Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Η εκτίμηση του ενεργού πολίτη κ. Τριαντακωνσταντή Κώστα, για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτώβρη 2023, στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας.


ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS: Ο ενεργός πολίτης κ. Τριαντακωνσταντής,  κάνει μία εκτίμηση για τις επικείμενες εκλογές της 8ης Οκτώβρη 2023, στο άρθρο γνώμης αναπτύσσει έξι σημεία που αξίζουν ιδιαίτερης προσοχής από τον αναγνώστη. Επίσης σε βίντεο εξηγεί την δική του άποψη για την περιοχή του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, και τις εκλογές για την ανάδειξη του Δημάρχου.

Διαβάστε το κείμενο και δείτε το βίντεο:

 "Είναι άμεση και επιτακτική ανάγκη στις Δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη  ο κ Σώζος Βασίλειος να περάσει στο δεύτερο γύρο"......

    
Αγαπητοί  Αναγνώστες
Με πλήρη υπευθυνότητα  και  με  πολύ περίσκεψη, μετά τη κατάθεση των συνδυασμών στο Πρωτοδικείο, ως ενεργός ελεύθερος  πολίτης, σας καταθέτω σήμερα την εκτίμηση μου  για το εκλογικό αποτέλεσμα. .......1)Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει δεύτερος γύρος.

2)Το ποσοστό 43 τοις εκατό δεν πρόκειται να το πάρει καμία Δημοτική παράταξη.

3)Εκτιμώ  ότι, με τα σημερινά δεδομένα, η παράταξη του απερχόμενου Δημάρχου  κ Αποστολάκη, η παράταξη του κ Κασόλα και η παράταξη του κ Σώζου   έχουν τις ίδιες πιθανότητες να περάσουν στο δεύτερο γύρο.

4) Σε ότι αφορά τη πολιτική που εφάρμοσαν οι δύο παρατάξεις, οι οποίες διοίκησαν το Δήμο ή ήταν μείζονα αντιπολίτευση, ήταν η ίδια. Αν βρεθούν στο δεύτερο γύρο ο απερχόμενος  Δήμαρχος κ Αποστολάκης και ο κ Κασόλας θα έχουμε μία από τα ίδια. Η πολιτική  που εφαρμόστηκε, από το 2011 μέχρι σήμερα, θα συνεχιστεί ανεξάρτητα ποιος θα είναι Δήμαρχος ή επικεφαλής της μείζονος   Αντιπολίτευσης.

5)   Είναι άμεση και επιτακτική ανάγκη στις Δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη  ο κ Σώζος Βασίλειος να περάσει στο δεύτερο γύρο. Είναι άμεση και επιτακτική ανάγκη να αλλάξουν τα πάντα. Είναι άμεση και επιτακτική ανάγκη  ο Δήμος να αρχίσει να λειτουργεί με αριθμό πρωτοκόλλου  ένα (ο1). Να γίνει επιτέλους Δήμος.

6)  Ο Δήμος χρειάζεται  σαρωτικό ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ  ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ    από τη σύσταση του μέχρι σήμερα. Να είστε βέβαιοι ότι αργά ή γρήγορα αυτός ο έλεγχος θα γίνει.  Τότε θα αποδοθούν τα τω Καίσαρι στο Καίσαρα και τα τω Θεώ στο Θεό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο