Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Φερεντίνος Ευθύμιος: πρόσκληση για συνεργασία με τους υποψηφίους δημάρχους του δήμου Ακτίου-Βόνιτσα

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσα  Φερεντίνος Ευθύμιος  με ανακοίνωση του προσκαλεί όλους τους   υποψηφίους δημάρχους     και  δημοτικές παρατάξεις  σε κοινή συνάντηση για να συζητήσουνε, για  έργα και δράσεις, που θα δεσμεύουν όλους , από την επομένη  ημέρα των Δημοτικών Εκλογών  Η συνάντηση ορίζεται Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στις 19.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Αναλυτικά:

Αγαπητοί συμπατριώτες,
Οι δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014 βρίσκουν και τον Δήμο μας στην δύνη της οικονομικής κρίσης που πλήττει όλη την χώρα τα τελευταία χρόνια.


Οι δημότες μας βιώνουν καθημερινά την αβεβαιότητα, την ανέχεια, την ανεργία. Η νεολαία μας αναζητάει με αγωνία  προοπτική και ελπίδα για να παραμείνει στον τόπο μας. Η απαξίωση του πολιτικού συστήματος (ανθρώπων και μηχανισμών) που οδηγεί την χώρα στο χείλος του γκρεμού είναι κυρίαρχη και ως συνέπεια έχει την αδιαφορία, την απόγνωση και την απελπισία μεγάλου μέρους των δημοτών μας, ακόμα και για το μέλλον του τόπου μας.
Φίλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και υποψήφιου Δημοτικοί Άρχοντες των εκλογών του Μαΐου, προσωπικά πιστεύω ότι οι διαπιστώσεις και οι ανησυχίες αυτές είναι και δικές σας. Πιστεύω επίσης ότι όλοι μας, οι ασχολούμενοι με τα κοινά στο Δήμο μας, αναζητούμε τρόπους και μέσα συμπαράστασης προς τους δημότες μας και δημιουργία ελπίδας και προοπτικής για το σήμερα και το αύριο του τόπου μας.
Με τις σκέψεις αυτές κατά νου και εν όψει εκπόνησης των Δημοτικών μας προγραμμάτων για τις Δημοτικές Εκλογές, προτείνω και σας παρακαλώ για την συμμετοχή σας σε κοινή συνάντηση εργασίας προκειμένου να συζητήσουμε και αναζητήσουμε τρόπους, έργα και δράσεις, που θα δεσμεύουν όλους μας, από την επομένη των Δημοτικών Εκλογών, ώστε από κοινού, η όποια νέα Δημοτική Αρχή και η όποια νέα Αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να δώσουν την μάχη της ανάπτυξης, της ελπίδας και της προοπτικής στο Δήμο μας ομονοώντας από τώρα σε ένα κοινά ομόφωνα συμφωνημένο ειδικό πρόγραμμα δράσεων.
Η συνάντηση ορίζεται Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στις 19.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Βόνιτσα 13 Φεβρουαρίου 2014
Με εκτίμηση

Φερεντίνος Ευθύμιος

12 σχόλια:

  1. Άρχισε τα επικοινωνιακά κόλπα ο Θύμιος. Καλός ο σύμβουλος επικοινωνίας. Τριάμισι χρόνια τι κάνατε ; Αγοράζατε απλά υλικά από μαγαζιά των Αθηνών. Έτσι, για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι μας ζητάει ο άνθρωπος; Καταλαβαίνω ότι δεν έχει ιδέες και σχέδιο και θέλει των άλλων. Άλλωστε, είδαμε το όραμά σας για το τόπο, τα σχέδια και τους σκοπούς σας τέσσερα χρόνια. Κρίμα. Απαγοητεύτηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί ανησυχείς Θύμιο; Μήπως και δεν υλοποιηθούν τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σου από τη νέα δημοτική αρχή ; Είχες την ευκαιρία σου και την έχασες. Από του χρόνου στις αίθουσες και τα θρανία.
    ΑΝΩΝΥΜΩΣ ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θύμιο είναι πλέον αργά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι μας αρέσει να αγχώνεστε. Θα δούμε τον Μαϊ τι θα κάνει ο Θύμιος.Γιατί τότε θα είναι Δήμαρχος και τότε αφού ξεκινήσει το έργο του τότε και μόνο τότε θα μπορείτε να τον κρίνετε. Συμβουλή σας δίνουμε, ηρεμήστε, κάνει καλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΥΜΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΚΟΙΤΑΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΤΕ ΛΑΣΠΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΟΥΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕς ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ.Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟς ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟ ΦΑΓΑΝ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οποιος δεν έχει σχέδιο, ψάχνει στα σχέδια των άλλων. Να τον βοηθήσουμε. Δώσε μπάρμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να δουμε τι θα πουν οι άλλοι υποψήφιοι. Θα χωρέσουν στο δημαρχείο, ή δεν θα του δώσει κανένας σημασία ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι άλλοι υποψήφιοι αγαπητέ/Η εάν δεν παραστούν κατά την ταπεινή μου άποψη θα είναι εις βάρος τούς, διότι αυτό θα. Δείξει αδιαφορία για τον τόπο τούς και ενδιαφέρον για την καρέκλα μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θύμιο όλοι οι συνδιασμοί θα παρουσιάσουν το προγραμμά τους το οποίο θα τους δεσμέυει για την επόμενη μέρα.Με επικοινωνιακά κόλπα δεν λύνονται τα προβλήματα. Μην ξεχνας είσαι ακόμη αντιδήμαρχος και θα πρέπει κατα κύριο λόγο να ασχολεισαι με τα προβλήματα του Δήμου και όχι με τις εκλογες. Αλλα τι λέω με τα προβλήματα του Δημου δεν ασχολειθηκες τριάμισι χρόνια. Τωρα θα ασχοληθεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο θύμιος ειτε σας αρέσει είτε όχι κρίνεται και ως αντιδήμαρχος! Η πολιτική που εφαρμόστηκε όλα αυτα τα χρόνια θα κριθεί στις εκλογες! Αν διαφωνούσε θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θύμιο μην ακούς τίποτε . Προχώρα μπροστά να σε δούμε και Δήμαρχο. Τουλάχιστον εσύ δεν κατηγορήθηκες όπως έχει κατηγορηθεί ο Αποστολάκης που έχει δοκιμασθεί. Είσαι καλό παιδί και χαμηλών τόνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο