Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Καταγγελίες Κανέλη για ΜΚΟ της Βόνιτσας (video)-τι απαντά ο πρόεδρός της και υποψήφιος δήμαρχος

     Χείμαρρος ήταν η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ με αφορμή το σκάνδαλο για τις ΜΚΟ, το χορό των εκατομμυρίων που έχουν δαπανηθεί για αυτές, αλλά και τον σκοτεινό τους ρόλο σε πολλές περιπτώσεις.
      Η κα Κανέλλη η οποία ως βουλευτής και δημοσιογράφος «κυνηγάει» χρόνια το συγκεκριμένο θέμα, εξήγησε πως το θέμα των ΜΚΟ δεν είναι τόσο η σπατάλη εκατομμυρίων ευρώ, αλλά έδωσε μία άλλη διάσταση πολύ πιο επικίνδυνη.         Συγκεκριμένα, τόνισε πως μέσω των ΜΚΟ υπάρχει σχέδιο προκειμένου να δημιουργούνται ζητήματα σε διάφορες χώρες, να δημιουργούνται κινήματα, αλλά και να ανατρέπονται κυβερνήσεις...............




      Για αυτό το λόγο η κα Κανέλλη ισχυρίστηκε πως πίσω από τις περισσότερες ΜΚΟ κρύβονται μυστικές υπηρεσίες και για αυτό τον λόγο χαρακτήρισε τον στενό συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου από την εποχή που ήταν υπουργός Εξωτερικών, δηλαδή τον Άλεξ Ρόντο ως σκοτεινό πρόσωπο.

      Οι καταγγελίες της κ. Κανέλη απέκτησαν όμως και τοπικό ενδιαφέρον αφού αναφέρθηκε στην ΜΚΟ «Γέφυρες του Κόσμου» στην οποία υπεύθυνος είναι ο κ. Νίκος Λιάπης, που μάλιστα είναι υποψήφιος δήμαρχος τον δήμο Ακτίου – Βόνιτσας! 
Δείτε το βίντεο. Οι αναφορές της ξεκινούν από το πρώτο λεπτό:
         Είπε συγκεκριμένα η κ. Κανέλη πως θα πρέπει να προσέχουν κάποιοι με ποιους θα πάνε στις επικείμενες εκλογές, εννοώντας σαφώς τον κ. Λιάπη.  Είπε ακόμη πως 38,5 εκατομ, ευρω δόθηκαν σε 707 ΜΚΟ για 1800 θέσεις εργασίας που θα βρουν οι οργανώσεις αυτές και  παίρνουν γι’αυτό 5%  ποσοστό (9,4 εκατομ, ευρώ).
      Αναφερόμενη στις «Γέφυρες του Κόσμου» είπε πως αυτή τη δουλειά κάνει και η συγκεκριμένη ΜΚΟ που έχει έναν άνθρωπο που είναι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ. «Κάποιος ιδιώτης παίρνει 5% ποσοστό για να βρει δουλειά κατά παρέκκλιση των συμβάσεων εργασίας. Θα παίρνεις το ποσοστό, θα δίνεις δουλειά στο δήμο και όταν θα γίνεις δήμαρχος τι θα γίνει;», σημείωσε ακόμη η κ. Κανέλη.

«Σκανδαλώδης η ελαφρότητα της κ. Κανέλη»
   Ο  πρόεδρος της ΜΚΟ «Γέφυρες στον Κόσμο» και υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Λιάπης, ρωτήθηκε από το agriniopress.gr σχετικά με τις δηλώσεις της κ. Κανέλη και τις αναφορές στο πρόσωπο του.
        Είπε συγκεκριμένα ο κ. Λιάπης πως η μόνη εμπλοκή του Συλλόγου όπου είναι πρόεδρος πως, όπως συμβαίνει και με άλλες τέτοιες οργανώσεις, προωθεί προγράμματα κοινωφελούς εργασίας για απασχόληση ανέργων. Τα χρήματα που διαχειρίστηκε ο Σύλλογος «Γέφυρες στον Κόσμο» ήταν αποκλειστικά  για την αμοιβή αυτών των πενταμήνων 19 συνολικά ανέργων. Είπε μάλιστα πως το «5% προμήθεια» που ανέφερε η βουλευτής του ΚΚΕ, είναι 3% και άφορα σε γραφειοκρατικα έξοδα.
     «Το εξέλαβα ως σχόλιο λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών. Σκανδαλώδες δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο η ελαφρότητα με την οποία χειρίζεται η κα Κανέλλη τέτοια θέματα. Το να ρίχνει δηλαδή τέτοιες ρουκέτες και να μην μιλά συγκεκριμένα.», λέει ο  πρόεδρος της ΜΚΟ «Γέφυρες στον Κόσμο»
      Ο κ. Λιάπης είπε τέλος πως επικοινώνησε αμέσως με τον Σκαϊ ώστε να παρέμβει αλλά ακόμη αναμένει…

http://www.agriniopress.gr/

17 σχόλια:

  1. Κάθε χρόνο είχαν ταξιδάκια με τα χρήματά μας και ανέβαζαν φωτογραφίες από τις εκδρομές,κ. Καραούλη αντιπρόεδρος της Μ.Κ.Ο.μπράβο Σπύρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε χρόνο είχαν ταξιδάκια με τα χρήματά μας και ανέβαζαν φωτογραφίες από τις εκδρομές,κ. Καραούλη αντιπρόεδρος της Μ.Κ.Ο.μπράβο Σπύρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΠΎΡΟ ΚΑΡΑΟΥΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΔΥΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΣΧΑΛΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΑΠΟΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΘΕΙ ΣΤΟ ΔΉΜΟ ΤΑ ΕΒΓΑΖΕ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γεφυρες του κοσμου πολλες εκδηλωσεις ταξιδια,εκδρομες για λιγους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σκανδαλώδης είναι η ελαφρότητα που αντιμετωπίζεις τέτοια θέματα κ. Λιάπη ως Αριστερος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΑΞΙΟΤΙΜΗ ΚΥΡΙΑ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ.ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑΝ.ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΕΙ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ. ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Δ.Σ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.,ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ(ΛΕΓΕ ΜΕ ΚΑΙ...ΝΙΚΟΛΑΚΗ)ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗς ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΥΣ...ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,ΠΕΤΑΕΙ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ!!!ΜΗΠΩΣ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΞΕΦΩΝΙΖΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ?ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΥΧΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΟΨΙΜΟΥΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΑΞΙΟΤΙΜΗ ΚΥΡΙΑ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ.ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑΝ.ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΕΙ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ. ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Δ.Σ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.,ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ(ΛΕΓΕ ΜΕ ΚΑΙ...ΝΙΚΟΛΑΚΗ)ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗς ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΥΣ...ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,ΠΕΤΑΕΙ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ!!!ΜΗΠΩΣ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΞΕΦΩΝΙΖΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ?ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΥΧΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΟΨΙΜΟΥΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητή Λιάνα
    Δεν αντέχω να μην σου απαντήσω αν και είμαστε μακρινοί συγγενείς δια μεσώ της οικογενείας Μάντζαρη σπο τον Αστακό.Καθημερινά ασκείς κριτική και τίποτα άλλο. Δεν κατεβαίνεις στον Αστακό να βάλεις υποψηφιότητα για Δήμαρχος για να δούμε και της ικανότητες σου και όλες αυτές τις θεωρίες που μας λες να δούμε αν μπορείς να τις εφαρμόσεις.Άκουσα σχετικά ότι έβαλες στο στόμα σου την Βόνιτσα και τον σύλλογο Γέφυρες στον κόσμο ο οποίος είναι ένας σύλλογος που λειτουργεί υποδειγματικά και γεννήθηκε μέσα από πρωτοβουλία των μελών του για να διαχειρίζεται την αδελφοποίηση της πόλεως μας με τις πολεις VIGIANO-ΙΤΑΛΙΑΣ ETOLE-ΓΑΛΛΙΑΣ και POLANIEC-ΠΟΛΩΝΙΑΣ.Σε πληροφορώ από την ημέρα που ιδρύθηκε αυτός ο σύλλογος έχει οργανώσει πολλά προγράμματα πολιτιστικά και ανταλλαγών επισκέψεων και πολλά παιδιά φτωχών αγροτικόν οικογενειών είχαν την δυνατότητα να ταξιδέψουν και να γνωρίσουν άλλους λαούς όπως επίσης και να φιλοξενήσουν τα παιδιά των άλλων χώρων,με όλα τα θετικά που προκύπτουν από αυτές τις ανταλλαγές .Δεν ξέρω από που πήρες της πληροφορίες και θα φαντάζεται ο κόσμος ότι εδώ στην Βόνιτσα έχουμε στήσει τίποτα ΜΚΟ που ασχολούνταν με τις ναρκες στην Βοσνια.Ευκαιρια εινα να κατέβεις μια βόλτα στην Βόνιτσα να σε γνωρίσουμε και να σε φιλοξενήσουμε και πιστεύω πως αν έχεις την ευθιξία θα ζητήσεις και συγνώμη όταν διαπιστώσεις το έργο που προσφέρει αυτός ο σύλλογος

    Δόξα το ΘΕΌ αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού έχετε που σας παρέχουν ασφάλεια με χρήματα του ελληνικού
    λάου και διόδια δεν πληρώνετε.
    Διότι εγώ αγαπητή Λιάνα έχω αυτοκίνητο αξίας 1000 Ε με 37 χρονιά υπηρεσίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και τώρα συνταξιούχος

    Λιάνα δεν θέλω να σου γράψω τίποτε άλλο,άλλα νομίζω πως ήρθε η ώρα να κάνετε τη αυτοκριτική σας όπως είπαν και πολίτες στον Γραμματέα σας στην εκπομπή ΕΝΙΚΟΣ του Νίκου Χαντζηνικολάου


    ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝ Ο ΚΟΣ ΛΙΑΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ , ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕΣΩ ΜΚΟ.
    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ή ΜΙΑ ΜΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.
    ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ 1.500.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΥΠΟΥ "ΧΑΒΑΛΕ"-5ΜΗΝΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ GEORGE SOROS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αφήστε το Καραούλη ήσυχο. Άλλωστε πηγαίνει παντού στο εξωτερικό , τελευταία ΟΣΛΟ με επιδότηση Δήμου. Και έχει τη στήριξη όλων μας και του Θύμιου.Το θέμα είναι ο ΄Νίκος και η ιδεολογική=κοινωνική=πολιτική του δράση και ταυτότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αποκαλύπτονται οι ΓΕΦΥΡΕΣ μετάξυ Θύμιου και Νίκου. Έχει και πρόσωπο διασύνδεσης. Ξυπνήσαμεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΩΝΤΑ ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΦΤΩΧΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΙΛΑΣ. ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑΞΊΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΚΟ ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΕΞΗΣ: ΚΑΡΑΟΥΛΗΣ-ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΑΝΟΣ-ΛΑΠΗΣ-ΤΣΑΚΑΛΟΖΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΧΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΑΚΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στο θέμα / γνώμη για τον χειρισμό του προβλήματος της ανεργίας με την χρήση προγραμμάτων ή όχι, που δεν λύνουν το πρόβλημα, αφού πρόκειται για πρόσκαιρες λύσεις και μάλιστα χωρίς να είναι μέρος μιας άλλης πολιτικής που αντιμετωπίζει το πρόβλημα στη βάση του,πολλά μπορεί να πει κανείς, υπέρ και κατά.
    Ακραία θα μπορούσε να πει κανείς, ότι δεν θα περιμένω να χιονίσει για να δω άσπρη μέρα, ή αν δεν είμαι μέρος - μέτοχος μιας συνολικής λύσης που γίνεται τώρα, δεν συμμετέχω.
    Και οι δύο απόψεις έχουν επιχειρήματα και εφαρμόζονται ανάλογες πρακτικές, αλλά κυρίως στη ζωή, κυριαρχεί η μίξη.
    Πάντως, στην περίπτωση των Γεφυρών, δεν υπήρξε ούτε δήθεν διαδικασία προσλήψεων ΑΣΕΠ, ούτε ταύτιση με τη λογική και πρακτική ΜΚΟ για ίδιον όφελος, αλλά ούτε και εκμετάλλευση της διαδικασίας προσλήψεων ώστε μετέπειτα να λειτουργήσει για αλίευση ψήφων.
    Το αν αρέσει ή όχι η δραστηριότητα των Γεφυρών, έιναι διαφορετικό, ή αν υπάρχουν συγκεκριμένες καταγγελίες, ας ακουστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο κος Καραούλης Σπύρος είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον κο Φερεντίνο.Μετά από όλα αυτά δεν θα βρεί ούτε τον δικό του σταυρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ναι ρε ο Σπύρος σας πείραξε επιχειρηματίας με μαγαζιά στην Βόνιτσα και στην Παιανία και συνταξιούχος ΟΤΕ και του λείπουν 200 ευρώ για το εισιτήριο και περίμενε τις γέφυρες για να πάει? Αυτός έχει γυρίσει όλο τον κόσμο. Δεν νομίζω.. ο Σπυράκλας είναι άρχοντας μεγάλος και σας έφαγε η ζήλια σας γι’ αυτό βρείτε άλλο λαμόγιο να κατηγορήσετε όχι στον Σπύρο. Σπυράκλα ΑΡΧΟΝΤΑ εσύ έπρεπε να κατέβεις για δήμαρχος γραψ’ τους ΟΛΟΥΣ σε ζηλεύουνε.
    Ένας φίλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο