Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Φεύγει η τράπεζα Πειραιώς από την ΚΑΤΟΥΝΑ


ΑΝΑΣΤΑΤΗ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ 

         Σαν κεραυνός έπεσε σήμερα στην Κατούνα, η είδηση για την επικείμενη κατάργηση του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς. Με δεδομένο ότι το συγκεκριμένο κατάστημα εξυπηρετεί σε μεγάλο βαθμό την αγροτική δραστηριότητα της περιοχής, εξυπηρετεί χιλιάδες κατοίκους από  την Κατούνα και όλες τις τοπικές κοινότητες του π. δήμου Μεδεώνος, το ενδεχόμενο να κλείσει το υποκατάστημα προκαλεί έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία.
        Σύμφωνα με πληροφορίες η ενημέρωση από την Τράπεζα αναφέρει ότι στα τέλη Φεβρουαρίου 2018, το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο  κέντρο της Κατούνας θα κλείσει, κάτι που προκάλεσε ανησυχία στους δημότες και ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους που εξυπηρετούνταν από το εν λόγω κατάστημα....


    
  Η Κατούνα αν κλείσει η Τράπεζα θα μαραζώσει στην κυριολεξία. Οι αγρότες θα πληγούν ανεπανόρθωτα, οι μικροεπαγγελματίες θα δεχτούν καίριο πλήγμα. Ο κόσμος, οι γέροντες, οι μικροσυνταξιούχοι της περιοχής τίθενται σε διωγμό και Θα τρέχουν να εξυπηρετηθούν στις Τράπεζες της Βόνιτσας και της Αμφιλοχίας.
       Οι Κατουνιώτες μόλις το πληροφορήθηκαν ανησυχούν γιατί το χωριό κινδυνεύει να «νεκρωθεί». Ηδη έχουν φύγει σχεδόν όλες οι δημόσιες υπηρεσίες τώρα έρχεται και η τράπεζα Πειραιώς η οποία βάζει λουκέτο στο υποκατάστημα και αυτό θα σημάνει την αρχή του τέλους για την τοπική οικονομία σε μια μεγάλη και ιστορική κωμόπολη.


21 σχόλια:

  1. Άκουσα πως θα πάει στην Τρυφου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Apostolaki ithelan kai ferentino na pane se autous kai se olous pou psifisan gia ta parapona tous .As prosexan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο δημαρχος κ η ομαδα του τι λενε για το κλεισιμο πως το βλεπουν τους αρεσει ας ξαναρθουν για ψηφο αν γινει αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για αυτούς καλύτερα θα έχουν ποιο πολύ κίνηση τα μαγαζιά της Βονιτσας

      Διαγραφή
  4. Μονο το ΚαπαΚαπα εγγυαται δημοσια Αγροτικη τραπεζα.
    αλλα εμεις οταν ΠΑΜΕ στην καλπη το ξεχναμε
    και μετα σιγα-σιγα ξαγρυπναμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν ήταν ΑΤΕ ΚΑΙ ΤΝ ΠΉΡΕ Ο ΣΑΛΑΣ ΤΖΆΜΠΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΓΑΝΕ ΛΈΓΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΊ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΎΑΝΕ ΟΙ ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΌΤΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΘΑ ΚΆΘΟΝΤΑΝ ΠΡΟΣΟΧΉ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να ξερετε ολοι εσεις που γραφετε κατα του αποστολακη που δεν ψταιει σε τιποτα ο ανθρωπος ειναι ο μονος που μπορει να την κρατησει κ πεστε οτι θελετε αν κρατηθει να ειστε σιγουροι οτι θα ειναι απο αυτον γιατι ο δημαρχος το χει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η τράπεζα είναι ιδιωτική εταιρεία και θα πάει όπου την βολεύει.
    Τι, κομμουνιστές είμαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και λέω εγώ τώρα, μήπως γιά να κινηθεί η αγορά της Αμφιλοχίας που υπέστη πλήγμα από το άνοιγμα της Ιόνιας Οδού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτοί δεν μπορούν να μαντρώσουν δέκα αδέσποτα ,την Τράπεζα θα καταφέρουν να κρατήσουν.Οι άνθρωποι είναι άσχετοι και λίγοι για το έργο αυτό. Τελικά θα κλείσουν όλα και μόνο οι καρέκλες τους θα μείνουν.Κατούνα ολέ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απορώ που μείνατε με το στόμα ανοιχτό λες και δεν θα γινόταν.Η Κατούνα από τότε που οι δήμοι έγιναν καληκρατικοι συνεχώς υποβαθμίζεται και επίσης όταν σταμάτησε η καλλιέργεια του καπνού. Σήμερα η τράπεζα πριν τα σφαγεία το ειρηνοδικείο αύριο το λύκειο το γυμνάσιο και άντε να μείνει έναν τριθέσιο δημοτικό το πολύ οπότε τη σας εκπλήσσει.Οσο για τους τοπικούς άρχοντες ας κάνουν τσιγαρίδες οι μεν και ας ρίχνουν καμία φτιαρια μπετό οι άλλοι στις λακούβες και να νομίζουν ότι κάνουν έργο.Δυστηχως τα χειρότερα έρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σιγα μην χασετε την τραπεζα και δεν θα ζησετε.Πλακα μας κανετε ασχοληθείτε με τιποτα ποιο σοβαρο εκει στην Κατουνα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εμείς θα ζήσουμε και χωρίς τράπεζα.Εσενα τι πόνος σε πήρε για να φυγει από εδώ;Τότε που έφυγε η.εφορια από εκεί σκουζατε και τώρα θέλετε την τράπεζα;Και να έρθει εσείς οι ίδιοι διωξατε τον κόσμο ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.Κατσαπλιαδες ειστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Pou einai o lakias me tin parea tou?Pou einai i antippliteusi?Pou einai o apostolakis?Pou einai o thimios pou thelei na ginei kai dimarxod.?Pou einai o dimosiografos me tis fanfares?Pouthena den eisaste aniparktoi gia to xorio mas.Telika o laos tha prepei na sas timorisei giati pragmatika den iparxete kai koitate mono tin parti sas kai ta gegonota sas prospernane se varos mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να βάλετε...σανό τώρα μέσα στο κτήριο παιδιά εκεί στην ...ΚΑΤΟΥΝΑ😂😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ενταξη ρε παιδια κ το ΑΤΜ καλο ειναι! ολοι με internet! πλεον τι συνταξη την φερνει κ ο ταχυδρμος μην κανετε ετσι για δυο φορες το χρονο που ειναι οι επιδοτισεις!μακαρι να εχετε λεφτα κ ας μην εχετε τραπεζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εντάξει ρε παιδιά πως κάνετε έτσια Μακάρι να είστε γέροι και να έχετε τα λευτα σας και την τράπεζα ας την έχουμε εμείς στη Βονιτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να πάρετε όλοι τα λεπτά σας και να μτα δώσετε να σας τα φλαου ιγκω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο