Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Xριστιάνα Καλογήρου: «Ναυαρχίδα της ανάπτυξης η ιχθυοκαλλιέργεια»


Εισαγωγική ομιλία στην ενότητα: «Η δυναμική προοπτική της Ελληνικής Υδατοκαλλιέργειας», έκανε η Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Χριστιάνα Καλογήρου στο 2ο Συμπόσιο για τις Ιχθυοκαλλιέργειες.....

Η Γενική Γραμματέας τόνισε ότι ο κλάδος μπορεί να αποτελέσει ναυαρχίδα ανάπτυξης και παρουσίασε τα δεδομένα και τις προοπτικές του.

Ακολούθως, μαζί με την ευρωβουλευτή Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, τον Καθηγητή Γιάννη Θεοδώρου, τον Γ.Γ. του ΕΛΟΠΥ Γιάννη Χεκίμογλου, τον Διευθύνοντα του ΟΚΑΑ Απόστολο Αποστολάκο και συντονιστή τον δημοσιογράφο Γιώργο Χουδαλάκη, συμμετείχε στο πάνελ συζήτησης.

Η κα. Καλογήρου συνεχάρη τους διοργανωτές του Συμποσίου και ειδικότερα στο Πανεπιστήμιο Πατρών, τις εταιρείες «Next is Now» και «Dome Consulting», καθώς και τον ΕΛΟΠΥ, που έδωσαν την ευκαιρία για μια γόνιμη και παραγωγική συζήτηση και επεσήμανε: «Ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας και αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτική δυνατότητα, ενώ παράλληλα προβαίνουμε στις απαραίτητες θεσμικές βελτιώσεις».

2 σχόλια:

  1. Δεν την ξέρω την Κυρία αλλά διορισμένη πολιτικός είναι. Βρίσκεται στη θέση αυτή γιατί οι περισσότεροι πολίτες ψήφισαν το κόμμα της να είναι στην εξουσία και ο αρχηγός της την διόρισε εκεί για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των πολιτών. Αυτό, με αυτό που κάνουν να δέχονται να τους περιφέρουν από πάνελ σε πάνελ οι επιχειρηματίες για να διαφημίζουν την πραμάτεια τους και να τους περιφέρουν ως κραχτες των συμφερόντων τους, ξεπερνά τα όρια της πολιτικής. Δεν ξέρω αν το νιώθουν αλλά έχουν ήδη αποδομηθει στα μάτια των πολιτών. Η ΠΟΑΥ κυρία Καλογήρου στις δυτικές ακτές( Αστακός - Μύτικας - Κάλαμος) δεν θα περάσει σε όσα πάνελ και να παραβρεθείτε έσεις και οι υπουργοί σας. Στο τέλος θα σας μείνουν τα συμπόσια. Οι εκλογές έρχονται για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Πάνο είναι από νησί την Λήμνο , υπήρξε βουλευτής, γενική γραμματέας περιφέρειας Αιγαίου κ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑΡΧΗΣ στο Βόρειο Αιγαίο, δυστυχώς όλα κ όλοι απέναντι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο