Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Bυθισμένο στη Ν.Πάτροκλου το σκάφος που έψαχνε η Νικολούλη

Μετά από ενημέρωση η Λιμενική Αρχή Λαυρίου ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό σκάφους, το οποίο βρισκόταν βυθισμένο στη θαλάσσια περιοχή στο νότιο άκρο Ν.Πάτροκλου.
Άμεσα απέπλευσε από το λιμένα Λαυρίου πλωτό περιπολικό Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., συνοδεία ιδιωτικού πνευστού σκάφους με επαγγελματία δύτη, προς ακριβή εντοπισμό ναυαγίου ...... και διαπίστωση άλλων στοιχείων αναφορικά με την ταυτότητά του, ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Μεσημβρινές ώρες διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για το σκάφος «ZIESJOEM» σημαίας Ολλανδίας με μοναδικό επιβαίνοντα έναν 27χρονο, που αγνοείτο από τις 28-01-2014.
Ομάδα ΜΥΑ/ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ έλεγξε το σκάφος και το εσωτερικό του ως προς τον εντοπισμό του αγνοούμενου κυβερνήτη με αρνητικά όμως αποτελέσματα.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου.
Περισσότερα για την αναζήτηση της εκπομπής "Φως στο τούνελ" και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε ο 27χρονος ιστιοπλόος Τάσος Σιώρης μαζί με το σκάφος στο οποίο επέβαινε, την Τρίτη 28 Ιανουαρίου. Πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο