Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Μεγάλος ντόρος στο Ξηρόμερο από την απόλυση Γαλούνη!

       Ερωτήματα και πολλές συζητήσεις άνοιξε η αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου σχετικά με την απόλυση από την θέση που διατηρούσε στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας ο πρώην δήμαρχος Αλυζίας, νυν δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου και υποψήφιος δήμαρχος Ερωτόκριτος Γαλούνης.
      Ο κ. Γαλούνης είχε διοριστεί στο πρώην ΤΕΙ Μεσολογγίου ως υπάλληλος κλάδου ΤΕ Τεχνολόγων Γεωπονίας πριν από πολλά χρόνια και σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr είχε φροντίσει λόγω της ενασχόλησης του με τα κοινά να μην έχει πατήσει το πόδι του στην εργασία του σχεδόν ποτέ…...



    Η απόλυση του κ. Γαλούνη ήρθε λίγο πριν την συνταξιοδότηση του και σύμφωνα με κύκλους του ΤΕΙ λέγεται ότι μέχρι πρόσφατα συνάδελφοι του, καθηγητές, αλλά και η διοίκηση του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος τον αναζητούσαν.
    Μάλιστα οι νεώτεροι φέρονται να υποστηρίζουν ότι άκουγαν για έναν Γαλούνη αλλά ποτέ δεν τον είχαν δει στο ΤΕΙ να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε κάποιο τμήμα.

     Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες υπήρξε σωρεία παραπτωμάτων του κ. Γαλούνη όπως παράβαση καθήκοντος, πληρωμή από δυο και παραπάνω υπηρεσίες του δημοσίου ταυτόχρονα, κατά παράβαση της σχετικής νομοθεσίας κ.α.
     Ο πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας κ. Καπλάνης εφάρμοσε τις αμετάκλητες αποφάσεις του Αρείου Πάγου για την υπόθεση Γαλούνη και πλέον ο υποψήφιος δήμαρχος Ξηρομέρου είναι απολυμένος.
        Σημειωτέον τα συγκεκριμένα αδικήματα λέγεται ότι του στερούν δικαίωμα της υποψηφιότητας του στις επικείμενες εκλογές...

      Για το λόγο αυτό άλλωστε ακούγεται ότι από την πλευρά του τις τελευταίες ημέρες αφενός προσπαθεί να υποβαθμίσει το γεγονός και αφετέρου υπήρξε «υπερβάλλουσα» κινητικότητα τόσο του ιδίου, όσο και πρώην υπαλλήλου του ΤΕΙ Μεσολογγίου, ο οποίος έχει συνταξιοδοτηθεί πριν την συγχώνευση στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος…

      Γιατί όμως τόσος… καημός από την πλευρά του συνταξιοδοτηθέντα υπαλλήλου του ΤΕΙ Μεσολογγίου να υποστηρίξει τον κ. Γαλούνη;
       Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην υπάλληλος ο οποίος «καρατομήθηκε» από τη θέση που κατείχε στο ΤΕΙ, και πριν την συνταξιοδότηση του, το τελευταίο διάστημα φέρεται να ανεβοκατεβαίνει στας Αθήνας για να υποστηρίξει τον κ. Γαλούνη όπου δη…
      Υπάρχουν επίσης φήμες που υποστηρίζουν ότι οι δυο άνδρες έφτασαν μέχρι την πόρτα του Ενιαίου Φορέα Πληρωμών όπου ο απολυθείς κατέβαλλε τα αχρεωστήτως καταβληθέντα ποσά στον ίδιο ώστε να αποφύγει στο μέλλον τυχόν ποινικές ευθύνες…

       Από την πλευρά του το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος αναμένει το ΦΕΚ απόλυσης ώστε στη συνέχεια η απόλυση να αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ…
       Εδώ πρέπει να επισημανθεί ότι η διακοπή μισθοδοσίας του κ. Γαλούνη έχει ήδη πραγματοποιηθεί από την ημέρα υπογραφής της απόφασης προέδρου τις τελευταίες ημέρες του 2013.

Αυτοδιοικητικός, πρώην δήμαρχος αμείβονταν από 2 (!) μεριές …του δημοσίου ταυτόχρονα…
       Την ώρα που η Ελλάδα στενάζει κάτω από τις επιταγές του ΔΝΤ και καθημερινά απολύονται άνθρωποι από την εργασία τους, ο πρώην δήμαρχος και υποψήφιος για τις δημοτικές εκλογές του 2014 στο δήμο Ξηρομέρου, φέρεται να κατηγορείται ότι πληρώνονταν από δυο τουλάχιστον φορείς του δημοσίου ταυτόχρονα, παρόλο που είχε καταργηθεί το δικαίωμα να αμείβεται κάποιος από δυο μεριές.  Από την άλλη μεριά η καριέρα του ως δημάρχου Αλυζίας σκιάζεται από το σκάνδαλο με τα τέλη ύδρευσης το οποίο ερευνάται από τη δικαιοσύνη.
      Μάλιστα στο Ξηρόμερο κάποιοι από τον κύκλο του λέγεται ότι προσπαθούν τα τυλίξουν τον ντορό υποστηρίζοντας ότι απολύθηκε από τη θέση του στο ΤΕΙ λίγο πριν τη συνταξιοδότηση του απλώς για ένα …μαντρί…

      Είναι αλήθεια ότι ο κ. Γαλούνης συστήνονταν στους αδαείς περί του ΤΕΙ ως καθηγητής;
    Είναι αλήθεια ότι ο κ. Γαλούνης αμείβονταν ταυτόχρονα από το ΤΕΙ αλλά και από το δήμο Αχαρνών όπου υπηρετούσε ως ειδικός συνεργάτης του τότε δημάρχου απουσιάζοντας από το ΤΕΙ;
     Είχε δικαίωμα να αμείβεται από δυο μεριές του δημοσίου μετά το νόμο Παυλόπουλου;
      Γιατί δεν υπήρξε έλεγχος για τα εισοδήματα του κατά τη διάρκεια που υπηρετούσε στο δήμο και στο ΤΕΙ;
   Υπηρέτησε ποτέ ως συνεργάτης του πρώην δημάρχου Μεσολογγίου Γ. Αναγνωστόπουλου και αν ναι αμείβονταν και από κει ταυτόχρονα με το ΤΕΙ;
     Για το μαντρί πάντως λέγεται ότι έφαγε καμπάνα 7 μηνών με 500 ευρώ πρόστιμο και 3ετή αναστολή…
      Αφού υπάρχει τριετή αναστολή, η απόφαση αυτή μπορεί να επισύρει την απόλυση του ή μήπως υπάρχει κάτι άλλο;

    Εναπόκειται λοιπόν στον κ. Γαλούνη να δώσει πειστικές απαντήσεις το συντομότερο γιατί ο κόσμος του Ξηρομέρου αδημονεί…
      Εμείς πάντως στο AgrinioNet.gr θα φιλοξενήσουμε οποιαδήποτε απάντηση από την πλευρά του.

ΠΗΓΗ: http://agrinionet.gr/

33 σχόλια:

  1. Οντος μεγάλος ντορος...
    Μήπως το παρά τραβήξατε;
    Για το τίποτα.... Για ένα μαντρί;
    Αλλά θα μου πεις ειναι και προεκλογική περίοδος....
    Πως αλλιώς θα τον χτυπήσετε το Γαλουνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να δούμε... Έστω και με αυτόν το μεγάλο πόλεμο που του κάνετε θα βγει τίποτα; Η θα εκλεγεί πανηγυρικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με την υπ’ αρ. 81/21−01−2011 απόφαση του Δημάρχου
    Αχαρνών που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του
    άρθρου 163 του Ν. 3584/07 και έχοντας υπόψη τις δι−
    ατάξεις του άρθρου 280 του Ν. 3852/2010 γίνεται δε−
    κτή η από 31−12−2010 αίτηση παραίτησης του ΓΑΛΟΥΝΗ
    ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ του Παναγιώτη, από τη θέση του Ειδικού
    Συμβούλου του Δήμου Αχαρνών.
    (Αριθμ. απόφ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής
    12960/9891/ 20/04/2011)
    Ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης
    ΗΛΙΑΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

    Ο ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΓΑΛΟΥΝΗΣ ήταν αδελφός του Άτυπου Προϊστάμενου της Άτυπης Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Τηλεσύμβουλος του δημάρχου, αφού δραστηριοποιήθηκε και δραστηριοποιείται πολιτικά στην Αιτωλοακαρνανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άγιος είναι δηλαδή ο Γαλούνης και θα τον έχουμε στο απυρόβλητο; Όλοι ελέγχονται και κρίνονται σήμερα. Εδώ κατέβηκε με έναν συνδυασμό στις προηγούμενες εκλογές και την επομένη κοίταξε να υπονομεύσει τον ίδιο του τον συνδυασμό και διαλαλούσε δεξιά και αριστερά ότι στις επόμενες εκλογές θα κατέβει ο ίδιος για Δήμαρχος. Αυτός είναι ο Σωστός Πολιτικός Γαλούνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειδικός σύμβουλος στο Δήμο Αχαρνών. Διακτινιζόταν συμβούλευε και επέστρεφε στο ΤΕΙ ή εκεί που ήταν αποσπασμένος. Επίσης με διακτίνιση πήγαινε και στην Ένωση και στα καθήκοντα του σαν δημοτικός σύμβουλος Αλυζίας!! Άρα η διακτίνιση έχει ανακαλυφτεί!!! Ο ελληνικός στρατός πρέπει να επιληφθεί για να κάνει κτήμα του αυτήν την μεγάλη ανακάλυψη!!!

    Με την υπ’ αρ. 81/21−01−2011 απόφαση του Δημάρχου Αχαρνών που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν. 3584/07 και έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 280 του Ν. 3852/2010 γίνεται δεκτή η από 31−12−2010 αίτηση παραίτησης του ΓΑΛΟΥΝΗ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ του Παναγιώτη, από τη θέση του Ειδικού Συμβούλου του Δήμου Αχαρνών. (Αριθμ. απόφ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής 12960/9891/ 20/04/2011)
    Ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης ΗΛΙΑΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

    Ο ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΓΑΛΟΥΝΗΣ ήταν αδελφός του Άτυπου Προϊστάμενου της Άτυπης Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Τηλεσύμβουλος του δημάρχου, αφού δραστηριοποιήθηκε και δραστηριοποιείται πολιτικά στην Αιτωλοακαρνανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχαχαχαχα
    Βαράτε τον όσο θέλετε...
    Πάλι δήμαρχος θα βγει...
    Να το θυμάστε αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάνε όρεξη! Όσο βρήκε ο Λύτρας θα βγει κι ο Γαλούνης. Στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι τα πρόβατα προγκήξανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ;;;;;;;;;;;;;;
    ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ;;;;;; ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΣΑΝ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ;;;;ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΓΙΟ, ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑΧΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε 11:59 ποιός ακριβώς παρατραβάει και τι; παιζετε με την νοημοσύνη μας; αντί να μην μιλάτε κοιτάτε να κουκουλώσετε τέτοια τερατουργήματα την στιγμή ακριβώς που τόσοι άνθρωποι δίπλα μας μένουν άνεργοι χωρίς λόγο και χωρίς να έχουν κάνει τίποτα μη μπορώντας να προσφέρουν στις οικογένειές τους τα προς το ζην;
    είστε άξιοι των επιλογών σας, προφανώς σας ταΐζει και σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτός κανένα πόνημα όπως ο Λιάπης δεν έχει γράψει;
    Παράδειγμα ''Αργομισθία αγάπη μου;''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΑΜΑΘΕΣ ΑΡΕΤΟΥΣΑ ΜΟΥ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ; Ο ΚΥΡΗΣ ΣΟΥ ΜΕ ΞΩΡΙΣΕ ΣΤΗΣ ΞΕΝΗΤΕΙΑΣ ΤΗ ΣΤΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΙΔΙΑ ΚΛΑΙΩ...ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΓΑΠΗΤΕ 2:24 Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΝΟΜΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΘΕΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΙΤΕ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ Η ΟΧΙ. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΕΙ Η ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΡΑΤΕΙΑΣ Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΑ - ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ Η ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ Η ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΕΡΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ..ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΤΕΙ..ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΕΚΕΙ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.....ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΟΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΑ...ΝΤΡΟΠΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αναζητείται φοιτητής του ΤΕΙ Μεσολογγίου που να του έχει κάνει μάθημα ο Αρετάκιας.
    Ο τυχερός κερδίζει μία υποτροφία στην Αμερική για σπουδές ανωτάτου επιπέδου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ακόμα δεν είδατε τίποτα. Το πανηγύρι τώρα αρχίζει. Υπομονή, στραβοπόδι και Ελληνικό καφεδάκι. Ο Λιάπης ήταν άγιος μπροστά σε αυτά που ακολουθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΓΑΛΟΥΝΙΚΟΥΣ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ. ΕΧΕΤΕ ΧΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΥΡΙΟ(ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΕΤΣΙ).Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΜΗΤΕΡΩΝ ΤΟΥ.ΔΥΣΤΥΧΩς ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΤΗ ΠΕΣΑΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ .ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΗΜΑΤΑ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΛΑ) ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΜΕ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΤΟΥ (ΑΞΙΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ...ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΞΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ...ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΙΩΣΑΝ ΚΑΙ Η ΒΡΟΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΞΕΠΛΥΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εγω παντως θα πληρωνα για να ΜΗΝ κανει μαθημα στο παιδι μου...
    Οκ ρε παιδια ειχε την ανακαινηση στο γραφειο του και δεν προλαβαινε να ειναι και στο ΤΕΙ και στον δημο Αχαρνων,αλλα δεν φταιει αυτος, o forest Gump φταει που τον ξετρυπωσε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΘΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ...ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ....ΑΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΓΑΛΟΥΝΗ ΑΣΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Από το 2007 ως και τέλος του 2010 ήταν πραγματικά έμμισθος Σύμβουλος του δημάρχου Αχαρνών (Φωτιάδης ; π. βουλευτής και φίλος του π. βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Κουρουμπλή , του νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ). Στον δήμαρχο Αχαρνών κ. Φωτιάδη , ως Σύμβουλο ,τον σύστησε και τον ε π έ β α λ ε ο Κουρουμπλής (κουμπάρος του κ. Γαλούνη ). Αν αμείβονταν και από το ΤΕΙ Μεσολογγίου ; τότε υπάρχουν ευθύνες και στη διοίκηση του ΤΕΙ Μεσολογγίου. Ως προς τα πολιτικά του δικαιώματα ,αν υπάρχει ή όχι στέρηση αυτών , θα πρέπει να αναφέρεται στην αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου που λέτε ότι υπάρχει.Διαφορετικά μπορεί να κατέβει υποψήφιος . Ποιος θα τον ακολουθήσει ; ΟΥΔΕΙΣ ! Μόνον οι έχοντες υπ΄ αυτού νομή ( τριφύλλι, καλαμπόκι , ένωση Ξηρομέρου κ.λπ ). Γνώμη μου είναι ότι πολιτικά αυτοδιοικητικά έχει τελειώσει. Και πως, τώρα αρχίζει ένας άλλος αγώνας του . Της διατήρησης - στο βαθμό που θα μπορέσει μιας και το ΠΑΣΟΚ που έθρεψε τέτοιες μαντζουράνες είναι θνησιγενές - ναι της διατήρησης της α π ο μ υ θ ο π ο ι η σ ή ς του. Κι ο νοών νοείτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν θα τον ακολουθησει κανεις? Επετρεψε μου φιλε 9.52 να διαφωνησω μαζι σου. Ακουγονται πολλα ονοματα που φαινεται να απαρτιζουν το ψηφοδελτιο του Γαλουνη τα οποια ειναι σεβαστα στην κοινωνια και ορισμενα τα εκτιμω και προσωπικα. Δεν μενει παρα να ανακοινωθουν και εκει νομιζω οτι θα υπαρξουν εκπληξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Silver aler ....αναζητητε ..καθηγητης ΤΕΙ με μουστακι φοραει παντα φιρματα πινει παντα εσπρεσακια τον ελενε και αρετακια ….. φακελάκια πρωσοχη πασχει από ανεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. φιλε 11,59 μηπως εισε καιεση απο αυτους που επερναν παχυλες επιδοτησεις για προβατα και γουρουνια που δεν τα χωραγαν τα μαντρια και τα χοιροστασια λογω του μεγαλου αριθμουτων γιατι τοσο μεγαλα μανρτια που να χωρανε τοσες χιλιαδες προβατα δεν υπαρχουν . απ οτι φενεται τα μηραζοσαςταν. Να τον χερεστε …..θα μηνη ανεργος πλεον και πρεπι να κανεται ερανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ. ΠΡΟΒΑΤΑ ΗΣΑΣΤΑΝ Κ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΒΟΛΕΨΕΙ Κ ΕΣΑΣ.ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ Κ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΛΕΣ Κ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΣΑ ΕΙΧΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ.ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ Κ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΘΕΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΥΣΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.ΕΣΤΩ Κ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙ...ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ Η ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ.ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ.ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΗΔΕΙΣΗ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΟΧΙ ΦΙΛΕ 2.11 ΠΡΟΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΓΡΟΤΗΣ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΥΤΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΩ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ! ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ 50 ΚΑΙ 100 ΕΥΡΩ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΚΟΥΤΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΑΘΑΡΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΕΣΤΩ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΣΤΕΙΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑΤΑ. ΔΕΝ Μ' ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΑΠΕΙΝΗ ΚΑΙ ΠΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΘΥΡΑΜΒΙΚΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥΣ.ΠΟΙΟΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ;ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο