Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΓΕΑ: Προβολή ντοκιμαντέρ για τον ξεριζωμό του 1922-24

 
Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου σε συνέχεια της περυσινής προβολής του πολυσυζητημένου ντοκιμαντέρ της Μαρίας Ηλιού «ΣΜΥΡΝΗ: Η καταστροφή μιας κοσμοπολίτικης πόλης, 1900-1922», θα παρουσιάσει......... το δεύτερο μέρος του ντοκιμαντέρ με τίτλο «Από τις δυο πλευρές του Αιγαίου. Διωγμός και Ανταλλαγή πληθυσμών, Τουρκία – Ελλάδα 1922 – 1924».
Η προβολή θα γίνει τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014 στις 8.00 το βράδυ. Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παπαστρατείου Μεγάρου. Είσοδος 5,00€, μαθητικό-φοιτητικό-νεανικό 3,00€.
πηγή: agriniopress.gr

2 σχόλια:

  1. οι ιμπεριαλιστες τις τοτε Ελλαδας επιτεθικαν στο τουρκικο κρατος και την πληρωσαν οι χριστιανοι πολιτες τις τουρκιας καθως και οι μουσουλμανοι γιατι εγιναν καιπολλες καταστροφες σε μνημεια των οθωμανων απο τον ελληνικο ιμπεριαλιστικο στρατο.Οι ταινιες αυτες ειναι φασιστικες και υποκινουν το μισος αναμεσα στους δυο λαους, πρεπει να απαγορευτει οι προβολη τους,να καταστραφουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι σοβιετικοι τοτε εδωσαν οπλα στον κεμαλ να σκοτωσουν τους ελληνες. το κκε τοτε ηθελε την μικρασιατικη καταστροφη και την επεδιωξε οπωε λενε στα αρχεια τουσ. οι ελληνες ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ αλλα ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΑΝ απο τους μογγολους την ΠΑΤΡΩΑ ΓΗ 3000 ΕΤΩΝ. Οι μογγολοι ηρθαν απο την ανατολη. ΕΦΕΣΟΣ ΣΜΥΡΝΗ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. Να ξεχασουμε το ολοκαυτωμα των ελληνων και των αρμενιων. Να απαγορευονται οι αληθειες για να βλεπουμε τον συνωστισμο της αριστερης ρεπουση. οπως η ΕΛΕΝΗ του Γκαζογιαννη. χαχα ειχαν μνημεια οι μογγολοι? ολα τα μνημεια εχουν ελληνικα γραμματα και τα δειχνουν τουρκικα. η αγια σοφιά εγινε τζαμι καιεμεις οι ...προοδευτικοι του @λου τους χτιζουμε νεα στην αθηνα. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕΧΡΙ 100 ΧΛΜ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο