Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

STOP της Αποκεντρωμένης στο ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας -ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ η απόφαση με θέμα: «Διαθέσεις πιστώσεων»!

   -Για άλλη μια φορά πλήρης δικαίωση του Κώστα Τριαντακωνσταντή, που έχει μαλλιάσει η γλώσσα του να επισημαίνει πως οι πλειοψηφίες δεν λειτουργούν πάνω από τους Νόμους και το Σύνταγμα της χώρας και θα πρέπει να σέβονται και να τηρούν τη νομιμότητα, όσο ισχυρή πλειοψηφία κι αν διαθέτουν.
   -Την επικράτηση του Κράτους Δικαίου, των νόμων που βρίσκονται πάνω από πλειοψηφίες έρχεται να τονίσει εμφατικά η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ακυρώνοντας την απόφαση του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας με θέμα: «Διαθέσεις πιστώσεων».
 -Σήμερα, οι Κασσάνδρες που είχαν σπεύσει να αμφισβητήσουν και να επιτεθούν πολιτικά στο Κώστα Τριαντακωνσταντή, διαψεύδονται για άλλη μια φορά με τον πιο επίσημο τρόπο.
   -Πρόκειται για μια εξέλιξη που δημιουργεί ιδιαίτερο προβληματισμό στην Δημοτική Αρχή καθότι έρχεται λίγες μέρες μετά την ακυρωτική απόφαση του Δ.Σ. για ένα ακόμη σημαντικό θέμα.(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
    -Στο αιτιολογικό της ακυρωτικής απόφασης, αναφέρεται: Επειδή ο συνολικός αριθμός των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: “Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας” ανέρχεται σε επτά (αρ. 7), συνεπώς για τη λήψη απόφασης επί εκτός ημερησίας διατάξεως εισαγομένου θέματος, απαιτείται πλειοψηφία τεσσάρων (αρ. 4) διοικητικών συμβούλων (απόλυτη πλειοψηφία του συνολικού αριθμού των μελών του) κατά τις ως άνω μνημονευόμενες διατάξεις.
      Επειδή η ως άνω απόφαση λήφθηκε κατά πλειοψηφία, με τις θετικές ψήφους τριών (αρ. 3) δημοτικών συμβούλων έναντι μιας (αρ. 1) αρνητικής τοιαύτης, ενώ ένας (αρ. 1) ακόμη σύμβουλος ψήφισε «παρών» (της ψήφου αυτής λογιζομένης ομοίως ως αρνητικής) και, ως εκ τούτου (ως μη ληφθείσα με την εκ του νόμου απαιτούμενη πλειοψηφία) τυγχάνει μη νόμιμη και ακυρωτέα.

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. Δήμαρχε κ Αποστολάκη αναλάβατε τις ευθύνες σας. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ...  
ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ  ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ  ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

     ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση,  γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
     Μέρα με τη μέρα το παραπάνω αίτημα για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας  καθίσταται αναγκαίο και επιτακτικό. 
     Πολλές φορές κάλεσα το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη να αναλάβει τις ευθύνες του και να αντικαταστήσει το Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης κ Αποστολάκη Παντελή. Ο πολιτικά ανίσχυρος Δήμαρχος κ Αποστολάκης για τους δικούς του λόγους δεν το πράττει. Τυχαία; OXI BEBAIA. 
       Πολλές φορές έχω γράψει και τονίσει, η διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια των ΟΤΑ δεν σημαίνει και ΑΝΟΜΙΑ.  Οι αποφάσεις των συλλογικών οργάνων  ελέγχονται  ως προς τη νομιμότητα τους. Υπάρχει εποπτεία στους ΟΤΑ..............

 
    Δικαιώνομαι για μια ακόμη φορά. Η απόφαση 126/2017 της 13ης  Νοεμβρίου 2017 του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης  ακυρώθηκε με απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης  Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιουνίου. 
Σας παρουσιάζουμε τις δύο αποφάσεις:

ΑΠΟΦΑΣΗ 126/2017 του ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας με θέμα "ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ":




      Ακολουθεί η απόφαση ακύρωσης της παραπάνω απόφασης που υπογράφει ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Παπαθεοδώρου Νικόλαος. 

Παρακαλώ δείτε την απόφαση:







-Δήμαρχε κ. Αποστολάκη αναλάβατε τις ευθύνες σας. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
-Έχετε τεράστιες πολιτικές ευθύνες.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ........



30 σχόλια:

  1. τα εξοδα προβολης ειναι τα χρονια πολλα του κυρ παντελη σε κανα δυο εφημεριδες για να τις κραταμε.....οσο για τα υπολοιπα ο φετινος διακοσμος στην βονιτσα τα λεει ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι απλα θεμα παρουσιας μελων. Καμια σχεση με τα οικονομικα. Ασχοληθειτε με κατι αλλο επιτελους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιάσκο του Παντελή. Απροσδόκητη εξέλιξη συνιστά για το Δήμο η Απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Οι λόγοι απόρριψης αφήνουν έκθετο τον Παντελή και πρέπει να απολογηθεί γι αυτή την εξέλιξη.
    Ρωτάμε πάρθηκαν κι άλλες αποφάσεις με την ίδια ισχνη πλειοψηφία; Αν ναι και πόσες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα αυτό να το θεωρήσω απροσεξία,ηλιθιότητα ή ανικανότητα;Παντελή εκτίθεσαι καθημερινά και προσβάλεις και εμάς που στηρίξαμε να είσαι εκεί με τις υποψηφιότητες μας στον συνδυασμό γι αυτό καλύτερα να παραιτηθείς αφού ο Γιώργος φοβάται να σε αντικαταστήσει.Την μια οι αναθέσεις για σουβλάκια την άλλη το λίπασμα στο πλαστικό γήπεδο......και άλλα πολλά ε...κάτι γίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν είχε ακούσει τη φωνη της λογικης, τον ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤη τόσες φορες που ουρλιάζει για νόμιμοτητα στις αποφασεις θα είχε αποφύγει το ρεζίλι ο παντελής.
    Αν αυτου ο παντελής πουλαγε "φύκια για μεταξωτές κορδέλες" και είχε κηρύξει εναν αχρειαστο πόλεμο στο κώστα και για τον οποίο είχε εγκαίρως προειδοποιηθεί από πολλούς ότι θα τον χάσει. Και τον έχασε.
    Μαζί του έχασε και ο τόπος μας και γίνεται ρεζίλι πανελληνίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπροστά σε μια τέτοια κατάσταση, έχουμε χρέος να πάρουμε θέση γι αυτά τα πρωτοφανή συμπτώματα διάλυσης και παρακμής που επικρατούν πλέον στο Δήμο μας.
    Ας φωνάξει λίγο παραπάνω η Αντιπολίτευση και ας ελέγξει τα εργα και τις ημέρες του Παντελή.
    Ο Δάντης έχει πει αιώνες πριν ότι οι πιο καυτές θέσεις στη κόλαση είναι κρατημένες γι αυτούς που, σε καιρούς μεγάλης ηθικής κρίσης, διατηρούν ουδέτερη στάση!
    Όταν ο Παντελής με όπλα το ψέμα, την υποκρισία, την έπαρση και την αλαζονεία και του στυλ ξέρεις ποιος είμαι εγώ, παραβιάζει τη νομιμότητα, τότε έχεις χρέος να αντιστέκεσαι.
    Όχι για να εξασφαλίσεις μια καλή θέση στη κόλαση ή στο παράδεισο αλλά για να διαφυλάξεις τουλάχιστον τη δική σου αξιοπρέπεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η παρακμή και η κατάρρευση. Η εξέλιξη αυτή συνιστά πολιτική ήττα για τον Π. Αποστολάκη.
    Δικαίωση για τον Τριαντακωνσταντή από την Αποκεντρωμένη, βατερλώ για τον Παντελή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ; -Ο ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς 1:18: Καμιά λεξούλα για την ταμπακέρα; Τίποτα για την ξευτίλα σπο τον Παντέλο; Γαργάρα;
    Πάντως μην ξεχνάς τα χάπια σου για τα νεύρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μια απαντηση στον 1:18: H ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ, ΚΑΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτος ειναι που μας κουνάγε το δάχτυλο; Που ελεγε ότι για όλα φταινε οι προηγούμενοι;
    Μωρε καλα λένε δωστους εξουσία και θα δεις το πραγματικό τους προσωπο.
    Καυμενη βόνιτσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. προς παπαγαλακια της κακιας ωρας:
    ο 1:18 εχει δικιο ειναι θεμα μελων συμπολιτευσης αντιπολιτευσης. λειπανε της συμπολιτευσης κουμαντο κανανε της αντιπολιτευσης. δεν υπαρχει κατι το φοβερο για τις διαθεσεις πιστωσεων. εχουν περασει κι αλλα πολλα και μαλιστα ομοφωνα με την αντιπολιτευση ψαξτε λιγο μην τρωτε οτι σας σερβιρουν. απλως ντορος να γινεται και να λεμε οτι κατι ανακαλυψαμε κι εμεις οι τεμπεληδες που νομιζουμε οτι κανουμε διαχειριστικο ελεγχο. ο 4:25 εχει δικιο. δωστους εξουσια και θα τους δεις. ειδαμε λοιπον τους προηγουμενους γιαυτο βγαλαμε παλι αυτους εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. To Kέντρο της παρανομίας και της ρεμούλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παντελή πως τον έλεγες το δάσκαλο, γραφικό και τρελό του χωριού; Oπως έστρωσες θα κοιμηθείς.Μπράβο Κώστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιώργο διώξτον γρήγορα. Δεν μπορούμε να σταθούμε πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παρανομίες, φαγοπότια, κονόμες. Αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θύμιο που είσαι; Γιατί δεν μιλάς; Σε κρατάνε λένε οι κακιές γλώσσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κ Αθηνά από τη Κατούνα που έμπλεξες; Πρόσεχε τι υπογράφεις. Εγώ σε προειδοποίησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είναι αλήθεια κ Κώστα ότι ο Γουρούνας ο ηλεκτρολόγος έχει πάρει γύρω στις 300.000 ευρώ επί Αποστολάκη; O Kτίστης, ο Φράγκος, ο Μέλιας, ο Τσιδήμας πόσα έχουν παρμένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δυστυχώς δεν υπάρχει αντιπολίτευση. Κώστα προχώρα ,είμαι σίγουρος ότι ξέρεις πολλά. Σε ξέρω πολύ καλά πως λειτουργείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γλυκάθηκε η γριά στο μέλι, θα φάει και το κουβέλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και εγω σας λεω δημοτικοι συμβουλοι αφραγκοι το ξερω πολυ καλα τωρα τι λετε εσεις για να διμιουργειτε καταστασεις πεστε κ αλλα δεν σας ακουει κανενας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Συγχαρητήρια Κώστα. Τους πιάνεις συνέχεια με τη γίδα στη πλάτη. Συνέχισε και μην φοβάσαι τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το μεγαλύτερο βαρος πέφτει στην Αντιπολίτευση... Που ειστε??? Μονο στα καφενεια ξέρετε να φωναζεται για τις παρανομιες τους? Στα συμβουλια τι κάνετε? Ντροπή σε ολους σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ;ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΑΡΝΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΣΦΕΥΓΩ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΩΜΑ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ....ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΑΛΛΑΞΑΤΕΟΡΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Eίναι μια απέραντη παρανομία ο Δήμος. Δημότες αντιδράστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο