Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Πρόσκληση σε συζήτηση του υποψήφιου Δημάρχου Ξηρομέρου Αναστάσιου Κατσιπάνου στις Φυτείες

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

    Ο Ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου Αναστάσιος Κατσιπάνος σας προσκαλεί στις 22/2/2014, ΣΑΒΒΑΤΟ και ώρα 7.00 μ.μ στην αίθουσα του δημαρχείου της τοπικής ενότητας Φυτειών να  ανταλλάξουμε απόψεις για το καλό του συνδυασμού μας.

  Υποψήφιοι, Ψηφοφόροι και φίλοι να με στηρίξετε ο καθένας από την πλευρά του στην υποψηφιότητα μου για έναν δυνατό και ενιαίο Δήμο.

6 σχόλια:

  1. ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ?????ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΦΑΝΤΟΣ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΓΑΖΕΤΑΣ Η.Μ.Α.Ρ.Τ.Ο.Ν. ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει τοπικη ενότητα φυτειών. Λέγεται Δημοτική Ενότητα Φυτειών. Να προσέχουμε λίγο τις ορολογίες, όταν μάλιστα αναφέρονται σε επίσημη ανακοίνωση συνδυασμού. Υπάρχει η Τοπική Κοινότητα ΦυτΕιών και η Τοπική Κοινότητα Παπαδάτου που μας κάνουν τη Δημοτική Ενότητα Φυτειών. Οι τρεις Δημοτικές Ενότητες Αστακού- Αλυζίας και Φυτειών συγκροτούν τον Δήμο Ξηρομέρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Κατσιπάνος είναι σωστος οικογενειάρχης επιτυχημενος επιχειριματιας και θα είναι και επιτυχημενος Δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΛΙΑΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΕΛΕΟΣ''''''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕς ΜΟΝΟ Σ ΤΑ ΑΝΑΙΡΕΙς..ΛΕς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΠΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΥΤΕΙΩΝ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΑΣ ΠΩΣ Η ΤΟΠΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΥΤΕΙΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΥΤΕΙΩΝ...ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕ ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕΕΕΕ...
    ΥΓ...ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΥΤΕΙΩΝ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 10:07 έχει δίκιο ο 5:07. Μπερδευτήκατε. Διαβάστε παρακαλώ Καλλικράτη. Αλλά απ ότι βλέπω πρέπει να διαβάσουν και οι υποψήφιοι....και το συντακτικό της ανακοίνωσης έχει πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο