Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Πακτωλός χρημάτων 4.343.462 ευρώ στο ΧΥΤΑ. Πολιτική εξαπάτηση των Δημοτών. Αντιδήμαρχοι και Τοπικά Συμβούλια από τη ΔΕ Παλαίρου υπάρχουν; Δημοτικοί Σύμβουλοι υπάρχουν; Η θεμελίωση του εργοστασίου στη Λευκάδα έγινε; Τα εγκαίνια του εργοστασίου έγιναν;

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.


ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ από τη σύσταση του μέχρι σήμερα.

Είμαι στη διάθεση κάθε Διοικητικής Αρχής, κάθε Ελεγκτικής Αρχής και κάθε Εισαγγελικής Αρχής.


Γράφει ο Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής

Μαθηματικός 27-11-2022

((Προδημοσίευση από το δεύτερο τόμο του έργου μου, το οποίο σύντομα κυκλοφορεί. Περιέχει αλήθειες με αδιάσειστα στοιχεία, οι οποίες θα κάνουν πολλούς να ανησυχούν σε πολλά επίπεδα. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ)........

<< Πακτωλός χρημάτων 4.343.462 ευρώ στο ΧΥΤΑ. Πολιτική εξαπάτηση των Δημοτών. Αντιδήμαρχοι και Τοπικά Συμβούλια από τη ΔΕ Παλαίρου υπάρχουν; Δημοτικοί Σύμβουλοι υπάρχουν; Η θεμελίωση του εργοστασίου στη Λευκάδα έγινε; Τα εγκαίνια του εργοστασίου έγιναν;>>

Αγαπητοί Αναγνώστες

Πριν από τις Δημοτικές εκλογές του 2014 ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης έλεγε και επαναλάμβαναν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του << Ούτε μια ξένη σακούλα με σκουπίδια δεν θα μπει στο ΧΥΤΑ στη Πάλαιρο>>. Βέβαια μετά τις εκλογές αυτό δεν το τήρησαν. Όλοι γνωρίζουμε ότι έφεραν σκουπίδια από το Δήμο Πύργου, το Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, το Δήμο Αιγιαλείας. ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ.

Πριν τις Δημοτικές εκλογές του 2019 , συγκεκριμένα στις 27 Νοεμβρίου 2018 το ΔΣ πήρε την παρακάτω απόφαση, η οποία είναι αναρτημένη στη διαύγεια με ΑΔΑ: 6Δ86ΟΞΚΚ-Θ4Τ.Ακολουθεί απόσπασμα της απόφασης.Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθ. 09/2018 συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών αποβλήτων 3 ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν. Αιτωλ/νίας Στην Βόνιτσα, σήμερα την 27 Νοεμβρίου 2018. , συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών αποβλήτων 3 ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν. Αιτωλ/νίας .

Αφού διαπιστώθηκε νόμιμη απαρτία, δηλαδή σε σύνολο Πέντε (5) μελών βρέθηκαν παρόντα τα παρακάτω τέσσερα (4) μέλη: ΠΑΡΟΝΤΕΣ Κατσαμπίρης Γεώργιος , Δημοτ. Σύμβουλος Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας Στούπας Θεόδωρος , Δημοτ. Σύμβουλος Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας Γαλούνης Ερωτόκριτος , Δήμαρχος Δήμου Ξηρομέρου Λαϊνας Κωνσταντίνος, Δημοτ. Σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου ΑΠΟΝΤΕΣ Κασόλας Αθανάσιος, Δημοτ. Σύμβουλος Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας. Άρχισε η συνεδρίαση.

ΘΕΜΑ :<< Εξέταση αίτησης υποδοχής δεματοποιημένων απορριμμάτων του Δήμου Λευκάδας στο ΧΥΤΑ Παλαίρου του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας ».

Ο Πρόεδρος κ Κατσαμπίρης εισερχόμενος στο παραπάνω θέμα είπε ότι ο Δήμος Λευκάδας με το υπ. Αριθμ. Πρωτ. 204/08-11-2018 έγγραφο μας υποβάλλει αίτημα, για τρίτη φορά τα τελευταία 4 χρόνια, για μεταφορά αεροστεγώς δεματοποιημένων απορριμμάτων στο ΧΥΤ Παλαίρου. Ο ΧΥΤ μέχρι σήμερα έχει δεχθεί απορρίμματα από την Αρχαία Ολυμπία και δυο φορές από τον Δήμο Πύργου και συνεπώς έχει δείξει την συμπαράσταση του και την αλληλεγγύη σε δήμους πέραν της 3ΓΕΝ Αιτ/νιας, ενώ ταυτόχρονα έχει επιβαρυνθεί δεσμεύοντας χώρο από το κύτταρο με τις συνεργασίες αυτές. Σήμερα, μετά την 64413/28-03-2018 απόφαση του συντονιστή της αποκεντρωμένης διοίκησης, βρίσκεται σε ισχύ προγραμματική σύμβαση με τον δήμο Αιγιαλείας και δεν είναι δυνατό ο ΧΥΤ να δεχθεί επιπλέον απορρίμματα πέρα από αυτά που ήδη δέχεται, τόσο από τους δήμους που εξ ορισμού εξυπηρετεί όσο και από δήμους εκτός της 3ης ΓΕΝ Αιτ/νιας.

Η απόφαση του συντονιστή θα είναι σε ισχύ για ένα έτος, δηλαδή μέχρι την 27/03/2019 γεγονός που συνεπάγεται ότι δεν δύναται ο ΧΥΤ στο διάστημα αυτό να δεχθεί επιπλέον Α.Σ.Α.(δεματοποιημένα ή μη).

Επιπρόσθετα, εξυπηρετεί σε ετήσια βάση τους δήμους Ακτίου- Βόνιτσας και Ξηρομέρου και είναι γνωστό ότι το φορτίο των ΑΣΑ είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο το χειμώνα λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που επικρατούν στην δυτική Ελλάδα.

Παράλληλα υπενθυμίζω ότι στις προθέσεις του φορέα είναι να μην προχωρήσει σε άλλη συνεργασία (τόσο με τον δήμο Λευκάδας όσο και με κάθε άλλον δήμο) για μεταφορά ΑΣΑ, πριν την κατασκευή της ΜΟΠΑΚ Λευκάδας και την υλοποίηση της επικείμενης συνεργασίας με τον δήμο Λευκάδας.

Τέλος, υπάρχουν στην επικράτεια χώροι ΧΥΤ οι οποίοι για λόγους κέρδους αποδέχονται ΑΣΑ από άλλες περιοχές της Ελλάδος και προτρέπουμε τον δήμο Λευκάδας να απευθυνθεί σε ένα τέτοιο ΧΥΤ. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος κάλεσε το Διοικητικό Συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά. Το Διοικητικό Συμβούλιο αφού άκουσε την εισήγηση του Προέδρου μετά από διαλογική συζήτηση έχοντας υπόψη της τις διατάξεις του άρθρου 65 του Νόμου 3852/2010.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι (ΟΜΟΦΩΝΑ) 3 1. Απορρίπτει το υπ’ αριθμ. Πρωτ. 204/08-11-2018 αίτημα του Δήμου Λευκάδας για την υποδοχή δεματοποιημένων απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ Παλαίρου. Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΑΒΕ ΑΥΞΟΝΤΑ ΑΡΙΘΜΟ 19/2018.

Ολόκληρη τη προεκλογική περίοδο ο ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης έλεγε και επαναλάμβαναν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του τη παραπάνω απόφαση. Κατά συνέπεια ήταν δέσμευση υψίστης σημασίας για τη περιοχή η οποία είναι η αιχμή του δόρατος για την τουριστική ανάπτυξη της Αιτ/νιας και αποτελεί πύλη εισόδου από αέρα και θάλασσα όλης της Δυτικής Ελλάδας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές του 2019 , ο οποίος αναδείχτηκε Επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης κ Κασόλας και οι υποψήφιοι Δημοτικοί του Σύμβουλοι είχαν δεσμευτεί ότι ήταν ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ. Είχαν θέση για συνεργασία με το Δήμο Αγρινίου

Μετά τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΦΟΣΔΑ έχουμε τη παρακάτω συνεδρίαση . Ολόκληρη η απόφαση είναι αναρτημένη στη διαύγεια με ΑΔΑ :66Σ4ΟΞΚΚ-1ΘΜ. Δείτε απόσπασμα.

ΑΠ Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθ. 8/2019 συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών αποβλήτων 3 ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν. Αιτωλ/νίας

Στην Βόνιτσα, σήμερα την 08η Νοεμβρίου 2019, συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών αποβλήτων 3 ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν. Αιτωλ/νίας

Αφού διαπιστώθηκε νόμιμη απαρτία, δηλαδή σε σύνολο Πέντε (5) μελών βρέθηκαν παρόντα τα παρακάτω Πέντε (5) μέλη: ΠΑΡΟΝΤΕΣ 1. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήμαρχος Δήμου Ξηρομέρου 2. ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ Aντιδήμαρχος Δήμου Ξηρομέρου 3. ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Αντιδήμαρχος Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας 4. ΚΑΣΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Πρόεδρος Αναγκαστικού Συνδέσμου 5. ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ Δήμαρχος Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας ΑΠΟΝΤΕΣ 1. ΚΑΝΕΝΑΣ

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών αποβλήτων 3ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν. Αιτωλ/νίας, κ. Κασόλας Αθανάσιος, κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης και εισηγήθηκε τη συζήτηση του κατωτέρω θέματος της ημερήσιας διάταξης.

ΘΕΜΑ : «ΑΙΤΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΔΟΧΗΣ Η΄ ΜΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΥΤΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ 3ης ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος εισερχόμενος στο πιο πάνω θέμα είπε ότι: Ο Δήμος Λευκάδας με το υπ. Αριθμ. Πρωτ. 419/04-11-2019 έγγραφο μας υποβάλλει αίτημα, για τέταρτη φορά τα τελευταία 4 χρόνια, για προσωρινή αποθήκευση ΑΣΑ στο ΧΥΤ Παλαίρου. Ο ΧΥΤ μέχρι σήμερα έχει δεχθεί απορρίμματα από την Αρχαία Ολυμπία και δυο φορές από τον Δήμο Πύργου ενώ έχει απορρίψει ανάλογες αιτήσεις του όμορου δήμου Λευκάδος.

1) Με δεδομένο ότι βρίσκεται σε ισχύ η αριθμόν 166/2017 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Ακτίου Βόνιτσας, όπως και η αριθμόν 356/2017 απόφαση του ΔΣ Λευκάδος νόμιμα εγκεκριμένες και δεσμευτικές προγραμματικές συμβάσεις που αναφέρουν ότι : αποτελεί αντικείμενο της προγραμματικής σύμβασης η υλοποίηση διαδημοτικής συνεργασίας των δήμων Λευκάδας, Μεγανησίου και Ακτίου Βόνιτσας στην συνδιαχείριση των στερεών αποβλήτων των ανωτέρω δήμων στην μονάδα ανακύκλωσης και κομποστοποίησης του Δήμου Λευκάδας και την ταφή του υπολείμματος στο ΧΥΤ της 3 ης ΓΕΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ(ΠΑΛΑΙΡΟΥ).

Ο κύριος Κασόλας Αθανάσιος πρόεδρος του ΔΣ, πρότεινε να αποδεχτούμε την ποσότητα των 12000tn για προσωρινή αποθήκευση σε διάστημα 1 έτους εφόσον τηρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις με τιμή 40,00€/τn για λόγους αλληλεγγύης και δημόσιας υγείας στον όμορο δήμο Λευκάδας , και εξαιτίας των προβλημάτων που δημιουργούνται στις διπλανές περιοχές του δήμου μας (Πλαγιά, Περατιά) και σύμφωνα με την ανωτέρω σχετική αίτηση τροποποιημένη όπως αναφέρεται στο παρόν σκεπτικό, χωρίς αυτό σε καμία περίπτωση να γίνει κανόνας και θα απαιτείται νέα απόφαση αν στο μέλλον υπάρξει πρόβλημα.

Οι κύριοι Τριανταφυλάκης Γιάννης δήμαρχος Ξηρόμερου και ο αντιδήμαρχος Ξηρόμερου κύριος Γερόλυμος Σωτήριος είπαν να αποδεχτούμε την ποσότητα των 12000 ton για προσωρινή αποθήκευση σε διάστημα 1 έτους εφόσον τηρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις με τιμή 37,20€/τn για λόγους αλληλεγγύης και δημόσιας υγείας.

Ο κύριος Αποστολάκης Γιώργος δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας και ο αντιδήμαρχος κύριος Τσακάλης Κώστας είπαν να αποδεχτούμε την ποσότητα των 12000tn για προσωρινή αποθήκευση σε διάστημα 1 έτους εφόσον τηρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις με τιμή 40,00€/τn για λόγους αλληλεγγύης και δημόσιας υγείας από τον όμορο δήμο, και εξαιτίας των προβλημάτων που δημιουργούνται και στις διπλανές περιοχές του δήμου μας (Πλαγιά ,Περατιά)

Το  Δ Σ Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι (ΟΜΟΦΩΝΑ)

1. Αποδέχεται το υπ’ αριθμό. Πρωτ. 419/04-11-2019 αίτημα του Δήμου Λευκάδας για την υποδοχή-προσωρινή διαχείριση ΑΣΑ στον ΧΥΤ Παλαίρου 12000tn σε διάστημα ενός έτους με την προϋπόθεση τήρησης της νομοθεσίας και των περιβαλλοντικών όρων και με τους όρους που αναφέρθηκαν παραπάνω και με προϋπόθεση ότι ο δήμος Λευκάδας θα επισπεύσει την κατασκευή της ΜΟΠΑΚ που θα εξυπηρετεί και τον δήμο μας ,όπως αναφέρεται . 2. Ορίζει το κόστος υποδοχής-προσωρινής διαχείρισης των ΑΣΑ από το Δήμο Λευκάδας στο ΧΥΤ Παλαίρου σε 40,00 € με ΦΠΑ ανά τόνο.

Ακολουθεί ανάλογη απόφαση για μεταφορά σκουπιδιών από το Δήμο στο Μεγανήσι.

ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ.

Ακολουθεί η μεταφορά τεραστίων ποσοτήτων σκουπιδιών από τους Δήμους Λευκάδας, το Δήμο στο Μεγανήσι, το Δήμο Βόρειας Κέρκυρας, το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας, το Δήμο Νότιας Κέρκυρας, το Δήμο της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου.

Παρακαλώ δείτε το παρακάτω πίνακα. Ο πίνακας δείχνει τα χρηματικά ποσά , τα οποία πληρώθηκαν στη δικαιούχο εταιρεία στο ΧΥΤΑ.

ΕΤΟΣ

ΠΟΣΟ

 

2015

111.126

 

2016

98.110

 

2017

466.142

 

2018

344.464

 

2019

326.301

 

2020

1.542.322

 

2021

1.454.997

 

2022

1.864.932

 

ΣΥΝΟΛΟ

4.343.462

 



Εύκολα διαπιστώνεται ότι η εκτίναξη των πληρωμών σημαίνει ταυτόχρονα εκτίναξη των ποσοτήτων οι οποίες εισήλθαν στο χώρο του ΧΥΤΑ.

Αγαπητοί Συνδημότες.

Αυτά και άλλα πολλά πολλοί δεν θέλουν να τα μάθετε.

Ματαιοπονούν. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ της ενημέρωσης ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ.

14 σχόλια:

  1. Στο χυτα στη Λεπενού ο Δήμος Αγρινίου πληρώνει 13 ευρώ το τόνο σκουπιδιών. Στο χυτα στη Πάλαιρο οι Δήμοι πληρώνουνε 40 ευρώ το τόνο σκουπιδιών. Υπάρχουνε απορίες γιατί έπνιξαν τη Ζαβέρδα στα σκουπίδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε κατάλληλη χρονική και πολιτική στιγμή θα βγει στο προσκήνιο ,το παρασκήνιο του το έγινε το καλοκαίρι του 2019 για το θέμα των σκουπιδιών της Λευκάδας. Τα πάντα είχαν δρομολογηθεί τον Αύγουστο του 2019. Οι πρωταγωνιστές ήταν πολλοί και διάφοροι θεσμικοί και εξωθεσμικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ πρόκειται για μεγάλη πολιτική απάτη, όχι μόνο εξαπάτηση, Δημάρχου, Αντιδημάρχου και επικεφαλή της μείζονος Αντιπολίτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ το τούβλο με χιλιάδες ευρώ. Μεγάλο πάρτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο υδροφόρος έχει μολυνθεί; Καλείται η Δημοτική Αρχή και ο Κασόλας να απαντήσουν υπεύθυνα. Σταματείστε αμέσως το περιβαλλοντικό έγκλημα. Δεν δικαιούστε να πολιτεύεστε με αυτό το τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κ. Τριαντακωνταντη γιατί δε γίνεστε εσείς ο ίδιος Δήμαρχος να τα αλλάξετε όλα από την αρχή; Α, ξέχασα... Δεν σας ψηφίζει ο κόσμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένα είναι βέβαιο, Στη Λευκάδα εργοστάσιο σκουπιδιών ούτε επρόκειτο να γίνει , ούτε πρόκειται να γίνει. Αυτό ο Γιωργοθόδωρος , το ηθικό πρατήριο και ο Κασόλας το ήξεραν και το ξέρουν. Αυτή η συνδιοίκηση του Δήμου είναι ο απόλυτος ορισμός της διαπλοκής, της διαφθοράς και της πολιτικής εξαπάτησης και όχι μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μεσούντος του καλοκαιριού του 2019 φίλος Λευκαδίτης μου είπε. Ξέρεις ότι γραμματέας στο Δήμο Λευκάδας έρχεται από 01-09-2019 ο περιφερόμενος επαγγελματίας των Δήμων. Του είπα αμέσως. Μέχρι τα Χριστούγεννα ο λόφος σκουπιδιών που βρίσκεται στη Λευκάδα θα μεταφερθεί στη Ζαβέρδα. Αυτό εκτιμώ και εγώ μου είπε. Δυστυχώς για τη Ζαβέρδα επιβεβαιωθήκαμε και οι δύο.
    Μου είπε και άλλα πολλά.
    Σε κατάλληλο χρόνο θα βγούνε στον αέρα.
    Μίλησαν και άλλα πουλάκια.
    Ραντεβού στα γουναράδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Κασόλας δεν έχει καμία προοπτική να γίνει Δήμαρχος. Η επιλογή του να γίνει Πρόεδρος στο ΦΟΣΔΑ ήταν η πεπονόφλουδα που του έβαλε ο Αποστολάκης. Δεξιοί βρείτε άλλο αρχηγό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε λίγο θα γεμίσει ο ΧΥΤΑ στη Πάλαιρο σκουπίδια . Τότε θα ψάχνουμε να βρούμε ΧΥΤΑ μέχρι να γίνει το δεύτερο κύτταρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 2:56 μμ Η κάθε κοινωνία έχει το Δήμαρχο που τις αξίζει και μοιάζει με αυτή.
    Δεν βλέπεις που πνίγηκε η Πάλαιρος στο σκουπίδι; Δεν κατανοείς τα παιχνίδια που παίζονται ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι Λευκαδίτες στο χώρο που ήταν τα σκουπίδια, που μετέφεραν στη Ζαβέρδα, δημοπράτησαν τη κατασκευή αθλητικού κέντρου. Για ποιο εργοστάσιο σκουπιδιών μιλάει ο Δήμαρχος της Βόνιτσας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπορούν να μας πουν Αποστολάκης, Τσακάλης, Κασόλας , Κατσαμπίρης, Στούπσς,τι κέρδισε ο Δήμος, τι κέρδισε η Ζαβέρδα από τα σκουπίδια που φέρατε από όλη σχεδόν τη Δυτική Ελλάδα; Πάντως τι κέρδισαν κάποιοι γνωρίζουν οι πάντες.
    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αν και μαθηματικος στην ορθογραφια κανεις λαθη κωστα και αυτο δηλωνει αγχος
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ.
    ειναι ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ φυσικα δεν σκοπευω να διορθωσω τα ορθογραφικα λαθη αλλα απλως σχολιαζω για ενα αστοχο-ανουσιο αρθρο που δηλωνει τον πανικο του δασκαλου καθοτι δεν υπαρχει κατι αλλο να κεντρισει το ενδιαφερον του κοσμου περα απο τιτλους που χτυπανε στο ματι οπως ο πακτωλος χρηματων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο