Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Κράτησε απόρθητο το «κάστρο» του Αγρινίου

 
Ο Μπόγιοβιτς στο 7ο λεπτό και ο Καμαρά στο 13ο σκόραραν για τους γηπεδούχους στο ξεκίνημα του παιχνιδιού για να μειώσει για τον Απόλλωνα ο Αρμπρόουζ στο 55ο λεπτό του παιχνιδιού.
Πολύ καλύτερος ο Απόλλωνας στο 2ο ημίχρονο ο οποίος εκτός από το γκολ που πέτυχε είχε τις ευκαιρίες για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, αλλά η απουσία των Φαρινόλα και Πετρόπουλου δημιουργούσε πρόβλημα στα τελειώματα των φάσεων. ......

Με δέκα ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσε το παιχνίδι ο Παναιτωλικός καθώς αποβλήθηκε στο 87ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη ο Μπικέι για χέρι.

Τα αρχικά πλάνα των προπονητών
Ο Μάκης Χάβος ξεκίνησε με σύστημα 4-2-3-1 με τον Ράφαελ κάτω από τα δοκάρια και τους Κούσα, Γκάλο, Ανίν και Μπικέι τετράδα στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή οι Σφακιανάκης, Γοδόι σε ρόλο αμυντικών χαφ με το Θεοδωρίδη μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού, τους Μπακάκη και Καμαρά στα άκρα και το Μπόγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.
Για τον Απόλλωνα ο Λόρι Σάντσες προτίμησε και αυτός το 4-2-3-1 με τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια και τους Κανακούδη, Παντελιάδη, Αλβάρεζ και Αργυρόπουλο τετράδα στην αμυντική γραμμή. Στη μεσαία γραμμή ο Κόρμπος με τον Τσοκάνη τα δύο αμυντικά χάφ με τους, Μίνγκα και Λουσέρο στα άκρα και τον Αρμπρόουζ πίσω από τον Ντάλμπεργκ
Γκολ με το καλησπέρα
Ο Παναιτωλικός υποδεχόταν τον Απόλλωνα με μοναδικό κίνητρο και στόχο να κρατήσει απόρθητο το «κάστρο» του Αγρινίου. Οι παίκτες του Μάκη Χάβου σε 11 αγώνες στο γήπεδο τους μετρούσαν 7 νίκες και 4 ισοπαλίες έχοντας μάλιστα δεχθεί μόλις 2 γκολ σε αυτά τα ματς.
Ο Απόλλων από την άλλη ο οποίος με το Λόρι Σάντσεζ στον πάγκο του μετρούσε εκτός έδρας αήττητο σερί 5 αγώνων με 4 ισοπαλίες και μία νίκη, πήγε στο Αγρίνιο με αρκετές φιλοδοξίες παρά τις απουσίες που είχε να ξεπεράσει.
Ο Παναιτωλικός ήταν η ομάδα που μπήκε φουριόζα και μόλις στο 7ο λεπτό άνοιξε το σκορ με το Μπόγιοβιτς να πλασάρει με διπλή προσπάθεια τον Τζόρβα από πολύ κοντά ύστερα από την καταπληκτική σέντρα του Γκάλο.
Το γκολ αυτό άλλαξε τα πλάνα του Βόρειο Ιρλανδού τεχνικού της «Ελαφρά Ταξιαρχίας» που έπρεπε να αντιδράσει και να βγάλει την ομάδα μπροστά. Ο Απόλλων ανοίχτηκε και έδωσε «βούτυρο στο ψωμί» των παικτών του Παναιτωλικού, που και γρήγοροι είναι και αρέσκονται να παίζουν στην κόντρα με τους Καμαρά και Μπακάκη από τα δύο άκρα.
Σε μια από τις κόντρες και ύστερα από το λάθος του Άλβαρες ο Παναιτωλικός ξαναχτύπησε στο 13ο λεπτό του παιχνιδιού με τον Καμαρά να σκοράρει για δεύτερη φορά και να κάνει ακόμα πιο εύκολο το απόγευμα όλων στο Αγρίνιο.
Η συνέχεια του πρώτου 45λεπτου κύλησε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο με τον Παναιτωλικό να ελέγχει το παιχνίδι και τον Απόλλωνα να προσπαθεί να βρει τον τρόπο να μειώσει για να ξαναμπεί στο ματς χωρίς όμως να τα καταφέρνει.
Αλλαγή σκηνικού
Η εικόνα βέβαια στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε. Οι παίκτες του Παναιτωλικού έδειξαν να έχουν επαναπαυτεί στο 2-0 με τον Απόλλωνα να πιέζει και να αναζητάει το γκολ που θα του έδινε και πάλι ελπίδες.
Η «Ελαφρά ταξιαρχία» αρχικά προειδοποίησε στο 53ο λεπτό με τον Αρμπρόουζ και δύο λεπτά αργότερα με πολύ όμορφο γκολ ο Άγγλος μείωσε σε 2-1 βάζοντας και πάλι φωτιά στο παιχνίδι.
Ο Απόλλωνας συνέχισε να πιέζει και στο 61' ο Ράφαελ κατάφερε να διώξει με δυσκολία σουτ του Τσοκάνη. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ασφυκτικά, αλλά το σκορ δεν άλλαξε.
Διαιτητής: Ιωαννίδης (Αργολίδος)
Οι συνθέσεις:
Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά, Θεοδωρίδης (60' Παπουτσογιαννόπουλος), Γοδόι, Γκάλο, Σφακιανάκης, Μπακάκης, Ανέν, Μπικέι (68' Νταλμά), Μπόγιοβιτς (78' Μπούντιμιρ).
Απόλλων Σμύρνης (Σάντσες): Τζόρβας, Κανακούδης, Κόρμπος, Παντελιάδης, Άλβαρεζ, Μίνγκας, Αργυρόπουλος, Τσοκάνης, Ντάλμπεργκ, Λουσέρο (77' Γκουέλα), Αμπρόουζ (72' Μπάρκογλου).
 
novasports.gr
πηγή: cityvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο