Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Συνάντηση του Περιφερειά​ρχη Απ. Κατσιφάρα με τον νέο Δήμαρχο Ήλιδας Χρ. Χριστοδουλ​όπουλο

Με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα συναντήθηκε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ήλιδας και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Χρήστος Χριστοδουλόπουλος. Σκοπός της συνάντησης ήταν να συζητήσουν για τους τρόπους περαιτέρω συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου και έτσι να προωθηθούν τα σημαντικά αναπτυξιακά έργα στην περιοχή.
Ο Απ. Κατσιφάρας με τον κ. Χριστοδουλόπουλο αντάλλαξαν ευχές για την επανεκλογή του ο πρώτος και για τα νέα καθήκοντα του δεύτερου και ευχήθηκαν καλή δύναμη τονίζοντας πως θα πρέπει να υπάρξει αγαστή συνεργασία πάνω σε πολύ κρίσιμα ζητήματα προς όφελος των πολιτών.
Μεταξύ άλλων, στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν τα έργα που έχουν υλοποιηθεί ή συνεχίζονται στην περιοχή, αλλά και σε αυτά που σχεδιάζονται για την επόμενη Προγραμματική Περίοδο 2014-2020, με βάση τη διαβούλευση που έχει γίνει, με τον Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα να τονίζει πως «θα πρέπει να στηριχθούν οι πολίτες σε κάθε έκφανση της ζωής τους, είμαστε δίπλα τους ιδίως τώρα που η οικονομική κρίση και η ανεργία, έχει εισβάλλει στην επιχείρηση, τη δουλειά, το νοικοκυριό τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο