Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Βρέθηκε καλά στην υγεία του ο 80χρονος από το Πελόπιο Ηλείας

  

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετείχαν 30 αστυνομικοί της αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας
Βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι, σε δύσβατη περιοχή, στην αγροτική θέση ‘’Γκόρτσα’’ της Αρχαίας Ολυμπίας, μετά από επισταμένες έρευνες των αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, 80χρονος ημεδαπός άνδρας, ο οποίος αναζητούνταν από χθες το μεσημέρι.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, ο 80χρονος, έφυγε με το αυτοκίνητό του, από το σπίτι του, στο Πελόπιο Ηλείας όπου διέμενε, χωρίς να επικοινωνήσει με τους οικείους του ως αργά το βράδυ.
Ο 80χρονος,  ο οποίος πάσχει από άνοια, τηλεφώνησε, αργά το βράδυ, στον γιο του λέγοντάς του ότι, δεν μπορούσε να προσδιορίσει που βρίσκεται για να επιστρέψει στο σπίτι του.
Το Αστυνομικό Τμήμα Πελοπίου ειδοποιήθηκε για το περιστατικό σήμερα (7-2-2014) το πρωί, από συγγενικά πρόσωπα του αγνοούμενου και αμέσως αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας Ταξίαρχο κ. ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ Αριστείδη, ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του.
Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας δεδομένα που προέκυψαν από τεχνικά μέσα, εντόπισαν τον 80χρονο μέσα στο αυτοκίνητο του, το οποίο είχε ακινητοποιηθεί σε χωράφι λόγω της λάσπης, καλά στην υγεία του και τον παρέδωσαν στους οικείους του
πηγή:www.aixmi-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο