Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ (από το Νεοχώρι)

ΑΠΟ: www.aixmi-news.gr

             Για τον τρόπο και τον χρόνο που νόσησε από τον κορωνοϊό, ενημέρωσε και τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας Άρη Τριβλή, ο γιατρός από το Νεοχώρι.
         Στην επικοινωνία που είχαν μεταξύ τους ο γιατρός εξήγησε ότι αισθάνθηκε τα πρώτα συμπτώματα την περασμένη Τετάρτη, τα οποία είναι πυρετός και κάποιες μυαλγίες, χωρίς δύσπνοια, ενώ στην συνέχεια νόσησε και η σύζυγός του,  με πιο ήπια συμπτώματα........



          Να σημειωθεί ότι από την ώρα που αντιλήφθηκε τα πρώτα συμπτώματα έκλεισε το ιατρείο του και διέκοψε κάθε επαφή. Αναζητώντας τις επαφές του διαπίστωσε ότι ο ιός μεταδόθηκε από μια ηλικιωμένη γυναίκα που επισκέφθηκε κατ΄ οίκον με την ιατρική του ιδιότητα. Η γυναίκα δεν νόσησε, διότι λαμβάνει ένα φάρμακο για άλλα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, το οποίο προφανώς την βοήθησε στο να μην εκδηλώσει  κορωνοϊό.
                Το περασμένο Σάββατο βγήκαν τα αποτελέσματα της εξέτασης που έκανε και ήταν θετικά, ενώ και ο ΕΟΔΥ είναι ενήμερος. Ήδη ξεκίνησε η ιχνηλάτηση των επαφών του, με αφετηρία 4  ημέρες πριν εκδηλωθούν τα συμπτώματα. Ενήμερη επίσης είναι και η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας Αιτωλοακαρνανίας, ενώ ο  γιατρός και η οικογένειά του βρίσκονται σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Βάσω Βήττα

13 σχόλια:

  1. Η γυναίκα ηλικιωμένη δε νοσησε κι ανήκει σε ευπαθείς ομάδες. Ωστόσο νοσησε ο ιατρός χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα αντί να μεταβεί στο νοσοκομείο μεσολογγιου που γίνεται το τεστ πήγε στο Ρίο εκανε το τεστ και επέστρεψε σπίτι του. Ο καθένας λέει ότι θέλει, δεν πιστεύουμε κι ότι θέλει ο καθενας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιο είναι το φάρμακο που βοήθησε και δεν νόσησε η γριούλα ? δεν μιλάμε για κάτι απλό εδώ , θα βοηθήσει παγκόσμια... αν ανακάλυψαν τέτοιο φάρμακο που βοηθά να μην νοσείς .η γρια από που να κόλλησε ?? αφού βάση χρονοδιαγραματος ήμασταν οι πάντες σε καραντίνα ... και δίχως κανένα περιστατικό εντός νομού διαβεβαιωμένο από τον ίδιο κρατικό μηχανισμό ...τρέχα.. γύρευε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο Νεοχώρι ειναι πολύ Ρομά.μην αρχίσει η διασπορά κ γεμίσει κ το Ξηρόμερο προς αστακο.το νουσας. Θα πνιγούμε όλη μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε μας λετε και μας το φαρμακο που επαιρνε η ηλικιωμενη,για να μην κανουμε συμπτωματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή η ηλικιωμένη γυναίκα έχει το φάρμακο; Να το πείτε στον Τσιόδρα!!, να το πείτε και σε μας να το αγοράσουμε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Η γυναίκα δεν νόσησε, διότι λαμβάνει ένα φάρμακο για άλλα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, το οποίο προφανώς την βοήθησε στο να μην εκδηλώσει κορωνοϊό.". Αυτό έπρεπε να επισημανθεί, αυτό είναι η ουσία!!!!! Ο γιατρός, η δημοσιογράφος και η γιαγιά να μας πουν ποιό είναι το φάρμακο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικα χαρη της γιαγιας ανακαλυπτηκε το φαρμακο για το κορονοιο.πολυ σπουδαιο επιτευγμα.γιαγια θα τα κονομησεις γερα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολλα θα ακουσουμε ακομα...το νου σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βγαλτε τη γιαγια στην tv να μας πει το φαρμακο που παιρνει κ δε νοσει....
    Αλλοιμονο μας λεω εγω με αυτα που ακουμε...σε λιγο θα κανουμε μπεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πραγματικα οτι να 'ναι......μπε για τον κορονοϊό ......μπε και για τη δγμοσιογραφο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΠΛΥΡΟΦΟΡΙΑ Ο ΚΡΙΜΠΟΒΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο