Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Σε πορεία δημοπράτησης τα έργα προϋπολογισμού 370.688,58 €, του πλαστικού χλοοτάπητα και περίφραξης του γηπέδου του Μύτικα, καθώς και η περίφραξη του Γηπέδου Κανδήλας.

Σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου στις 2 Ιουνίου 2020, αποφασίστηκε η έγκριση της μελέτης, η συγκρότηση της επιτροπής διενέργειας/αξιολόγησης και ο καθορισμός των όρων διακήρυξης ανοιχτού διαγωνισμού μέσω ΕΣΗΔΗΣ, για το έργο «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Ξηρομέρου», ενταγμένο στο Φιλόδημος ΙΙ με χρηματοδότηση 370.688,58 €, με την υπ' αριθμόν 85994/2-12-2019 απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών (σας είχαμε ενημερώσει εδώ). .....

Η διακήρυξη αφορά δύο υποέργα: 
· ΥΠΟΕΡΓΟ 1: «Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο δημοτικό γήπεδο Τ.Κ. Μύτικα ΔΕ Αλυζίας Δήμου Ξηρομέρου», προϋπολογισμού 300.000 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). 
· ΥΠΟΕΡΓΟ 2: «Αποπεράτωση δημοτικού γηπέδου Τ.Κ. Κανδήλας Δ.Ε. Αλυζίας Δήμου Ξηρομέρου», προϋπολογισμού 70.688,58 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). 
Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ξηρομέρου συνέταξε την διακήρυξη του έργου και έχει εκκινήσει η διαδικασία για την δημοπρασία των δύο υποέργων. 
Εργοδότης ή κύριος του έργου: ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ. 
Φορέας κατασκευής του έργου: ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ. 
Προϊσταμένη Αρχή: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 
Διευθύνουσα ή Επιβλέπουσα Υπηρεσία: Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΥ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ. 
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο. 
mytikaspress.

2 σχόλια:

  1. ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΙΣΩ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΡΑΒΑΝΕΣ ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο