Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Eικόνες πολιτισμού στον δήμο Ακτίου Βόνιτσας.


Φίλος αναγνώστης του xiromeronews έστειλε φώτο για ανάρτηση με το παρακάτω σχόλιο

<< Eικόνες πολιτισμού στον δήμο Ακτίου Βόνιτσας. Στην είσοδο της πόλης ο δήμος έχει δημιουργήσει χωματερή . Το φορτηγό που αδειάζει είναι του Δήμου η άλλου επαγγελματία; Κάθε εβδομάδα μηχάνημα του δήμου ωθεί τα σκουπίδια για να δημιουργηθεί καλύτερη πρόσβαση σε νέες εναποθετησεις. Πολιτισμός.>>.....











6 σχόλια:

  1. Αυτός ο ΧΥΤΑ της Παλαίρου, δηλαδή δέχεται τα σκουπίδια όλης της Ελλάδας αλλά όχι τα δικά μας; Τι στο διάολο γίνεται; Εντωμεταξυ καλά η Βόνιτσα που έχει πες πολλά, Μοναστηράκι Πάλαιρος έχουν δύο τρία σημεία με .μπαζα που χωράνε να φορτωθούν σε δέκα φορτηγά και να καθαριστούν ολοσχερώς. Γιατί δεν τα καθαρίζουν ; Υπόθεση πέντε ημερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντού στο Δήμο υπάρχουν μικρές χωματερές. Αυτό γίνεται με ανοχή της Δημοτικής Αρχής. Στο Δήμο υπάρχει και λειτουργεί ΧΥΤΑ. Εκεί έχουν μεταφέρει σκουπίδια από όλη σχεδόν τη Δυτική Ελλάδα.
    Αυτή δυστυχώς είναι η σημερινή Δημοτική Αρχή.. Δεν σέβεται σε πολλά επίπεδα τον όμορφο τόπο μας. Ζητείται επώνυμη διάψευση. Πολιτικό θάρρος και πολιτικό ανάστημα υπάρχει;
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην πειραζετε τα παιδιά της δημοτικής αρχής γιατί θα πεισμωσουν και μετά αναρωτήθηκε κανείς τη θα κάνουμε όλοι εμείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χθες ,εξω απ΄την Κατουνα ,στη γνωστη χωματερη, το φορτηγο του δημου αδειασε τα ληγμενα αναψυκτικα απ΄την αποθηκη ιδιωτη. Θρασος κ ντροπη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα βγει ο Σώζος τώρα με όλους αυτούς που έδιωξε ο μεγάλος κάρυ να μας σώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο πολιτισμος δεν ειναι μονο θεμα διοικητικης αρχης ειναι η ανατροφη που εχουμε απο τα σπιτια μας. αν εσεις βγαινετε στην υπαιθρο για να πετατε τα σκουπιδια σας δεν σας φταιει κανενας. Α φταιει βασικα ο δημος γιατι δεν ριχνει προστιμα αλλα θα πεισμωσετε πολλοι ομως μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο