Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Έτσι θα δοθεί «η μάχη της γενιάς μας»;

Πρόκειται για το κεντρικό σύνθημα της παράταξης Παπαναστασίου.  Οι 40άρηδες να έρθουν στο προσκήνιο, οι νέοι επαγγελματίες, οι νέοι οικογενειάρχες, οι νέοι άνθρωποι να βγουν από το καβούκι τους και να διεκδικήσουν για την πόλη και τον δήμο. Ακούγεται ωραίο, είναι όμως έτσι; ....

Για παράδειγμα, τη μάχη της γενιάς μας θα πρέπει να τη δώσουν αυτοί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, που πρέπει και με κάποια κριτήρια να μπαίνουν στο ψηφοδέλτιο. Και κάπου εδώ αρχίζουν τα ερωτηματικά για τους όρους συγκρότησης του ψηφοδελτίου του κ. Παπαναστασίου, μιας και πληροφορίες αναφέρουν πως κατάφερε από την αρχή να «καπαρώσει» στενούς συγγενείς και των δυο βουλευτών Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας!
Κάπως έτσι έκαναν και οι παλιακοί υποψήφιοι δήμαρχοι προηγουμένων δεκαετιών για να «σιγουρέψουν» τη στήριξη βουλευτάδων και λοιπών πολιτευτών – κομματαρχών και να επιδείξουν έτσι την κομματική ενότητα στον -κομματικό- συνδυασμό τους.
Με αυτούς τους όρους όμως δεν δίνεται «η μάχη της γενιάς μας». Εκτός κι αν μιλάμε για τη μάχη της «γαλάζιας γενιάς»…
Π.Η.Τ.
πηγή: agriniopress.gr
 

5 σχόλια:

  1. οι 40ρανταρηδες ειναι στο προσκηνιο,ειναι στο προσκηνιο και στην σκηνη τις ανεργιας τις ταπεινωσης και τις εξαθλιωσης ,εκει τους οδηγησαν αυτοι που στιριζει ο κυριος αυτος που θελει να τον εκλεξουμε,και δεν θα τον εκλεξουμε γιατι αν ψηφισουμε αυτον και την πολιτικη που εκπροσωπει νομιμοποιουμε τα δεινα που μας επεβαλαν και τα χειροτερα που ερχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ
    ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ
    ΠΕΝΤΕ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ
    ΦΗΦΟ ΔΕΝ ΝΤΕΠΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την καταστροφή την έφερε το 30 χρονο καθεστώς ΠΑΣΟΚ που υποστηρίζονταν από το 99% των ΜΜΕ και ο κακός σοσιαληστικός συνδικαλισμός σε δημόσιο -δεκο κλπ. Ο Μητσοτάκης δεν τους άρεσε που πήγε να φτιάξει κράτος από τη διάλυση των πάντων στη δεκαετία 80-90, ούτε ο νόμος του βασικού μετόχου Καραμανλή. Πήγαν να το φάνε κιόλας εξωτερικοί παράγοντες. Οι σοσιαληστικές κυβερνήσεις διέλυσαν την Ελλάδα. Τώρα άλλαξαν προβιά και μετασχηματίσθηκαν δήθεν σε ΣΥΡΙΖΑ της νέας ΑΛΛΑΓΗΣ τύπου ΑΝΔΡΕΑ. Ο λαός δεν είναι κουτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την καταστροφή την έφερε το 30 χρονο καθεστώς ΠΑΣΟΚ που υποστηρίζονταν από το 99% των ΜΜΕ και ο κακός σοσιαληστικός συνδικαλισμός σε δημόσιο -δεκο κλπ. Ο Μητσοτάκης δεν τους άρεσε που πήγε να φτιάξει κράτος από τη διάλυση των πάντων στη δεκαετία 80-90, ούτε ο νόμος του βασικού μετόχου Καραμανλή. Πήγαν να το φάνε κιόλας εξωτερικοί παράγοντες. Οι σοσιαληστικές κυβερνήσεις διέλυσαν την Ελλάδα. Τώρα άλλαξαν προβιά και μετασχηματίσθηκαν δήθεν σε ΣΥΡΙΖΑ της νέας ΑΛΛΑΓΗΣ τύπου ΑΝΔΡΕΑ. Ο λαός δεν είναι κουτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος είναι ο κύριος και τι θέλει λέει? Την ψήφο μας? Τώρα,τρέχουμε να του τη δώσουμε.Οι 40ρηδες "κύριε",είναι άνεργοι με μεταπτυχιακά,τρέχα να ζητήσεις την ψήφο των 50ρηδων κι 60ρηδων βολεμένων...άντε μπράβο...αηδία καταντήσατε όλοι σας...σας σιχάθηκε η νεολαία της Ελλάδας...α να χαθείτε πια,...όλο το σινάφι σας, μπας και δούμε άσπρη μέρα επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο