Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Οι τζαμπατζήδες επιβάλλεται να πληρώσουν!! -Πολιτική βούληση υπάρχει; -Δήμαρχος και Δημοτικοί Σύμβουλοι έχουν το λόγο!!

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Διαχειριστικός και Οικονομικός Έλεγχος του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας από τη σύσταση του μέχρι σήμερα. 

Γράφει ο: Kώστας Θ Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός 

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ-  24-01-2020 

Αγαπητοί Αναγνώστες
-Είμαι μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου. Η συμμετοχή στην Επιτροπή είναι εθελοντική και χωρίς καμία αμοιβή. 
-Με αίτηση μου προς την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου λόγω της συνεδρίασης της Επιτροπής της 17ης Ιανουαρίου 2020 ζητούσα να πληροφορηθώ για θέματα του Δήμου.

Έγραφα στην αίτηση μου:
              Με τη παρούσα αιτούμαι να με ενημερώσετε πριν την συνεδρίαση της Επιτροπής για τα παρακάτω:
1)-Για την Γενική Οικονομική Κατάσταση του Δήμου.
2)-Αναλυτικά για τις δαπάνες της προμήθειας αναλωσίμων. Συγκεκριμένα ζητώ την ανάλυση σε επιμέρους δαπάνες του γενικού ποσού που αναφέρεται στη σελίδα 56 ΜΕ Κωδικό 66. 
3)-Ποιες είναι οι εισηγήσεις της Οικονομικής Υπηρεσίας, σε ότι αφορά την είσπραξη των οφειλών των Δημοτών;
4)-Ποια είναι τα έσοδα από επιχορηγήσεις που αντιστοιχούν στις συντηρήσεις σχολικών μονάδων και δημοτικών κτηρίων ανά Δημοτική Ενότητα;
5)-Ποια είναι τα έσοδα από επιχορηγήσεις για τις λειτουργικές δαπάνες των σχολικών μονάδων ανά Δημοτική Ενότητα;
6)-Ποιος είναι ο αριθμός των υπαλλήλων που πληρώνονται από το Δήμο μηνιαίως; ....................



Πήρα την παρακάτω απάντηση:  




              Από τη Πρόταση της Εκτελεστικής Επιτροπής για το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2020, το προσχέδιο του προϋπολογισμού και τα παραπάνω προκύπτουν τα εξής:
1)-Η Οικονομική Υπηρεσία δεν απαντά σαφώς, τι προτάσεις έκανε για την είσπραξη των οφειλών των Δημοτών. Γιατί άραγε;
2)-Στο Τεχνικό Πρόγραμμα δεν υπάρχουν έργα με ιδίους πόρους του Δήμου εκτός ελαχίστων. Γιατί άραγε;
3)-Oι δαπάνες για τα καύσιμα είναι πολύ μεγάλες. Γιατί άραγε;
4)-Oι οφειλές των Δημοτών ανέρχονται στο αστρονομικό ποσό των 7.405.623,03 ευρώ. 

Αγαπητοί Συνδημότες
Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης έκανα την εξής πρόταση:
         Σε όσους  από τους Δημότες και τους κατοίκους δεν προβούν μέχρι το Πάσχα σε ρύθμιση των χρεών τους, ο Δήμος να σταματήσει να τους παρέχει υπηρεσίες όπως νερό, αποχέτευση, πλατείες κλπ. Το ίδιο να πράξει αν συνεχίσουν να μην πληρώνουν και τις δόσεις τους. 
  -Οι τζαμπατζήδες επιβάλλεται να πληρώσουν. Καλώ τους Δημοτικούς Συμβούλους να επιβάλλουν το καθήκον τους. Η ισονομία και η ισοπολιτεία είναι βασικές αρχές του Συντάγματος.  

 -Οι υπόλοιπες προτάσεις μου θα δημοσιευτούν στο δεύτερο μέρος του άρθρου. 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

9 σχόλια:

  1. Να πως βγαίνει συνέχεια ο κάρυ, με τα λεφτά μας. Ευτυχώς που υπάρχει και ο δάσκαλος και μαθαίνουμε τι γίνεται διότι αν περιμέναμε από την αντιπολίτευση... έτσι Θανασάκη και Δημητράκη και Νωντακο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα εισπραξει εκεινος ο ξινομουρης ο βιτσας που μας κουβαληθηκε στην βονιτσα να κανει τον εξυπνο και να κοβει τιμολογια στο λιμενικο ταμειο απο μαγαζια της ζαβερδας για την παραλια μας αυτα τριαντακωνσταντη μουγκα για τον φιλο σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα ρε παιδιμου ο τριαντσκωστσντης τι ειναι; Δικαστης του αρειου παγου.κουνια που σας κουναγε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα εσυ δεν το ηξερες οτι ο καριολης βγαινει με τα λευτα του δημου.που ζεις ρε ανθρωπε του θεου στην ουγκαντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μονο μια επανασταση μας σωζει.τα κορακια τρωνε με χρυσες κουταλες.και δεν παθαινουνε τιποτα οι προστυχοι.θεος υπαρχει η δεν υπαρχει η φοραει γυαλια μυωπιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το ξενοδοχείο που χρωστά 220.000 λόγω κρίσης τα χρωστάει; Δάσκαλε πάρε τους τα σώβρακα αυτοί είναι επικίνδυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε των 2:22 μ.μ. ξέρω ότι ζω στο Καριολιστάν απλά το έγραψα για κάποιους που ακόμη δεν το έχουν εμπεδώσει ακόμη. Το χειρότερο όμως είναι ότι ζω στο μεγάλο Ελλαδιστάν που από το 1974 και μετά εναλλάχθηκε σε Καραμανλιστάν, Παπανδρεϊστάν, Μηστοτακιστάν, Παπανδρεϊστάν, Σημιτιστάν, Καραμανλιστάν, Παπανδρεϊστάν, Σαμαριστάν – Βενιζελιστάν, Τσιπραϊστάν και Μηστοτακιστάν. Στην χώρα τον κλαδικών, των συνδικαλιστών, τις αρπαγής των χρημάτων απ’ τα ασφαλιστικά ταμεία , του (είπαμε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό του, αλλά όχι και 500 εκατομμύρια!), των ανοίξαμε τα σύνορα και σας περιμένουμε, των εξοπλιστικών, της SIEMENS, του Βατοπεδίου, του λεφτά υπάρχουν, του ούτε ένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη, του δεν πληρώνω, του go back κ. Μέρκελ, του χαρατσιού, του ΕΝΦΙΑ, των εξεταστικών, της ατιμωρησίας, της αναρχίας, των εξαρτώμενων δικαστικών από τις κυβερνήσεις (βλ. πρ. Δημοκρατίας), των δημόσιων υπαλλήλων και λειτουργών που δεν ξέρουν τη δουλεία τους ή την καταχρώνται, του Κικίλια που πήρε 6 εκατομμύρια ευρω από τους εφοπλιστές για να φτιάξει τις τουαλέτες στα νοσοκομεία , εγώ τώρα όταν θα χ@Ζ@ στα δημόσια νοσοκομεία θα σκέφτομαι τον Βενιάμη.

    Έτσι που λες φίλε των 2:22 μ.μ. ζούμε στην χώρα των των των όπου ο Αποστολάκης και ο κάθε Αποστολάκης μπορεί και τα κάνει διότι επικρατεί η ατιμωρησία και τώρα αν πω ότι με τον Παπαδόπουλο ήταν καλύτερα αμέσως θα με πουν φασίστα ή αν βάλω και το όνομά μου τότε την έκατσα, έτσι δεν είναι αγαπητό Ξηρόμεροnews;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φιλε 6:07 εχεις απολυτο δικιο δεν υπαρχει τιμωτηρια για κανεναν.πιστευω ομως οτι τιμωρια θα τη δωσει ο θεος εκει που πονανε περισοτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο