Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αγίας Παρασκευής αναλαμβάνει ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΥΡΚΟΣ με καταγωγή απο το ΘΥΡΡΕΙΟ Βόνιτσας

       -Ο συμπατριώτης μας Μιλτιάδης Κύρκος, Δρ. Πολιτικός Μηχανικός με καταγωγή απο το Θύρρειο Βόνιτσας, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αγίας Παρασκευής Αττικής.
    -Ο Ξηρομερίτης Πολιτικός Μηχανικός, καλείται να αναλάβει μία σημαντικότατη και καίρια θέση στο Δήμο, πλάι στον Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά που κι αυτός κατάγεται απο την Αιτωλοακαρνανία (απο το Καταφύγιο της Ορεινής Ναυπακτίας). 

           Με ένα δυνατό "Χαρτί" ισχυροποιεί την ορθή λειτουργία του Δήμου Αγίας Παρασκευής Αττικής ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, ο οποίος κατάγεται απο την ορεινή Ναυπακτία. Σε μια θέση με υπερεξουσίες θα λέγαμε, μετά τις αρμοδιότητες που έδωσε ο Κλεισθένης, όπως αυτή του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, απαιτούνται και τα ανάλογα προσόντα, ικανότητες και δυνατότητες.............



         Στη θέση του Γ.Γ. έπειτα από απόφαση που εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Αττικής τοποθετείται ο κ. Μιλτιάδης Κύρκος, Δρ. Πολιτικός Μηχανικός, με μεταπτυχιακό από το Ε.Μ.Π
          Μετά την πρόταση που έγινε από τον Δήμαρχο κ. Ζορμπά, η ανταπόκριση υπήρξε θετική και αφού ακολουθήθηκε η διαδικασία ο κ. Κύρκος αναλαμβάνει καθήκοντα.


Η ειδηση προέρχεται απο: kostas.kompotiatis
ΠΗΓΗ: https://www.aparaskevi-images.gr/

3 σχόλια:

  1. ΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ.
    Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΑΚΗ ΚΥΡΚΟΥ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΠΡΙΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΟΝΩΡΑΣ ΞΑΔΕΛΦΗ ΜΑΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΝΙΚΑΚΗ ΑΠΟ ΤΡΥΦΟΥ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΚΟΥΡΤΑ ΑΠΟ ΚΩΝΟΠΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑΣ ΝΙΚΑΚΗ.
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΘ ΟΣΟΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΚΛΠ.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΣΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΑ.

    ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ
    ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΝΙΚΑΚΑΙΟΙ
    ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΡΡΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμάρι μου ο πατέρας σου θα ένιωθε πολύ περήφανος γιατί το αξίζεις!!!νιώθουμε όμως κι εμείς περηφανοι,οι βενετεοι, γιατί είσαι και δικός μας.καλη επιτυχία,σ αγαπάμε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιος του θωδορακη Κύρκου,όπως τον λέγαμε εμείς στο Θυριο,που ήταν Αετός.Τιμιος,ειλικρινής, λεβέντης.οταν ο Θεοδωράκης χόρευε τα κλάματα,οργανικό δημοτικό,σ έπιανε ρίγος!αυτός είναι ο γιος του ο Μιλτιάδης Κύρκος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο