμε, να ζούμε εμείς και οι  οικογένειες μας με αξιοπρεπές εισόδημα, να μην μας πνίγει η θηλιά των χρεών και των μεγαλεμπόρων. Επενδύουμε χρήμα και κόπο στις παραγωγές μας και θέλουμε βιώσιμο εισόδημα, να πληρωνόμαστε τον ιδρώτα μας.

Η οργή, η αγανάκτηση που νιώθουμε βλέποντας το εισόδημά μας να εξανεμίζεται στην ακρίβεια, να κερδοσκοπούν σε βάρος μας και ως παραγωγοί και ως καταναλωτές, να γίνει απόφαση αγώνα και διεκδίκησης, όχι απογοήτευση και φόβος.

Να πιστέψουμε στο δίκαιο του αγώνα μας και κυρίως στη δύναμη της συλλογικής δράσης και κινητοποίησης. Τίποτε δεν θα αλλάξει μένοντας θεατές, μπορούμε και πρέπει να γίνουμε οι πρωταγωνιστές παίρνοντας την ζωή μας στα χέρια μας. Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση στις 17 Απριλίου, που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο, στο Αγρίνιο, στις 10:30πμ, στην κεντρική πλατεία της πόλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο