Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Ο Παναγιώτης Στάικος απαντά σε σχόλιο αναγνώστη, ο οποίος έγραφε επί λέξη: Λύτρας!! Γαλουνης!! Στάικος!! Μια ζωή χρησμένοι του ΠΑΣΟΚ!!! Οι βολεμένοι του ΠΑΣΟΚ!!!


Ένας ανώνυμος γράφει στις 18/1/2014  και ώρα 11,39 γράφει επί λέξει : Ανώνυμος είπε...

Λύτρας!! Γαλουνης!! Στάικος!!
Μια ζωή χρησμένοι του ΠΑΣΟΚ!!!
Οι βολεμένοι του ΠΑΣΟΚ!!!

Κατ’ αρχήν το χρίσμα γράφεται με ι και όχι με η, που το γράφει, για να μην ξεχάσουμε και τα λίγα Ελληνικά μας , εκτός εάν μπέρδεψε το χρήμα με το χρίσμα, αλλά θα  του θυμίσω  άλλο μόλος , άλλο βόλος  και  άλλο κ …λος ( ο τύπος φαίνεται  επαγγελματίας ψεύτης και συκοφάντης  και πρέπει να λατρεύει και το χρήμα  ) .........


Αναγκάζομαι λοιπόν να θυμίσω ότι το 1986 που κατέβηκα, είχαμε κατέβη (4) τέσσερις συνδυασμοί:
O   κύριος Σπύρος Λυμπεράτος   που είχε πάρει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ   .
Ο κύριος  Γιώργος Μπαμπούρης που είχε πάρει το χρίσμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .
Και ο κύριος Βασίλης Στράτος  και εγώ  οι οποίοι είχαμε κατέβει ανεξάρτητοι  και Πρόεδρος  είχα εκλεγεί εγώ  με διαφορά 167 ψήφων.

Το 1990 είχαμε κατέβει  (2) συνδυασμοί :
Ο  αείμνηστος Δάσκαλος Ευστάθιος  Παπαδημητρίου , ο οποίος είχε πάρει το χρίσμα της  ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ   και εγώ που είχα κατέβει ανεξάρτητος   και είχα πάρει ποσοστό 60%!!!  ( καλά χαζός ήμουνα  να πάρω  το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ  όταν την εποχή εκείνη  η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ  είχε πάρει 48%  και το ΠΑΣΟΚ 36 ;).

     Το 2006 είχαμε κατέβει (5) πέντε συνδυασμοί :
Ο κύριος Δημήτρης  Μπόνης  που είχε πάρει το χρίσμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    Ο κύριος Γεράσιμος  Βότσης  με την ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ  που είχε πάρει το χρίσμα του ΚΚΕ ή όπως αλλιώς το λένε.
    Ο κύριος  Βασίλης Στράτος , ο κύριος  Ηλίας Γεωργαλής και εγώ που είχαμε κατέβη ανεξάρτητοι  και Δήμαρχος   με (5) συνδυασμούς εκλέχτηκε  ο Παναγιώτης Στάϊκος  από τον πρώτο γύρο με ποσοστό 45% !!!( τότε ίσχυε το 42%).
  Αυτά προς αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας , η οποία  δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.
 Όμως  θέλω να ρωτήσω αυτό το "το κομπλεξικό  μπουμπούκι" , που  με  χαρακτηρίζει  βολεμένο του ΠΑΣΟΚ .
      Πότε το ΠΑΣΟΚ διόρισε , εμένα , την γυναίκα μου ή τα παιδιά μου  στο Δημόσιο ή όποια ΔΕΚΟ ;  
     Πότε και σε ποιους οργανισμούς  με διόρισαν Πρόεδρο ή μέλος ;
Πότε και ποιά  δάνεια πήρα  και έφτιαξα Ξενοδοχεία, Αγροτοτουριστικά ,Καταλύματα, Φωτοβολταϊκά ή άλλη επένδυση ή  τι άλλου είδους βόλεμα είχα εισπράξει;

Βουλώστε το επιτέλους  ελεεινά  σκουλήκια,  ψεύτες και συκοφάντες  και να είστε σίγουροι πως δεν θα το γλιτώσετε το πικρό ποτήρι  του Μαΐου  !!!

Αστακός  20/1/2014
Ευχαριστώ για την  φιλοξενία .
Dr  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ


19 σχόλια:

  1. Δν νομιζω ν αξιζουν τετοιοι χαρακτησισμοι σε αντιθετες αποψεις ακομα κστν λασπολογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mπραβο Παναγιώτη καλα τα λες. .....αυτος που τα γράφει ειναι ενα ονομα που λείπει από τα σχόλια .......και ξέρουμε ποιος ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απ´ όλους αυτούς η Ντίνα ειναι πιο πολύ ευνοημένη απο το ΠΑΣΟΚ!
    Αυτή διόρησε στα Υπουργεία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΜΕΝΑ κ.ΣΤΑΙΚΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ.
    ΟΤΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΙΣΚΕΚΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ,ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ.ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ´´ΖΟΡΙΖΟΥΝ´´ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΙΟΙ,ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΘΕΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΩΝ.
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΤΟ ´´ΠΙΚΡΟΝ ΠΟΤΗΡΙΟΝ´´

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ φίλε που με εγκαλείτε για τέτοιους χαρακτηρισμούς σας ερωτώ . Από πότε τα αισχρά ψέματα οι λασπολογίες και οι συκοφαντίες όχι μόνον για τα Δημόσια Πρόσωπα , αλλά για κάθε πολίτη , βαφτίζονται ως αντίθετη άποψη;
    Εγώ καλέ μου φίλε δεν δήλωσα ποτέ μου ως έχων < υψηλή καταγωγή > , αφού προέρχομαι , από αγροτική οικογένεια , που τα πρώτα μου γράμματα τα έμαθα με τη λάμπα του πετρελαίου, πέρασα στην Ιατρική με Εισαγωγικές Εξετάσεις , την οποία τελείωσα στα 5,5 χρόνια ( 6 χρόνια είναι οι σπουδές ), εργαζόμενος ταυτόχρονα στην κρεαταγορά και στην λαχαναγορά, αφού ο πατέρας μου ήταν κρεοπώλης και έχω πάρει και από εκεί < πτυχίο>, με αποτέλεσμα να μιλάω καλά και την γλώσσα αυτών των χώρων .
    Την σεμνοτυφία την θεωρώ υποκρισία . Όσο για την γλώσσα που χρησιμοποίησα για τον τύπο δεν θεωρώ πως ήταν ακραία ή άπρεπη , ούτε η αντίδρασή μου ήταν οργισμένη αλλά η δέουσα .
    Οι 15.000 ασθενείς που περνάνε κάθε χρόνο από τα Ιατρεία μου , όπως προκύπτει από τα επίσημα βιβλία της εφορίας , λένε πως εκτός από την όποια Επιστημονική μου Επάρκεια , συναντούν ευγένεια , κατανόηση , ανθρωπιά και προπαντός ανεκτικότητα .
    Με τους πραγματικούς ανθρώπους είμαι και θα είμαι ευγενικός και ανεκτικός . Με τον υπόκοσμο των πληρωμένων χαφιέδων , ψευτών και συκοφαντών θα είμαι φωτιά και τσεκούρι .
    Dr. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΟ ΚΚΚ κ ΒΟΤΣΗ ΑΣ ΕΙΧΕΣ ΝΟΥ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΜΕΝ ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΕ. ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΞΑΡΤΙΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ! Ν Τ Ρ Ο Π Η !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΤΡΕ, ΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ, ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ.ΑΣΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΙΑ ΟΝΤΟΣ ΔΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Μ ΤΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΙΩΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΝ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΕ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΥΠΙΔΗ ΜΕΤΑ ΤΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..,ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΔΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΑΡΝΗΣΗ Κ ΑΠΟ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ,ΠΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ,ΑΥΤΟ Ν Τ ΠΕΙΣ Κ ΣΤΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΓΑΛΟΥΝΗ,ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑΤΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κ. Σταικο μην απανταντε. τοσο το σχολιο, οσο και τα αλλα που λενε για σας, τα λενε απο εκει που δεν υποψιαζεστε. ειναι γνωστο ποιος ειναι μανουλα σε αυτα.
    χρονια στο κουρμπετι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κε Σταικε,δεν μας εκπλησει το υφος της απαντησης σας .Αλλωστε δεν ειναι μεγαλο το διαστημα απουσιας σας απο το δημαρχιακο αξιωμα για να ξεχασουμε πως πολιτευθηκατε ως δημαρχος-ειχατε μεινει μονος ,αφου βριστηκατε με ολο τον Αστακο..Τισας ενοχλησε στο σχολιο του αναγνωστη? Οτι εισασταν ΠΑΣΟΚ ?Ολοιξερουν οτι σας στηριζε το ΠΑΣΟΚ .Τα περι ανεξαρτησιας ειναι αστεια. Και το 2010,που σκοπιμα δεν αναφερεστε,διεκδικησατε το χρισμα (με ι γιατι κινδυνευμε ως αγραμματοι να μην δικαιουμεθα να ομιλουμε )απο το ΠΑΣΟΚ ,αλλα αυτο προτιμησε τον Λυτρα.και σεις τι κανατε? Αφου τσαμπουκαλευτηκατε λιγακι,διαπιστωσατε οτι χωρις στηριξη δεν μπορειτε ,βαλατε την ουρα στα σκελια και κρυφτηκατε!
    Και τωρα ,τελος Γεναρη,ακομη δεν ανακοινωνετε τι θα κανετε!Μηπως γιατι περιμενετε αλλου ειδους στηριξη, για παραδειγμα ,ρωταω, τι θα κανει ο Σαμαρας και η Κα Ντινα? η τα νταραβερια με τον Γρ Μπονη και τη ΝΔ? Και μην επικαλειστε την επαγγελματικη σας ιδιοτητα-δεν σας αμφισβητησε κανεις γιαυτο-αλλο καλος γιατρος και αλλος καλος δημαρχος. Μιληστε λοιπον τοπικοαυτοδιοικητικα ,πεστε το οραμα σας ,τις συμμαχιες σας ,για τον Καλλικρατη που εγκωμιαζετε,κλπ.
    Φιλικα για ενα διαλογο επι της ουσιας σε ολη την διαρκεια του προεκλογικου αγωνα. Να με συγχωρεσεις για την ανωνυμια αλλα πρεπει να αποφυγουμε την προσωποποιηση της συζητησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οι αρχές μου μου επιβάλλουν να ρωτήσω ευθέως τον κ. Π.Στάϊκο. Θα είναι: ΝΑΙ ή ΟΧΙ ,υποψήφιος δήμαρχος Ξηρομέρου ; Θα μπορέσει άραγες να κάνει έναν συνδυασμό που τόσο πολύ θέλει η κοινωνία ; Παντου ανακοινώνονται υποψηφιότητες. Εδω γιατι αργούμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΙΘΕΙ.ΣΥΝΔΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ.ΕΝΑΣ ΙΚΑΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΗΓΕΙΤΑΙ ΜΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΡΗΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΠΛΑΙΣΙΩΣΕΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΑΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΝ ΕΠΗΣΤΗΜΟΝΑ.. ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Η ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΦΗ ΘΩΔΗ ΠΟΥ ΟΛΟ ΜΙΛΑΓΕ ΣΤΑ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΑ ΣΤΑ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΤΕΛΟΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΝΤΑΡΑ... ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΓΑΛΟΥΝΗ ΤΟ ΛΥΤΡΑ ΤΗΝ ΝΤΙΝΑ , ΑΣ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΣΕΚΑΛΟ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΤΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ . ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΡΥΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΓΑΡΥΦΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΣΟΥΣ . ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΣΤΗΣ ΦΥΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ . ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ .ΟΤΙ ΠΑΡΟΥΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ Τ Ε Λ Ο Σ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΕΝ ΔΙΜΟΣΙΕΥΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ.........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ναι φιλε μου 11:22 π.μ. ετσι κανουν οι διαχιριστεσ του ξηρομερου νιουσ πραγμα το οποιο ειναι φοβερα αωτιδηοκρατικο αλλα συντομα θα καταλαβει ο κοσμοσ και θα διαβαζουν αλλα σαιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο