Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Άνθισε το ακάνθινο στεφάνι του Εσταυρωμένου στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών της Άρτας - (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

          Έκπληξη προκαλεί η εικόνα του Εσταυρωμένου στον Ι.Ν Ταξιαρχών της Άρτας καθώς άνθισε το ακάνθινο στεφάνι που τοποθετήθηκε το βράδυ της Μ. Πέμπτης 2019. Μετά από 5 μήνες στο ξερό στεφάνι εμφανίστηκαν πράσινα φύλλα και λουλουδάκια.
         Προς το παρόν δεν υπάρχει σχόλιο από πλευράς Μητρόπολης, δεν είναι γνωστό αν έχει ενημερωθεί ο κ. Καλλίνικος ο οποίος απουσιάζει στο Ισραήλ. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν το πρωί της Πέμπτης οπότε και οι υπεύθυνοι του ναού είδαν το φαινόμενο.........



      Παρόμοια περιστατικά έχουν καταγραφεί στο παρελθόν και σε άλλους ναούς. Το 2012, δυόμισι μήνες μετά τη Μεγάλη Εβδομάδα, άνθισε το ακάνθινο στεφάνι του Εσταυρωμένου στην Ι.Μ Αγίου Ιωάννη Θεολόγου Υμηττού ενώ το 2017 άνθισε για δεύτερη φορά στεφάνι που είχε τοποθετηθεί δυο εβδομάδες πριν στον Εσταυρωμένο στον Ι.Ν Αγίου Αθανασίου Καρυών Τρικάλων.





ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ



10 σχόλια:

  1. Κανενας ορθολογιστής θα μας δώσει καμια εξήγηση ή μπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν μεινει έτσι και δεν ξεραθεί .θα είναι θαύμα ,και δεν θα είναι δουλειά της φύσης .διότι αν οι ιστοί(κύτταρα ) στο εσωτερικό του φυτού ζουν ακόμα μπορεί να συμβεί και αυτό στην φύση κάποιες φορές σε ξυλώδεις φυτά . έως ότου φυσικά να ξεραθεί παντελώς το φυτό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θαύμα είναι ξερεται κανένα φυτό εκτός νερού από το Πάσχα μέχρι σήμερα να μην έχει ξεραθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο.τι πρέπει το στορυ για ψεκασμενους θρησκοληπτους!! 21ος αιώνας σου λέει μετά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πες μας ρε πυρηνικε επιστήμονα μια επιστημονικη εξηγηση σύμφωνα με την επιστηνονική σου σκέψη...οχι τιποτα αλλο αν ειναι κατι αλλο περα απο θαυμα, θα θελαμε μετα χαρας να το ακουσουμε και να μας το εξηγησεις εμεις οι "πτωχοι τω πνεύματι".

      Διαγραφή
  5. Ο σκοταδιστικος τσαρλατανισμος έχει τις πρακτικές και τους τρόπους του. Γκουρμε σανος για ευπιστα θρησκοληπτα γιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο μονο σημειιο που επικρατει ο σκοταδισμος ειναι το φτωχο σου μυαλουδακι που εχει και την ψευτοαπατη οτι ειναι και εξυπνο σε σχεση με των υπολοιπων που τα αποκαλει γιδια

      Διαγραφή
    2. Προς 11.09
      Ναι περα απο το να ειρωνεύεσαι και να χλευάζεις προσπαθώντας να καλύψεις τα υπαρξιακά σου κενά, θα μας δώσεις εν τέλει μια λογική εξήγηση; Αν δεν μπορείς να το κάνεις, μπορεις και εσυ απλά με το πεπερασμένο μυαλουδάκι σου, να παραδεχθεις το αυταπόδεικτο θαύμα

      Διαγραφή
  6. Η καθαρή συνείδηση και η εσωτερική μας ισορροπία, είναι δρόμος θαυμάσιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 22 Σεπτεμβρίου 2019 - 12:01 π.μ

    Λες και ξέρεις τί είναι ο λήπτης μίας θρησκείας και κατά πόσο την έχει εξετάσει πριν την αποδεχτεί? Λες και ξέρεις τί είναι θρησκεία? Θαρρείς ότι με την στάση σου εσύ δεν είσαι λήπτης θρησκείας? Απλά είσαι τόσο μοσχάρι που δεν καταλαβαίνεις ότι και εσύ είσαι λήπτης θρησκείας αλλά όχι της Ορθόδοξης Χριστιανικής (που για εμάς ταυτίζεται με την αλήθεια) αλλά κάποιας άλλης(Ψάξ'την μόνος σου δεν θα στο σερβίρω και αυτό στο πιατάκι....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο