Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Με επιτυχία παρουσιάστηκε στην Αθήνα το βιβλίο του Χρήστου Σιάσου: "Οι προκαθήμενοι της Εκκλησίας της Ελλάδος από το 1833 έως σήμερα"


        Με ιδιαίτερη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014, στη Στοά του Βιβλίου, στην Αθήνα, από την Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία  και το Πολιτιστικό Σύλλογο Ι.Π. Μεσολογγίου, εκδήλωση για τη παρουσίαση του Βιβλίου του συγγραφέα Χρήστου Γερ. Σιάσου: «Οι προκαθήμενοι της Εκκλησίας της Ελλάδος από το 1833 έως σήμερα"........

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ....



Το βιβλίο παρουσίασαν:
-Ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Θωμάς Συνοδινός, Ιερέας Αρχιεπισκοπής Αθηνών,
Νικόλαος Γαλέτας, Μηχανολόγος/Ηλεκτρολόγος ΕΜΠ. Σύμβουλος Διοικήσεως,
Εμμανουήλ Καραγεωργούδης, Αν. Καθηγητής Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημιου Αθηνών,  
    ενώ το συντονισμό της βραδιάς είχε αναλάβει ο Παναγιώτης Κοντός, Καθηγητής της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος της ΑΙΠΟΕ.
   Η Εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κκ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ.

      Χαιρετισμό έκαναν οι: Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαραθώνος Μελίτων εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου, ο Σεβασμιότατος. Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ ο  Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλοακαρνανίας κ. Κοσμάς.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαραθώνος Μελίτων εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλοακαρνανίας κ. Κοσμάς, ο πρώην βουλευτής Μιμμής Αριστοτέλης, η   Δήμητρα Θεοφανοπούλου – Κοντού Επίτιμη Καθηγήτρια  Πανεπιστημίου Αθηνών, οι συγγραφείς:  Πάνος Λαζαρόπουλος, Διονύσιος Μπερερής, Γιωργος Μπαρμπαρούσης, ο Δημήτρης Β. Αλεξανδρής, Αντώνης Βασιλείου, Χρήστος Κορέλλας, ο πρώην Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ και συγγραφέας Μπάμπης Κουβέλης, ο υποψήφιος βουλευτής Σύριζα ο Γιώργος Ζαρέντης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών Δημήτρης Στεργίου, η Πρόεδρος της ΟΣΥΕΜ (Ομοσπονδία Μεσολογγίου) Αγγελική Μπερερήαπό το περιβαλλοντικό σύλλογο Χρυσοβίτσας, ο πρόεδρος Μάκης Ζορμπάς, από το σύλλογο Αετού ο Θανάσης Αναγνωστέλος, από το σύλλογο Θυρείου η Σώζου Ελευθερία, από το σύλλογο Μπαμπίνης ο Σπυρος Μπενέκος. Από το Σύλλογο Αγραμπέλου ο Γιώργος Τσέλιος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γαβαλιωτών Αθήνας Άρης Σουφλής, κ.α.



















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο