Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Κ. ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

Διάβασα με έκπληξη την πρωτοφανή για τα πολιτικά δεδομένα ανακοίνωση-πρόσκληση για σοβαρή διαβούλευση μέσω του διαδικτύου, των ενδιαφερομένων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και Δημάρχων κι αυτό επειδή κάποιος φίλος-συνδημότης έτυχε να το διαβάσει και να με ενημερώσει γι’ αυτή την ανάρτηση.......



    Δεν θα σχολιάσω το ύφος με το οποίο απευθύνεστε σε συνυποψήφιους σας ούτε τον τρόπο που επιλέξατε να μας ενημερώσετε, θα σας πω μόνο ότι ακόμα κι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όταν καλεί σε διαβούλευση τους πολιτικούς αρχηγούς φροντίζει πρώτα να τους ενημερώσει και να συμφωνήσουν όλοι μαζί για την ατζέντα της συζήτησης και για τον χρόνο που θα γίνει. Κατανοώ τον πανικό και την σύγχυση σου αλλά δεν θα ακολουθήσω την προχειρότητα των επιλογών σου.
    Η έλλειψη σεβασμού προς τους αντιπάλους σου καθώς κι η θεματολογία της συζήτησης που μόνος σου αποφάσισες αναδεικνύει την προχειρότητα της προτάσεως σου που εκ των πραγμάτων θα οδηγήσει σε άσκοπες αντεγκλήσεις και χρονοβόρες συζητήσεις που μοιραία θα γελοιοποιούσαν την διαδικασία. Δεν έχουμε ως σκοπό σε καμία περίπτωση να συμβάλλουμε σε διακωμώδηση διαδικασιών που αφορούν το μέλλον του τόπου και των παιδιών μας.
   Εγώ κι η δημοτική ομάδα μου κ. Φερεντίνε τα χρόνια αυτά που ο λαός μας έστειλε στην αντιπολίτευση, κάναμε την αυτοκριτική μας. Συζητάμε κι αφουγκραζόμαστε καθημερινά τα προβλήματα του κάθε πολίτη σε όλα τα διαμερίσματα του Δήμου μας.
     Έτσι μαζί με τους συνδημότες μας διαμορφώνουμε το πρόγραμμα της επόμενης 5ετίας για να δώσουμε στον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας και στον κάθε συμπολίτη μας αυτό που εσύ στέρησες από αυτούς.
     Κατανοώ την προχειρότητα των οραμάτων σου και του σχεδιασμού σου για τον Δήμο που ήδη απέδειξες τα 3 και πλέον χρόνια που βρίσκεσαι στη διοίκηση του Δήμου. Κατανοώ επίσης τη σημερινή αγωνία σου να πεις κάτι.
Εμείς σήμερα έχουμε στρέψει το βλέμμα μας στο μέλλον με μια ριζική ανανέωση του ψηφοδελτίου μας.
    Δίνουμε τη δυνατότητα σε νέους ανθρώπους να ενώσουν την όρεξη και την φρεσκάδα της σκέψης τους με την δική μας εμπειρία για να αλλάξουμε την μοίρα του τόπου μας που σήμερα το όριο της φτώχιας κοντεύει να φτάσει το 40%, που η νεολαία μας ζει χωρίς ελπίδα, που φοβάσαι να ανοίξεις την τηλεόραση μήπως κι ακούσεις άλλο ένα μέτρο-χαράτσι-απόλυση.
    Εμείς θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε όσο μπορούμε ένα χαμόγελο, μια ελπίδα και προπάντων ένα όραμα για τον τόπο που θέλουμε να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας.
Αυτά προς το παρόν.
Με εκτίμηση προς όλους τους συνυποψήφιους μου
Γεώργιος-Θεόδωρος Αποστολάκης

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας

32 σχόλια:

  1. Μπράβο Γιώργο έτσι απαντάμε στις προχειρότητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε βεβαια ειναι δυνατον να μπορει να ανει διαλογο ο κυριος αποστολακης ενω με μια ανακοινωση ξεμπερδευει. παντως το καλεσμα ολων ειναι υπερ του κυριου φερεντινου και ασ μην πανε.παρολο που δεν στηριζω κανεναν απο τουσ δυο αν στηριζα σιγουρα μονο το προσωπο του κυριου φερεντινου θα μου ενεπνεε σιγουρια νεοσ μορφωμενοσ και καινουργιος στο χωρο τησ πολιτικησ σε σχεση με τον αποστολακη ασ δοιμαστει και ααυτοσ λοιπον και καθε καινουριοσ ανθρψποσ στην πολιτικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΛΟΊΑ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΑΠΌ ΈΝΑ ΥΠΟΨΉΦΙΟ ΔΉΜΑΡΧΟ Ο ΟΠΟΊΟΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΌ ΠΟΥ ΉΤΑΝ ΣΤΟ ΔΉΜΟ ΤΟΝ ΔΙΈΛΥΣΕ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΊΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΈΤΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΆ ΦΤΆΝΕΙ Η ΏΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΘΟΎΝ ΌΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΊ ΓΙΑΤΊ Ο ΛΑΌΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΧΑΖΌΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΆ ΌΛΑ ΤΑ ΌΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΓΟΠΌΤΙΑ ΠΟΥ ΈΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΔΉΜΟ!!ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΒΟΛΕΎΤΗΚΑΝ ΘΑ ΣΤΗΡΊΞΟΥΝ ΆΛΛΑ ΟΙ ΜΟΡΦΩΜΈΝΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΎΝΤΑΙ!!Ο ΚΌΣΜΟΣ ΑΥΤΌΣ ΘΈΛΕΙ ΜΌΡΦΩΣΗ ΠΑΙΔΕΊΑ ΌΡΑΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΕΣΕΊΣ ΚΎΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΆΚΗ ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΟΎΤΕ ΤΟ ΚΆΝΑΤΕ!!Ό ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΕΊΝΑΙ ΌΡΑΜΑ ΓΙΑ ΕΜΆΣ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΊΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΜΈΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΣΦΈΤΙΑ ΑΛΛΆ Η ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ!!ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΘΑ ΉΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΤΟΥ ΤΌΠΟΥ ΒΑΡΕΘΉΚΑΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΌΓΙΑ!!ΜΕ ΕΚΤΊΜΗΣΗ ΌΠΩΣ ΛΈΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΊΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για ποα ανανεωση μιλαει ο κ. Αποστολακης; Τον Θ. Στουπασ. τον Προδρομιτη και τον Λιτσο; Αυτοι προσδιδουν ανανεωση στο ψηφοδελτιο του; Και τελος παντων οραματα εχει ολος ο κοσμος αρκει πρωτον να ειναι εφικτα να πραγματοποιηθουν και δευτερον εχεις την ικανοτητα να τα πραγματοποιησεις. Ας μας πει ο υποψηφιος Δημαρχος κ Αποστολακης τις γραμματικες του γνωσεις και μετα ας μιλα για οραματα του τοπου του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήπως θέλετε να αναθέσουμε αευθείας τη Δημαρχία στον Φερεντίνο? Όλοι κρίνονται για αυτά που έκαναν και για το προγραμμά τους. Όσο για την μόρφωση μαθηματικος με την τρίτη στις πανελλήνιες και αποφοίτηση από το Πανεπιστημιο μετά απο δέκα χρόνια...
    Υ.Σ. Μπορείτε να μας πείτε τι έκανε για τον Δήμο τρια χρόνια τώρα που είναι αντιδήμαρχος για να τον ξαναψηφήσουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πλέον δεν είναι υπερβολή να μιλάμε για πλήρη ασυδοσία, αυθαιρεσία, απερισκεψία, υποτίμηση της λογικής μας, της μνήμης μας καταπατώντας κάθε είδους αξιοπρέπεια . Και όλα αυτά, στον βωμό της ψηφοθηρίας εν όψει των ερχόμενων δημοτικών εκλογών. Τι μπορείς να μας πεις κ. Αποστολάκη ? με ποιο θράσος θεωρείς τον εαυτό σου απαραίτητο για τον Δημαρχιακό θώκο ?
    Διαχειρίστηκες 8 χρόνια σαν Δήμαρχος δις εκατομμύρια, σε τι έργα αντιστοιχούν τα χρήματα αυτά που πέρασαν από το ταμείο σου?
    Πως θα βγουν στην κοινωνία οι υποψήφιοι σύμβουλοι ,οι συνεργάτες σου και οι νέοι υποστηριχτές σου να ζητήσουν ψήφο, αυτοί είναι που σε έλεγαν υπόδικο, αρπαχτικό , απατεώνα, %$#@….και εμπλεκόμενο σε ατασθαλίες του Δήμου Ανακτορίου , αλήθεια με τι μούτρα?
    Συμπέρασμα δεν υπάρχει καμία αξιοπρέπεια και καθόλου ντροπή, τελικά στον βωμό του «ΤΙΤΛΟΥ» και των «ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ» θυσιάζουμε τα πάντα……
    Στους υποψηφίους Δημοτικούς σου συμβούλους πλην λίγων εξαιρέσεων να κάνεις δώρο από μία ζώνη τουλάχιστον να μαζέψουν τα κατεβασμένα παντελόνια τους.

    Τα άτομα αυτά προκαλούν θλίψη, αγανάκτηση και έντονη ανησυχία για το μέλλον του Δήμου μας, αποκαλύπτουν το βάθος και την έκταση της διάβρωσης της τοπικής κοινωνίας από τη διαφθορά και τη διαπλοκή είναι αδίστακτοι και επίορκοι καιροσκόποι που τους τίμησε η κοινωνία και τους εμπιστεύθηκαν ποιο παλιά οι δημότες.

    Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια ανοχής και αντοχής. Ήρθε η ώρα -για όλους μας- των μεγάλων αποφάσεων, για να κρατήσουμε τον Δήμο όρθιο.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είδαμε το πολιτισμό που έφερε ο Θύμιος. Καρναβάλι-καρνάβαλος, χορευτικά, μουζικές, εκδηλώσεις, ποδήλατα. Τι να πεις σε κουφούς, τι να δείξεις σε τυφλούς. Τον ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ δυό κατηγορίες κάτω και πτωχευμένο Μη ξεχάσετε να αναφέρετε το Όσλο με χρηματοδότηση του δήμου. ποιοί πήγαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δε γνωριζω ποσο αμορφωτος ειναι ο Αποστολακης αλλα απο τους παραμορφωμενους σημερινους δημαρχο κ αντιδημαρχους με τα βαρια πτυχια Σολδατο Φερεντινο Γουδα Κομποτιατη και ολους τους προηγουμενους μορφωμενους δημαρχους εκανε οσα εργα δεν εκαναν ολοι μαζι τα τελευταια 30 χρονια στο δημο.Οποιος μιλαει για λαμογιες κ φαγοποτια ας απευθυνθει στις αρμοδιες υπηρεσιες του κρατους κ οχι να λασπολογει ανωνυμα.Αμα εχει στοιχεια ας βγει να το πει επωνυμα.Τι φοβαται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο σολδάτος είπε ότι δεν βρήκε ατασθαλίες στα οικονομικά του Αποστολάκη. Να τον πιστέψουμε ή όχι; ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ. Αν ο Αποστολάκης έφερε δις, ο Θύμιος πόόόόσα έφερε; Από κει θα κρίνουμε την ικανότητα ποιός μπορεί να τρέξει για το δήμο. Άφαντος ο ένας, στο τρέξιμο ο άλλος. Όσο κι αν τον πολεμούν θα είναι δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα εξαπτέρυγα του Θύμιου μιλούν για ατασθαλίες Αποστολάκη. Τι αποδείχθηκε μέχρι τώρα ; ΤΙΠΟΤΕ. Ας συνεχίσουν να μαλιοτραβιούνται οι κατίνες της παραλίας. Να τους θυμίσω το χωραφο-οικόπεδο στο κολωνάκι Κατούνας, τα περιβόητα ποδήλατα, (που να βρίσκονται άραγε ;) τους μπαλωμένους δρόμους της ατυχίας μας. Τα σφαγεία, τα νερά που χαρίζουν στους ημετέρους . Τι θα γινόνταν αν δεν άφηνε έτοιμα έργα ο Αποστολάκης; Είδατε πόσα έργα έκαναν στη Κατούνα και στη Πάλαιρο ; Ξυπνήστε . Με μίσος η κοινωνία δεν πάει μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. MΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΛΟΓΟΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΝΩΣΗ ΜΟΡΦΩΣΗ..ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ..ΕΓΩ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ δώρο από μία ζώνη τουλάχιστον να μαζέψουν τα κατεβασμένα παντελόνια τους ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑ ΕΞΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παρόλο που έχουν περασει πάνω από τρία χρόνια απο τις προηγούμενες εκλογες κάποιοι αντί να ασχολούνται με τα πεπραγμένα της τωρινής δημοτικής αρχής συνεχίζουν τον χαβά τους πετώντας λάσπη στον Αποστολακη.Κρίμα! Αυτοί που εκλέχτηκαν με σύνθημα ότι θα στείλουν φυλακή τον κλέφτη Αποστολάκη τρια χρόνια μετά δεν έχουν βρει τίποτα μεπτό να τον στείλουν στον εισαγγελέα.Ο εισαγγελέας βλέπετε είναι η αγαπημένη λέξη του αντιδήμαρχου οικονομικών και υποψήφιου Δημάρχου κ. Φερεντίνου. Μετά τις απειλες κάτα του Αποστολάκη ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΉ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΛΈΑ για την περιβόητη απόφαση του πρώην Δήμου Μεδεώνος που δήθεν τον δέσμευε για την αγορά-σκάνδαλο του αγροταμέχιου για τον βιολογικό της Κατουνας έναντι του ποσού 220.000,00€ όταν η πραγματική αξία ήταν 40.000,00€. Παρόλα αυτά στο επόμενο συμβούλιο το ξέχασε και ψηφισε υπερ της αγοράς του αγροτεμαχίου εναντι του ποσου 220.000,00€. Επισης εξολοκλήρου ο προυπολογισμός του Δήμου εκτελέστηκε με αδιαφανεις απευθειας αναθέσεις προμηθειων και έργων σε ξένους εργολάβους. Αυτά προς το παρόν για το ήθος και τα πεπραγμένα του υποψήφιου Δημάρχου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Tο δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι είναι θεμελιώδες δικαίωμα του κάθε πολίτη μορφωμένε ανώνυμε. Ο κόσμος θα κρίνει την προσφορά και του Αποστολάκη και του Φερεντινου καθώς και τις προτάσεις όλων των υποψηφίων! Μιλάς για λαμόγια αλλά ακούγεται ότι ελέγχονται από τον οικονομικό εισαγγελέα και το ΣΔΟΕ δύο μέλη της τωρινής δημοτικής ομάδας και πιθανοί υποψήφιοι με τον κ. Φερεντίνο καθώς και ένας στενός συνεργάτης του Δημάρχου, και όχι κάποιος από τους υποψηφίους του κ. Αποστολάκη η ο κ. Αποστολάκης. Αυτά για την ιστορία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. απαντηση στον 12:01. Φιλε μου για τον Αποστολακη ρωτησα οχι για τον Φερεντινο, γι αυτον τα ξερω. Ας γινει πρωτα Δημαρχος και μςτα μπορουμε να τον κρινουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΩΕΙ ΚΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΑΞΙΖΕ Η ΟΧΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΣΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ.ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΑ ΑΦΑΝΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ηρεμήστε χαλαρώστε και φρεσκάρεται την μνήμη σας.... Φυσικά έχουν και όνομα και επώνυμο αυτοί που έριχναν λάσπη κατηγορούσαν τον κ. Αποστολάκη,είναι τα νέα άτομα η (ΑΝΑΝΕΩΣΗ) του συνδυασμού του οι λεγόμενοι ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ,είναι αυτοί που δεν σέβονται την ψήφο των πολιτών, είναι αυτοί που θεωρούν δεδομένους τους ψηφοφόρους τους, είναι αυτοί που μπροστά στο "ΕΓΩ" δεν υπολογίζουν τίποτα. Κύριοι αν τα έχει αυτά η πολιτική ο λαός δεν τα έχει, ξεχάστε τα αυτά δεν υπάρχουν μισθωμένοι ψηφοφόροι.
    Ας γίνει πλέον σύνθημα :
    ΖΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ !!!!!
    ΖΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΚΙΑ ΣΤΟΥΠΑ,ΤΟΝ ΛΙΤΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ,ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ,ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ?Ο ΚΩΤΣΙΟ ΣΤΟΥΠΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΤΑΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ?Ο ΠΑΝΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΠΛΑΚΩΝΕΤΕ ΣΤΟ ΞΗΛΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ?ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΒΑΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΔΕΩΝΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ? ΡΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ! ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ? ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΖΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ γιατί αποκαλύπτουν πράγματα που δεν διαθέτουν όλοι. Αλήθεια, ο αγαπητός σας ΄ΠΟΙΟΝ ψήφιζε στις δημοτικές εκλογές ; ΠΩΣ πήρε το χρίσμα; ΓΙΑΤΙ φοβήθηκε τις δημοκρατικές διαδικασίες ; Λοιπόν, η παρέα της ανυπαρξίας δεν θα μας καθήσει στο σβέρκο άλλη μια πενταετία. Τώρα που μας θυμήθηκαν είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 'Οσον αφορά τη μόρφωση ειπωθηκαν στα σχολια πολλά. Για ιδέες και σχέδια και οράματα , τα είδαμε τρία χρόνια. Αν δεν υπήρχαν τα εγκεκριμένα έργα του Αποστολάκη, δεν θα κουνιόνταν τίποτε. Για αξίες και ήθος, ρωτήστε κάποιους συναγωνιστές του που τον έβγαλαν από την αφάνεια. Όπως τους κορόιδεψε, με την ίδια ευκολία θα ξεχάσει όποιον δεν τον βολεύει. Δώστε το όνομα μόνοι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ. Για αυτόο άφησαν τόσες λακούβες. Μπας και πέσει ο Γιώργος μέσα. Χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΟΛΙΟ 17 ΦΛΕΒΑΡΗ 1:46 μμ.
    Ο ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ... ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.

    Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ? ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ?
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ?
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΛΗΨΗ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΤΡΟΠΗ?

    ΘΑ ΥΙΟΘΕΤΉΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ :

    ΖΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Απάντηση στον Ανώνυμο 8:04 π.μ.
    Όπως τα λες είναι τα 6 αυτά άτομα δεν έπρεπε να είναι σε κανέναν συνδυασμό δεν είναι ΑΝΑΝΕΩΣΗ αυτό, αυτό είναι κατάντια.
    Δυστυχώς όμως αυτή είναι η κοινωνία μας, βρίσκουν έδαφος συν το θράσος τους και ζητάνε ψήφους.
    ΚΡΙΜΑ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟΝ ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οταν δω την Βόνιτσα χωρίς Λακούβα...(το πιο απλο δλδ), οταν δω να τηρουνται οι νόμοι(παρανομο παρκινγκ...) όταν , όταν, όταν...!!!τοτε ισως και να πιστεψω οτι βρεθηκε ο καταλληλος.αυτος που θα δωσει λυση στα πιο απλα θεματα!!!δεν μασαμε με δηθεν κοκορομαχιες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είναι απίστευτο πως μερικοί βγάζουν τα απωθημένα τους . Ο Κάβουρας πέταξε μια ανακοίνωση χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Ούτε τον Αποστολάκη πήρε τηλ. ούτε τον Ζαχαράκη, ούτε κάποιον απο το ΚΚΕ. Πιθανώς ούτε τον κολλητό του τον Λιάπη. Αυτό και μόνο, δείχνει ότι ,προσπαθεί να κρατηθεί από κάπου. Προσπαθεί να κάνει τις τελευταίες του κινήσεις πριν την οδυνηρή για αυτόν του ήττα.
    Ο Φερεντίνος δεν θα ξέρει από που να φύγει.
    Πάμε τώρα σε αυτούς που ονομάζουν κάποιους κωλοτούμπες ,. Αυτοί που με μηδαμινή προσφορά κωνομάνε μέσω Δήμου με τον τίτλο του ειδικού ή του αντιδημάρχου ή του Δημοτικού Συμβούλου. Με τον τίτλο του προμηθευτή η του μελετητή.
    Κάποτε όταν υποψήφια Δήμαρχος Ανακτορίου ήταν η αξιόλογη γιατρός κυρία Λέλα Καραγκούνη μερικοί σημερινοί , κάνανε κολοτούμπα ψηφίζοντας Γιώργο Αποστολάκη. Έχουμε και λέμε. Το golden boy του Αποσολάκης ο κύριος Φερεντίνος με την ιδιότητα του προέδρου του Πας Αμβρακικού τον στήριξε στις εκλογές του 2006 με αντίπαλο την Καραγκούνη. Ο κύριος Γούδας ( μέγας δεξιός ) τον στήριξε στις ίδιες εκλογές. Το ίδιο και ο κύριος Κομποτιάτης. Απο τους ειδικούς τόσο ο κύριος Νταλταγιάννης όσο και ο κύριος Μαζαράκης στις τότε εκλογές ψήφισαν Αποστολάκη. Αυτοί λοιπόν προσπάθησαν να το κάνουν στα κρυφά. Σήμερα η νέα ομάδα των 6 το κάνουν στα φανερά, απλά γιατί ο Φερεντίνος και η στενή του ομάδα δεν απέδειξαν ότι δεν μπορούν να οδηγήσουν το καράβι του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σας πείραξε που μερικοί άνθρωποι που ποτέ δεν έβαλαν το χέρι τους στο γλυκό του Δήμου έφυγαν από τον συνδιασμός του Φερεντίνου. Σας αγχώνει και ξέρεται ότι αυτοί οι 6 θα σας καθαρίσουν . Αλλά δεν πειράζει έτσι είναι κάποτε το όνειρο των ειδικών και των αντιδημάρχων που διέλυσαν τον Δήμο και που στρογγυλοκάθονταν στις καρεκλες χωρίς να προσφέρουν τίποτα τελείώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Φερεντίνε τα τρικ και η κοροιδία τελείωσε. Ώρα να φεύγεις από τον Δήμο . Α και να μην το ξεχάσω εσύ και τα φιλαράκια σου στην μικρή αποτυχημένη ομάδα που έτοιμασατε τα κόλπα αυτά να ξέρεις δεν πιάνουν. Δυστυχώς για σένα ο κόσμος σε έμαθε. Πέρασες και πέτυχες ως αντιδήμαρχος με καμμία ουσιαστική πρόταση και παρουσία . Ως Δήμαρχος δεν θα άφηνες τίποτα όρθιο στον Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αποστολακαιοι είστε μα το Θεό για λύπηση. Δεν έχουμε κάτι άλλο να σας πούμε. πείτε κι άλλα, μας αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τον Αποστολάκη τον είδαμε στα 8 χρόνια που ήταν δήμαρχος....!Έφυγε με πολλές άσχημες ταμπέλες.. κατηγορήθηκε...και άλλα πολλά που δεν θα ήθελα να τα αναφέρω. Δεν νομίζω να ήταν τυχαία όλα αυτά που ακούστηκαν και κακώς που θέλει να ξαναβάλει γιατί πιστεύω ότι πρέπει να έφαγε πάρα πολλά χρήματα και αυτό φάνηκε τα 8 χρόνια. Επιτέλους πρέπει αυτό να σταματήσει. ΤΕΛΟΣ δεν θα ανεχτούμε άλλα! Να δοκιμαστούν άνθρωποι νέοι που δεν έχουν δοκιμαστεί ως Δήμαρχοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τον Αποστολάκη τον είδαμε στα 8 χρόνια που ήταν δήμαρχος....!Έφυγε με πολλές άσχημες ταμπέλες.. κατηγορήθηκε...και άλλα πολλά που δεν θα ήθελα να τα αναφέρω. Δεν νομίζω να ήταν τυχαία όλα αυτά που ακούστηκαν και κακώς που θέλει να ξαναβάλει γιατί πιστεύω ότι πρέπει να έφαγε πάρα πολλά χρήματα και αυτό φάνηκε τα 8 χρόνια. Επιτέλους πρέπει αυτό να σταματήσει. ΤΕΛΟΣ δεν θα ανεχτούμε άλλα! Να δοκιμαστούν άνθρωποι νέοι που δεν έχουν δοκιμαστεί ως Δήμαρχοι!!
    Σας παρακαλώ δημοσιευτεί δεν μπορούμε άλλο αυτήν την κατάσταση.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αφού έφαγε τόσα πολλά χρήματα ο Αποστολάκης, ο νέος αντιδήμαρχος κ. Φερεντίνος με τις 'νέες' ιδέες και τη 'νέα' νοοτροπία γιατί δεν τον πήγε εισαγγελέα; Τα τσουγκάνια της Κατούνας των 214.000€ δείχνουν τη νέα νοοτροπία του. Το ότι κάποιος είναι νέος δε σημαίνει κάτι αν δεν έχει να προτείνει τίποτα για την ανάπτυξη του τόπου. Το μόνο που τον νοιάζει όπως έδειξε 3+ πλέον χρόνια είναι το πως θα γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο