Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΙΚΟΥ ΛΙΑΠΗ ΣΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Η ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

       Με περίσσεια έκπληξη, πληροφορήθηκα αναφορά στο πρόσωπό μου, αν και όχι ονομαστική, που έλαβε χώρα σε απογευματινή τηλεοπτική εκπομπή του σταθμού «ΣΚΑΪ», από την βουλευτή του ΚΚΕ κ. Λιάνα Κανέλλη. Ακολουθεί μια σύντομη παρουσίαση της αλήθειας:

       Διατελώ μέχρι σήμερα πρόεδρος του σωματείου «Γέφυρες στον Κόσμο», που είναι ένα σωματείο, προφανώς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ασχολείται κυρίως με το θεσμό της αδελφοποίησης της πόλης της Βόνιτσας, με τρείς ευρωπαϊκές πόλεις. 
     Πέραν των ανωτέρω, η δραστηριότητα του σωματείου είναι ευρύτερα πολιτιστική, με προβολές ταινιών, διοργάνωση συναυλιών και άλλων εκδηλώσεων κοινωνικού ενδιαφέροντος
     Ο σύλλογος έχει επταμελές ενεργό διοικητικό συμβούλιο και εξελεγκτική επιτροπή, που εκλέχθηκαν μετά από εκλογική διαδικασία που έλαβε χώρα δημόσια και με τη συμμετοχή δεκάδων ατόμων – μελών του συλλόγου. Τα έσοδα και τα έξοδά μας είναι απολύτως διαφανή και ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα στον οποιονδήποτε........



    Στα πλαίσια της ευρύτερης κοινωνικής τους δραστηριότητας, οι «Γέφυρες στον Κόσμο» πήραν τη πρωτοβουλία και κατέθεσαν αίτηση στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του ΕΣΠΑ για την απασχόληση ανέργων για 5 μήνες, παρόλο που το πρόγραμμα για το Σύλλογο δεν προβλέπει καμιά απολαβήΌμως η πιθανότητα απασχόλησης ανέργων σε κοινωφελή έργα υποδομής ήταν σημαντική απολαβή για τον Σύλλογο.
      Η αίτηση εγκρίθηκε και, μετά από προκηρύξεις, που εγκρίθηκαν από το ΑΣΕΠ, οι «Γέφυρες στον Κόσμο» προσέλαβαν άνεργους για 5 μήνες, με βάση τα κριτήρια του ΑΣΕΠ και μόνο και με την έγκριση της ίδιας αρχής (ΑΣΕΠ), που εξετάζει και τις πιθανές ενστάσεις. Οι άνεργοι απασχολήθηκαν στο Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας, σε δραστηριότητες κοινωφελούς χαρακτήρα.
   Ό,τιδήποτε άλλο λέγεται ή γράφεται σχετικά αποτελεί βρόμικη συκοφαντία και ως εκ τούτου υφίσταται υποχρέωση άμεσης αποκατάστασης διαφορετικά θα είμαι υποχρεωμένος να υπερασπιστώ την τιμή και την υπόληψη εμού προσωπικά, αλλά και των ανθρώπων που με τιμούν με τη στήριξή τους, ενώπιον των αρμοδίων πολιτικών και ποινικών Δικαστηρίων.

Με τιμή
Νικόλαος Λιάπης

Υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας

21 σχόλια:

  1. Νίκο το ότι μπήκατε στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας έγινε για να εξυπηρετήσεις δικά σου και των φίλων σου πολιτικά συμφέροντα . Οι γέφυρες στον κόσμο είναι ένας σύλλογος που δεν είχε ανάγκη αυτό το προγραμμα , ο στόχος του και ο στόχος του είναι άλλος. Εσείς εκμεταλευτήκατε τον σύλλογο και το κάνατε με τον ποιό άσχημο τρόπο. Τώρα αν κερδίσαμε οικονιμικά απο ποτό σύλλογο δεν το γνωρίζω. Αυτό μένει να αποδειχθεί. Κύριε Λιάπη το μόνο που ξέρω είναι ότι το πρόγραμμα αυτό είναι καθαρά μνημονιακό. Είναι καθαρή εκμετάλλευση των νέων εργαζομένων. Εσείς ως ΣΥΡΙΖΑ τελικά γιατί το στηρίζεται . Τα παιχνίδια Νίκο τελείωσαν έχεις ξεσκέπασε επί και πλέον ξέρουμε τι ρόλο βαριάς και με ποιον συνεργάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ Ο ΚΟΣ ΛΙΑΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ , ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ(ΤΟΠΙΚΟΣ Ή ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΑ)ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ή ΜΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιδεολογικός αποπροσανατολισμός, όταν στη μέση υπάρχει χρήμα. Τέτοιοι ιδεολόγοι, που γλύφουν εκεί που φτύνουν. Εφάπαξ ο ένας, καταθέσεις και χρηματηστηριακά παιχνίδια ο άλλος, κατηγορούμενος για κατασπατάληση δημοσίου χρήματος ο έτερος. Άντε να δώσεις σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχει και άλλη ΜΚΟ στη Βόνιτσα, πάλι με τα ίδια πρόσωπα ; Βρε βρε τα παιδιά . Πως τις καταγγέλει ο ΣΥΡΙΖΑ τις ΜΚΟ ; των άλλων, όχι τις δικές μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το θέμα της αδελφοποίησης είναι θέμα των δήμων και όχι ΜΚΟ, που εξ αιτίας της συμμετείχαν τα ίδια και ίδια πρόσωπα σε ταξιδάκια. Τι προσέφερε αυτή η εμπλοκή της ΜΚΟ στο δήμο ; Νομίζω ότι απο την ασχολία του σωματείου στο στο Πρόγραμμα κοινοφελούς εργασίας κάτι κέρδισε και πρέπειι να εμφανίζεται στα έσοδα-έξοδα της δήλωσης. Προβλέπονταν άλλωστε από το ίδιο το πρόγραμμα και εύκολα φαίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τελικά πόσα χρήματα εχει διαχειριστεί ο σύλλογος κ. ΛΙΑΠΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν ειμαι με τον ΣΥΡΙΖΑ ουτε εχω ιδιαιτερες σχεσεις με τον Λιαπη αλλα απο τοσες ΜΚΟ απο τοσα εκοτομυρια που ακουγονται γιατι ονομαστικη αναφορα μονο στο Λιαπη καλα θα κανει να αναφερη ο νικος και το υψος της κρατικης χρηματοδοτησις.Αν τωρα οι εκλογες του Δημου κριθουν σε 20 ψηφους χαλαλητου ΕΝΑΣ ΒΟΝΙΤΣΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνεται ότι οι " σύντροφοι" του ΚΚΕ συνειδητά παίζουν τον καθιερωμένο πλέον τόσα χρόνια ρόλο τους : υπάρχουν για να κριτικάρουν στείρα και αποτελούν μονίμως το δεκανίκι της σάπιας πολιτικής κατάστασης που ρήμαξε τη χώρα. Με τον παρωπιδισμό που τους διακρίνει δεν μπορούν να πείσουν για τις προθέσεις τους και δυστυχώς γι΄αυτούς ο κόσμος (ακόμα και ο δικός τους ) δεν πείθεται πλέον από την ξύλινη γλώσσα της κομματικής γραμμής.Επιπλέον υιοθετούν και την τακτική της λάσπης στον ανεμιστήρα και έτσι αποδεικνύουν πόσο λίγο απέχουν από αυτούς τους οποίους υποτίθεται πως αντιπολιτεύονται.Λίγη αυτοκριτική δεν έβλαψε ποτέ κανέναν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η λάσπη μπήκε στον ανεμιστήρα, τα δεκανίκια της σάπιας τοπικής αυτοδιοίκησης έπιασαν δουλειά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΩΡΑΙΤΗ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ ΣΕ ΕΤΣΟΥΞΕ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΛΙΑΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ. ΣΥΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΙΑ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΗΜΕΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  11. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ Μας ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΜΕ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ, ΤΙ ΕΔΩΣΕ, ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ.
    ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ; ΜΗΠΩς ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ;

    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΘΝΗΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΡΑ. ΝΑ ΛΥΘΕΙ Η ΣΙΩΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΩΡΕ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΑΠΗ...ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΝΙΚΟ.ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΟΥ.ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σου λέει λοιπόν ο Μωραΐτης, κάτσε να πάρουμε κάνα ψήφο, ας ρίξουμε λάσπη στον Λιάπη να πάρουμε από εκεί μιας και ευκαιρούμε τώρα με τις ΜΚΟ. Τυχαίο είναι που κατεβαίνει για Δήμαρχος ο Μωραΐτης και η Κανέλλη ανέφερε "τυχαία" τον πολιτικό του αντίπαλο; Και ενώ η κυρία αυτή μιλούσε για εκατομμύρια, πάλι "ΤΥΧΑΊΑ" έκανε λόγο για την συγκεκριμένη ΜΚΟ που ζήτημα είναι να έχουν περάσει 2 χιλιάδες από τα χέρια της! Λες και ο Λιάπης είναι που έκανε ή χρειάστηκε τα εγκλήματα, ο άνθρωπος για τον οποίο δεκαετίες ολόκληρες που δραστηριοποιείται, δεν έχει βγει ΟΎΤΕ ΕΝΑΣ άνθρωπος να πει κάτι άσχημο στην Βόνιτσα.
    Μην αγχώνεστε όμως, στρατευμένα κοράκια που πέσατε με την πρώτη ευκαιρία να καταδικάσετε, ο καθαρός άνθρωπος στο τέλος πάντα δικαιώνεται.
    Πηγαίνετε εν τω μεταξύ να ψηφίσετε τον Αποστολάκη που κάνει εκλογές με τα λεφτά του Δήμου... Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μη μασα΄τε παιδιά. Όπως λέει κι ο ποιητής το παιχνίδι είναι στημένο. Πως θα γίνουν οι αφανείς εμφανείς και δημόσια πρόσωπατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επί εποχή Αποστολάκη θυμάμαι να ξεκίνησε αυτό, (δηλαδή πρόγραμμα κοινωφελούς επιχείρηση) από τότε έτρωγαν τα χρήματα..... ταξιδάκια....κ.λ.π. Δεν είναι τυχαίο που θέλει να ξαναβάλει υποψηφιότητα...μιλάμε για πολλή μάσααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://gialinomati.blogspot.gr/2014/02/blog-post_20.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Α!!ρε Αποστολάκη ταξιδάκια που είχες πάει τότε!!Έτσι εξηγούνται τα χρήματα! Ο βήχας και το χρήμα δεν κρύβονται ρε παιδί μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΙΚΟ ΜΩΡΑΙΤΗ >...ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕΣ Κ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ¨¨???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. πω πω!!!!!!!μας εχετε ζαλισει με ολα αυτα!αφηστε να κανει και τιποτα η δικαιοσυνη ρε παιδια!τζαμπα τους πληρωνουμε!!γιναμε ολοι δικηγοροι!σε δημοκρατικη χωρα ζουμε οποιος εχει προβλημα το λυνει στα δικαστηρια.και οποιος ειναι ΕΝΟΧΟς θα φανει.ελεος!3 μηνες πριν τις εκλογες τα θυμαστε ολα,ολοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΝΕΛΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΙΜΙΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΙΑΠΗ! ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΚΕ(ΚΟΜΑ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ-ΕΞΗΜΕΡΩΣΗΣ)ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΕΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΔ...ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ!ΤΟ 3% ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο