Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Ξηρομέρου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης του Δήμου  Ξηρομέρου ( Αστακού, Αλυζίας και Φυτειών),  σας προσκαλεί  στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί,  την Κυριακή στις 23 Φεβρουαρίου 2014  και ώρα 11.00,  στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου στον Αστακό.......


Στην εκδήλωση, αναμένεται να παρευρεθεί και να μας τιμήσει με την παρουσία του,  ως εκπρόσωπος του κόμματος και κεντρικός ομιλητής, ο βουλευτής Ν. Ηλείας  και τ. Υφυπουργός κ. Γεώργιος Κοντογιάννης.
Επίσης αναμένονται  να παρευρεθούν  ο βουλευτής και τ. Υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Καραγκούνης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου και τέως υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Γεώργιος Παπαναστασίου,  καθώς επίσης και άλλοι πολιτευτές και  στελέχη του κόμματος.
Ο Πρόεδρος
Της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης 
Νέας Δημοκρατίας του Δήμου Ξηρομέρου

Γρηγόρης Μπόνης

10 σχόλια:

  1. tha einai polloi..
    staikos ntina triantafilakkis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αφου πιστευουν ακομα στη δεξια κριμα
    αν πανε αυτοι που λες τοτε τουσ στηριζει η δεξια
    ο τριανταφιλακκης πως εμπελξε εκει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o Γρηγορης Μπονης ειναι προεδρος τις τοπικης τις Ν Δ;Μηπως γινεται καποιο λαθος;Η ΝΔ εβγαλε Δημαρχο σχεδον απο την πρωτη κυριαη στον Δημο και αυτος δεν καταφερε να βγει Δημοτικος Συμβουλος,πως ειναι δυνατον αυτοι που δεν τον ψηφισαν για τον δημο να τον ψηφισαν για προεδρο τους;
    ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιά είναι η ντεμί αριστερά, ποιούς στηρίζει και που ήταν αυτοί πριν τους στηρίξει? Μόνο το ΚΚΕ είναι σταθερό στην ιδεολογία του. Σύριζα και Δημάρ έχουν τους Πασόκους που πήδηξαν από το τραίνο του Γιωργάκη και Μπένι. Χαχα βοήθειά σας και καλορίζικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά η Νέα Δημοκρατία δεν δίνει χρίσματα και μένα δεν με ενδιαφέρουν τα χρίσματα.
    Τώρα επειδή τα περισσότερα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στηρίζουν Στάϊκο , είναι ανθρώπινο να ανησυχεί κάποιους.
    Επειδή μου αρέσουν οι πίτες και τον τελευταίο χρόνο ,λόγω δίαιτας έχω χάσει καμιά δεκαριά κιλά, σκοπεύω να φάω διπλό κομμάτι .
    Όσο για τις στιλιστικές μου επιλογές , γνωρίζετε ότι συνήθως φοράω ένα τζίν και ένα μπουφάν ( όχι απαραίτητα φίρμες ), αλλά για τη περίσταση θα φοράω ένα μπλε κουστούμι VARDAS , που λένε πως μου πάει πολύ καλά , με μια μπλε-θαλασσί γραβάτα DIOR και τα παπούτσια θα είναι σουέτ GALVIN KLAIN.!!!
    Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο Ξηρόμερο δεν θα δοθεί χρίσμα. Είναι γεγονός οτι ο Σταίκος συγκεντρώνει και συσπειρώνει πολλούς χώρους σαν άτομο και όχι σαν παιδί κομματικού σωλήνα.Η απήχησή του είναι δεδομένη ακόμα και στους κύκλους των εκλογικών του αντιπάλων.Οι όροι δεξιά και αριστερά είναι ακόμα για κάτι γραφικούς τύπους που βρίσκουν ρόλους μέσα από το διχασμό.Η τοπική δεν στηρίζει κανέναν λόγω κομματικής εντολής ,αλλά τα πρόσωπα που αποτελούν την τοπική(τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος) στηρίζουν Παναγιώτη Στάικο.Παράλληλα,ο Στάικος πέρα απο την ΝΔ στηρίζετε από άτομα που ανήκουν στο ΚΚΕ,στο ΠΑΣΟΚ,στη ΔΗΜΑΡ, στο ΣΥΡΙΖΑ κά.Στη συνείδηση του κόσμου Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ ήταν ,είναι και θα είναι ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ.Σε μια κρίσιμη εποχή για την αυτοδιοίκηση είναι ο ικανός ,είναι αυτός με τα καθαρά χέρια,είναι αυτός με την αίσθηση προσφορας και αυτοθυσίας προς τον απλό κόσμο...είναι αυτός που αν τον ''ζυγίσεις ''με τους εκλογικούς του αντιπάλους και θέλει και μπορεί να κάνει τη διαφορά.ΠΑΝΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάνο πέρα από τον εκρηκτικό χαρακτήρα σου ,έχεις και ιδιαίτερο χιούμορ που δεν ξέρω αν γίνεται και κατανοητό.Προσωπικά εγώ γέλασα πολύ με το σχόλιο σου.Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η πειθαρχία που διέπει τον εσωτερικό κανονισμό του ΚΚΕ και η απόλυτη προσήλωση που ζητά από τα μέλη του στις αρχές της κεντρικής επιτροπής έγιναν η αιτία να «ξηλωθούν» όλα τα μέλη της τοπικής Κονίτσης πλην ενός.

    Όπως αναφέρει το epirusgate αιτία η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να προσεγγίσει το ΚΚΕ στις αυτοδιοικητικές εκλογές αφού τα μέλη της τοπικής οργάνωσης υποστήριξαν πως θα πρέπει να στηριχθεί ως υποψήφιος δήμαρχος ο Σταύρος Κύρτσογλου, τον οποίο θα στηρίξει και ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Η αντίδραση όμως του Περισού ήταν άμεση και κεραυνοβόλα: Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΚΚΕ «αποφάσισε» τη διαγραφή όλων των μελών της Τοπικής Οργάνωσης Κόνιτσας, εκτός από ένα μέλος το οποίος δεν υποστήριξε την πρόταση αυτή, μένοντας πιστός στις αρχές του κόμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στους παρόντες στην εκδήλωση όπου έκανε διακριτικά "μυστικές" διερευνητικές επαφές αναθερμαίνοντας σχέσεις ετών υπήρξε και ο Φωτάκης Βασίλης. Άνθρωπος της Ντόρας που ακούγεται για θέση κλειδί στην Περιφέρεια. Άλλωστε ο Φωτάκης με τον Κοντογιάννη, Μπόνη και Π. Σαμαρά είναι παλιοί γνώριμοι!!!!
    Ο ρεπορταζάκιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικά ποιά "αιθέρια" ύπαρξη ήταν αυτή που συνόδευε τον Γρηγόρη; χαχαχα....να τον χαίρεστε τον πρόεδρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο