Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Υποψήφιος για δήμαρχος θα είναι ο Νίκος Λιάπης

           Ο Νικόλαος Λιάπης θα είναι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για την διεκδίκηση του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. Ο 57χρονος οικονομολόγος από την Βόνιτσα αποτελούσε εξαρχής τον …διακαή πόθο του ΣΥΡΙΖΑ για να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στον Δήμο και αυτό το …φλερτ σήμερα κατέληξε σε …γάμο.
       Πιο συγκεκριμένα χθες το απόγευμα περίπου 80-100 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από όλο τον Δήμο συγκεντρώθηκαν στο Δημαρχείο της Βόνιτσας όπου και έγινε η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κυρίου Λιάπη.......



      Για πολλούς ίσως να προκάλεσε έκπληξη η απόφαση τελικά του κυρίου Λιάπη να διεκδικήσει τον Δημαρχιακό Θώκο και αυτό γιατί είναι γνωστή στην κοινωνία της Βόνιτσας η άριστη σχέση που διατηρεί με τον επίσης υποψήφιο κύριο Ευθύμιο Φερεντίνο.
        Πάντως τόσο από την εφημερίδα «ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ» όσο και από το site μας είχαμε αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν πως τελικά ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο κύριος Νικόλαος Λιάπης και για επίσης μία φορά δικαιωθήκαμε.
Πλέον και μετά και αυτή την υποψηφιότητα η εκλογική αναμέτρηση αποκτά νέα τροπή. Ίδωμεν…

http://www.amvrakikosnews.com/

62 σχόλια:

  1. ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΡΙΟΛΙΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΑΦΟΥ Ο Κ. ΛΙΑΠΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας θέλει το Λογιστή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η << κηδεία >> του αποστολάκη ολοκληρώθηκε. Πάει για πέμπτος από το πρώτο γύρο πίσω και από μωραίτη. χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώτε ανώνυμε:

    Το γάρ πολύ της θλίψεως γεννά παραισθήσεις

    Ο κ. Λιάπης δεν έχει καμία πρόταση;
    Τον ξέρεις τον Νίκο και τί περιεχόμενο έχει;
    Η συγκεκριμένη υποψηφιότητα είναι η μόνη που κομίζει κάτι διαφορετικό στα δημοτικά πράγματα, καθώς υποστηρίζει μια άλλη λογική όχι άλλη διαχείριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θεωρω πως ο Αποστολακης θα ειναι ο ενας του Β Γυρου. Ο αλλος δεν ξερω ποιος θα ειναι. Αν δεις πως λειτουργει και κινειται θα διαπιστωσεις οτι δεν θα ειναι και τοσο ευκολη λεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και στο πως θα 'γεφυρώσει' τους ψήφους στο Θύμιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η καλυτερη επιλογη που μπορουσε να κανει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αφθαρτος , επιστημονας και σοβαρος.Αλλάζει το σκηνικό απο οτι φαινεται στις επερχόμενες εκλογες. Για να δουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να μας πει ο κύριος Λιάπης αν έχει και τι είδους εξάρτηση και σχέση έχει με το Δημαρχείο;
    Τι συμφέρον έχει με την εκλογή Φερεντίνου ο άφθαρτος κύριος Λιάπης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Λιάπη το ΣΥΡΙΖΑ Ψηφίζει αντιμνημονιακούς Δημάρχους . Ψηφίζει κατά των υποψηφίων που έχουν το χρίσμα ή την στήριξη του ΠΑΣΟΚ ή της Ν.Δ.
    Μακάρι να μπείτε στον δεύτερο γύρο και να κερδίσεται τις εκλογές. Αν δεν μπείτε στον δεύτερο γύρο μην τολμήσεται να μας προτείνετε για Δήμαρχο τον προερχόμενο από την μνημονιακή κυβέρνηση κύριο Ευθύμιο Φερεντίνο.
    Καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βεβαιως και ξερουμε τον κ. Λιαπη. Οπως και την μη κυβερνητικη οργάνωση "Γεφυρες στον κόσμο" που υλοποιησε σε συνεργασια με τον αντιδήμαρχο κ. Φερεντίνο τις προσλήψεις(τις πρώτες) για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στο Δήμο. Τα γνωστά πεντάμηνα.Αξιοκρατικά και αφιλοκερδώς βεβαίως! Και κυρίως αντημνημονιακά! Ανασφάλιστοι υπάλληλοι με μισθο των 500 Ευρώ. Είναι και αυτη μια πράξη κατά του μνημονίου. Και κυρίως μια πράξη που δείχνει ότι ο. κ. Λιάπης δεν είναι διαχειριστής και κομίζει κάτι διαφορετικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποιός έχει εξάρτηση από το Δημαρχείο;
    Ο Λιάπης που διατηρεί λογιστικό γραφείο 30 χρόνια και συμμετέχει σε επιχείρηση Ιχθυοκαλλιέργειας;
    Που δεν έχει πάρει ένα ευρώ από το Δήμο τα τελευταία χρόνια;
    Ή εσύ, μικρέ ανώνυμε, που πετάς λάσπη, χωρίς να μας λές ποιος είσαι και τι εξάρτηση έχεις από τον Αποστολάκη;
    Φοβάστε απ' ότι φαίνεται, όχι οι ψηφοφόροι του Αποστολάκη, αλλά τα ταϊσμένα παιδάκια του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξεχνάς ανώνυμε 11:45 ότι η ΝΔ δεν δίνει χρίσμα σε κανέναν άρα ούτε σε Θύμιο ούτε και σε Ζαχαράκη. Πάντως ο δικός σου δηλώνει ότι δεν αποποιείται την πολιτική του ( πασοκική πρασινοτρωκτική και πρασινορουφιανική ) ιδιότητα. Δήμαρχος ξανά μόνο στην άλλη ζωή ο αποστολάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο Κ. ΛΙΑΠΗΣ ΑΝΩΝΥΜΕ! ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2010 ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ. ΑΥΤΟ ΕΔΕΙΞΕ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ Β ΓΥΡΟ.ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΑ ΠΕΝΤΑΜΗΝΑ ΠΡΟΣΔΟΚΩΝΤΑΣ ΨΗΦΟΥΛΑΚΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΥΜΙΟ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2014. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δηλαδή ο Φερεντίνος δεν είναι με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Φυσικά και δεν είναι έχεις δίκιο 3.19. Ο Θύμιος είναι παρτάκιας και είναι με το μνημόνιο ,είναι με την Ν.Δ, με το ΠΑΣΟΚ, με το ΣΥΡΙΖΑ, με το ΚΚΕ και με την Χρυσή Αυγή . Για την εκλογή του δεν θα διστάσει να πουλήσει και τον φίλο του τον Γούδα . Για την εκλογή του καθάρισε τον Σολδάτο και πολλοί λένε ´οτι δημιούργησε τον Λιάπη γιατί το γραφείο του έχει οικονομικά συμφέροντα από τον Δήμο και την παρουσία του Φερεντίνου. Εμένα δεν με ενδιαφέρει τη κάνει ο Αποστολάκης Εμένα με ενδιαφέρει να ηττηθεί και ο Αποστολάκης και ο Φερεντίνος . Εμένα με ενδιαφέρει να κερδίσει τον Δήμο ο ΣΥΡΙΖΑ και να φύγει η μνημονιακή κυβέρνηση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα μπούτια μπερδεμένα. Τι επιρροή έχουν οι δημοι στα μνημόνια. Ποιος τους ρώτησε από τη κεντρική πολιτική σκηνή; Κάποιοι απελπισμένοι θέλουν να παραπλανήσουν τον κόσμο, όπως με τα χρίσματα των κομμάτων , που τα είχαν ανάγκη οι α-χριστοι…Ας ασχοληθούν πρώτα με το Δήμο και τους δημότες τους προτείνουν κάτι για τη καθημερινότητά μας και αφού λύσουν τα προβλήματα , ας ασχοληθούν με την υφήλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Δήμος του αντιδήμαρχου Θύμιου δεν ήταν χορηγός δράσης της ΜΚΟ του κ.Λιάπη στη Πάλαιρο; Πόσοι αγρότες παρευρέθηκαν , τι χειροπιαστό πρόσφερε στους αγρότες, πόσο στοίχισε. Τους ενημέρωσε…. Αλλά αυτά που εισέπραξε ήταν χειροπιαστά. Και αυτό το καθυστερημένο ενδιαφέρον του κ. Λιάπη ……. Όλα διεξάγονται μπροστά στα μάτια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ακατανόητο τόσο ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ. Στις προηγούμενες εκλογές , σύμπραξη ενός λογιστή και ενός γιατρού , και στο α΄ γύρο τους κέρδισε κατά κράτος. Κέρδισαν τις εκλογές και τα αποτελέσματα μιας χαμένης περιόδου είναι γνωστά. Τώρα, σύμπραξη ενός καθηγητή και ενός λογιστή. Ε! Άλλη χαμένη περίοδος δεν επιτρέπεται. Ο λαός έμαθε από τις ανίερες συμπράξεις μίσους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όπως έγιναν τα πράγματα τωρα αν δούμε τον Αποστολάκη δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή να μην μας φανεί παράξενο.μεταξύ μας ..ειναι κ οι τρείς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι παράλογες σεμπριές κάτω από το τραπέζι και μακρυά από τη θέληση του λαού , αποκαλύπτονται . Με μίσος δεν κυβερνιέται ο τόπος. Η λάσπη θα επιστρέψει στα μούτρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ενώ επί δημαρχίας Αποστολάκη πήγε πολύ μπροστά η Βόνιτσα!!! Ο παλιόδρομος καλντερίμι που το βάφτισαν ανάπλαση ιστορικού κέντρου βόνιτσας που δεν μπορεί να περπατήσει άνθρωπος και που κόστισε εκατομμύρια ευρώ, τα κονδύλια του ΟΣΚ για τα σχολικά κτίρια που δεν κατέληξαν ποτέ σε δημιουργία σχολικών κτιρίων αλλά σε τσέπες ημετέρων, οι απευθείας αναθέσεις σε κουμπάρους και πεθερικά για εκτελέσεις δημοσίων έργων, το ξεβράκωμα στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου και άλλα πολλά καταδεικνύουν τον πολιτικό πολιτισμό του αποστολάκη και το πόσο σεβάστηκε το δημόσιο χρήμα όσο διοίκησε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Επειδη τα έχουμε ξαναγραψει αλλα μυαλο δεν βάλατε, παρόλο που βγήκατε τρίτοι το 2010 σας τα ξαναγραφω:
    1.Ο ΟΣΚ δεν εδινε λεφτά στους δήμους να κανουν σχολεία αλλα μελετά και δημοπρατεί σχολεία για λογαριασμό των Δήμων. Επι Αποστολάκη δημοπρατήθηκαν και κατασκευάστηκαν το ολοήμερο διθέσιο νηπιαγωγείο Βόνιτσας δίπλα στο δημοτικο, το ολοήμερο νηπιαγωγείο στη Βρυσούλα και το ολοήμερο νηπιαγωγείο στον Αγ. Νικόλαο. Επίσης με λεφτά του Δήμου φτιάχτηκε εξ αρχής και λειτουργεί ο παιδικός σταθμός Αγ. Νικολαού,ανακαινίστηκε ο παιδικός σταθμός και το νηπιαγωγείο Θυρρείου και ο παιδικός σταθμός Δρυμού και Μοναστηρακίου. Επίσης μελετήθηκε και δημοπρατήθηκε το γυμνάσιο-ΛΎΚΕΙΟ Βόνιτσας που κατασκευάζεται τώρα. Τι έκαναν οι προηγούμενες δημοτικες αΡΧΈς για τα σχολεία? Τι έκανε η τωρινή Δημοτική Άρχη για το ΔήμοτικοΣχολείο Βόνιτσας που τρέχει χρηματοδότηση για το ΕΣΠΑ? (Το προηγούμενο ΓΠΣ δεν χρηματοδοτούσε σχολεία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 2.Παραμένεις βλέπω θαυμαστής της σχολής του αλησμόνητου Bonitsa press και της πρακτικής Τριανταφυλλόπουλου. Δικαίωμα σου να θεωρείς υπέρτατο δικαστή τον Τριανταφυλλόπουλο και ως άξιους δημόσιους κατήγορους τους κ. Ζυγα και Κομποτιάτη.Δείχνει τον πολιτικό πολιτισμό σου!Το ξεβράκωμα στον Τριανταφυλλόπουλο μάλλον το είδες μόνο εσύ γιατί η ιστορία άλλα έδειξε.Μπορεί να πετύχατε τον ένα στόχο σας που ήταν να μην γίνει Δήμαρχος ο Αποστολάκης αλλά το ψηφοδέλτιο που συμμετείχε ο κ. Λιάπης με την ομάδα του ήρθε τρίτο με 20% στον Δήμο. Στη Δημοτική ενότητα του Ανακτορίου πήρε το μικρότερο ποσοστό με 16% έναντι 26% στην Κατούνα και 20% στην Πάλαιρο.Στο Θύρρειο το χωριό του ενός κατήγορου ο συνδυασμός ήρθε τέταρτος και ο άλλος κατήγορος αν και ο συνδυασμός στον οποίο συμμετείχε εξέλεξε Δήμαρχο αυτός δεν κατάφερε να εκλεγει.Απ΄'οτι φαίνεται μυαλό δεν βάλατε γιατί πάλι ο μοναδικό σας στόχος είναι να μην εκλεγεί ο Αποστολάκης.πετύχατε τον ΄ένα στόχο σας που ήταν να μην γίνει Δήμαρχος ο Αποστολάκης αλλα το ψηφοδέλτιο που συμμετείχε ο κ. Λιάπης με την ομάδα του ήρθε τρίτο με 20% στον Δήμο. Στη Δημοτική ενότητα του Ανακτορίου πήρε το μικρότερο ποσοστο με 16% εναντι 26% στην Κατούνα και 20% στην Πάλαιρο.Στο Θύρρειο το χωριό του ενός κατήγορου ο συνδιασμός ήρθε τέταρτος και ο άλλος κατήγορος αν και ο συνδιασμός στον οποίο συμμετείχε εξέλεξε Δήμαρχο αυτός δεν κατάφερε να εκλεγει.Απ΄'οτι φαίνεται μυαλό δεν βάλατε γιατί πάλι ο μοναδικό σας στόχος είναι να μην εκλεγεί ο Αποστολάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 3.Για το ιστορικό κέντρο υπάρχουν οι λογαριασμοί στο Δημαρχείο για το πόσο που δαπανήθηκε και δεν ξεπέρασε τα 800.000,00€. Υπήρχε αστοχία στη επιλογή του υλικού όπως και σε άλλες πόλεις της Eλλάδας (Γιάννενα, Αθήνα) που ξηλώθηκε. Το έργο εκτός από το ιστορικό κέντρο περιλάμβανε και πλακόστρωση στην Μπούχαλη (δρόμοι από Αγ. Αποστόλους έως Παραλία, δρόμοι μπροστά στο Βανδώρο κτλ καθώς και εργασίες αποχέτευσης όμβριων ,ύδρευσης αποχέτευσης κτλ). Ο Αποστολάκης δεν παρέλαβε το έργο ,ξήλωσε τον κυβόλιθο από γρανίτη και τον ξανατοποθέτησε χωρίς κανένα κόστος για τον Δήμο και επειδή δεν τοποθετήθηκε πάλι σωστά ήρθε σε συμφωνία να αντικατασταθεί ο κυβόλιθος από γρανίτη με τυποποιημένο από τσιμέντο. Ήδη είχε κατασκευαστεί ο δρόμος από το παλιό Ταχυδρομείο έως τον Αγ. Σπυρίδωνα και από την Νυχτερίδα έως τον Αγ. Σπυρίδωνα. Μεσολάβησαν οι εκλογές και το έργο σταμάτησε. Αλήθεια γιατί ο Δήμος δεν παραβρέθηκε στην Πάτρα να υποστηρίξει τα συμφέροντα του Δήμου στην Αίτηση θεραπείας του Εργολάβου? Και μην ξεχνάμε ο Εργολάβος του έργου στις εκλογές υποστήριξε τον συνδυασμό που συμμετείχε η ομάδα Λιάπη και με τον ένα κατήγορο του Αποστολάκοι έχουν και φιλικές σχέσεις? Αλήθεια η ομάδα του κ. Λιάπη έχει ακούσει τίποτα για το σκάνδαλο της αγοροπωλησίας του αγροτεμάχιου για τον βιολογικό της Κατούνας στα 220.000,00€ τα είκοσι στρέμματα? Ποια η θέση της?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 4. Για τις αναθέσεις σε πεθερικά και κουμπάρους
    Αν δεις τις αναθέσεις τις περιόδου εκείνης θα καταλάβεις ότι αναθέσεις γινόταν σχεδόν σε όλους τους επαγγελματίες ης περιοχής. Βγάλε την τσίμπλα από το μάτι.
    Είναι αλήθεια ότι την προμήθεια των καυσίμων στον Δήμο την κάνει το ίδιο πρατήριο που την έκανε και επί Αποστολάκη γιατί οι υπόλοιποι πρατηριούχοι αρνήθηκαν? Γιατί κατηγορήθηκε και γι αυτό ο Αποστολάκης. Για τις αναθέσεις της τωρινής Δημοτικής Αρχής σε κουμπάρους και κολλητούς κυρίως Λευκαδίτες και Γιαννιώτες έχετε ακούσει τίποτα ? Για την υψηλή αμοιβή στενού συνεργάτη του κ. Λιάπη για να εντάξει δύο έργα στο ΕΣΠΑ έχετε ακούσει τίποτα? Επι Αποστολάκη ο Δήμος Ανακτορίου ήταν πρώτος Δήμος σε απορρόφηση στο Νομό από το Γ Χωρίς ποτέ να δοθεί τέτοιου είδους αμοιβή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ειδικά η επανάληψη του βίντεο << μα πωθ περάθατε από κει , δεν περναθ απο κει αφού η βροχή χάλαθε το χαλικόδρομο >> και η εικόνα να δείχνει το τζιπ της δημοσιογραφικής ομάδας του μάκη τριανταφυλλόπουλου να περνάει χωρίς κανένα πρόβλημα καταδειξε τη γελοιοποίηση του ανδρός για χάρη της καρέκλας και ότι γίναμε πασίγνωστοι στο πανελλήνιο μαζί με τον παπαγεωργόπουλο. ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Λέτε μονίμως ψέματα και διαστρεβλώνετε την αλήθεια. Η ανάπλαση κόστισε 1.650.000 ευρώ, οι ανεξόφλητες τιμολογιακές υποχρεώσεις του πρώην δήμου έφτασαν τις 461.000 ευρώ και τα χρέη του δήμου προς τρίτους ανερχόντουσαν στα 2.800.000 ευρώ όταν άφησε το δήμο ο αποστολάκης!!! Όσο για τα λεφτά που άφησε στα ταμεία του δήμου, αυτά ήταν μόνο 70.000 ευρώ!!! Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας βολεμένοι του πρώην καθεστώτος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΥΜΙΟ!ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΧΟΛΗ ΕΙΣΤΕ(ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS )ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΤΙΚΑΡΙΟΛΙΚΟΙ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τον Παπαγεοργόπουλο δεν τον πήγαν στον Τριανταφυλόπουλο τον δικαστή που τόσο θαυμάζεις,αλλα στον εισαγγελέα. Καταδικάστηκε πρωτόδικα από την δικαιοσύνη για πολύ συγκεκριμένες κατηγορίες.Για τον Αποστολάκη αυτοί που εκλέχτηκαν με το σύνθημα ότι θα τον στείλουν φυλακή για τα κλεμμένα τριάμισι χρόνια τώρα δεν έχουν βρει τίποτα μπετό να τον στείλουν στον εισαγγελέα. Αντιθέτως ακούγεται ότι ελέγχονται από το ΣΔΟΕ μέλος της Δημοτικής ομάδας του Σολδάτου και κάποιος στενός του συνεργάτης.Επιπλέον θα βρεθούν υπόλογοι στη δικαιοσύνη για την αγοροπωλησία του περιβόητου αγροτεμαχίου στην Κατούνα έναντι 220.000,00€ μετά την μήνυση που υπέβαλε η Χρυσή Αυγή. Παρόλα αυτά η ομάδα Λιάπη σιωπά και πηγαίνει τέσσερα χρόνια πίσω και στον Τριανταφυλόπουλο. Γιατί άραγε? Ποια συμφέροντα προστατεύει? Το ξεβρακωμά σας ολοκληρώθηκε! Ο κόσμος πλέον ξέρει! Περαστικά σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Για το ιστορικο κεντρο έχουν πληρωθεί 740.000,00€. 1.800.000,00€ για το ιστορικό κέντρο δεν ζητάει ούτε ο εργολάβος στην αίτηση θεραπέιας που έκανε που στην εκδικασή της δεν παρέστει ο Δήμος να υποστηριξεί τα συμφέρον του.Προεκλογικά γραμμάτια ήταν αυτα! Και επιπλέον ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ γι' αυτο το έργο παρόλο που πολύ θα το ήθελε. Ο Δήμος Ανακτορίου με επισημες αποΦάσεις Δημοτικού Συμβουλίου γνωστοποίησε τις οφειλές του σε τρίτους. Ο Δήμος Παλαίρου μάλλον δεν είχε καθόλου οφειλές ή απλα ξεχρώνει χρέη μέχρι σήμερα. Θα επανέλθουμε με συγκεκριμμένα στοιχΕία. Για τον Δήμο Μεδεώνος το ίδιο πράγμα γίνεται.Το 2.800.000,00€ είναι ένα νούμερο που εσύ μόνο ξέρεις. Θα αφορά και το δάνειο για τα ασφαλτικά που ξεχρεώνεται σε βάθος δεκαετίας. Το αναφέρεις, αλλα προεκλογικά στον απολογισμός σας θα πείτε για την ασφαλτόστρωση που έγινε σε αγροτικούς δρόμους στο Μοναστηράκι προυπολογισμου 500.000,00€ που συνεχίστηκε από την Νεά Δημοτική Αρχήν και αφορά τα χρήματα αυτα.Όπως και την ύδρευση και αποχέτευσης Βόνιτσας, το γυμνασιο-Λύκειο Βόνιτσας και πολλά άλλα. Επομένως όταν μηλάς για διαστρεβλωση της αλήθειας να είσαι πιο προσεχτικός και διαβασμένος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟΥ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ!!! ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΑ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΙΚΩΝ ΘΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΣΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟ!! Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ 100.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΤΣΑΠΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΠΛΟΥΤΙΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΓΓΕΝΟΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΕΝΩ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣΕ ΜΙΣΘΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑΒΛΙ ΣΤΟ BEL MARE. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ ΕΠΙ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ, ΧΑΛΙΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΚΡΩΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ πχ ΤΙΣ 13.061 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ 7 ΛΑΜΠΕΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΚΟΡΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τα 2.800.000 ευρώ υποχρεώσεις προς τρίτους προκύπτουν από την έκθεση των ορκωτών ελεγκτών που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ακαρνανικά νέα, αλλά τα αποστολακικά γυαλιά σου και το μικροσυμφέρον σου ή μεγαλοσυμφέρον σου εάν ανήκεις στην οικογένεια δεν σου επιτρέπουν να αντικρίσεις κατάματα την αλήθεια που προφανέστατα ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Και τι είναι δηλαδή ο δήμος; Μαγαζάκι του αποστολάκη να παίρνει δάνειο 2.800.000 ευρώ και να χρεώνει το δήμο με υποχρεώσεις δυσβάστακτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ε ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ! ΔΕΝ ΠΗΡΕΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ... ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΔΟΕ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΔΕΩΝΟΣ. ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΧΑΡΗ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕ ΜΗΔΑΝΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ. ΒΓΑΛΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΦΡΑΓΚΟ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ. ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ . ΜΟΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ. ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ -ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΓΑΡΓΑΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Δε ξέρετε τι σας γίνετε ρε , τα βάψατε μαύρα τώρα που θα βγει ο κύριος Λιάπης δήμαρχος, βρε δε γυρνάει ο κόσμος στον καριόλη, τον τσοχατζόπουλο της αυτοδιοίκησης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Και επειδή οι έρευνες του σδοε προχωρούν με αργούς ρυθμούς και έτσι καθυστερούν και οι εισαγγελικές αρχές να κάνουν τη δουλειά τους τι σημαίνει αυτό; ότι θα δώσουμε συγχωροχάρτι στον Αποστολάκη; ποτέ ξανά δήμαρχος, είναι πληγή γι΄αυτό το δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι κάπως αργά να φτιάξει ψηφοδέλτιο ο κ.Λιάπης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΦΟΒΟΣ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΙΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΞΑΜΟΛΗΣΕΙ ΤΑ ΤΑΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!! ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ 2% ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Προς αποκατάσταση της αλήθειας: ψάχνοντας στη διαύγεια για την έκθεση των ορκωτών λογιστών για το έτος 2010 http://static.diavgeia.gov.gr/doc/45%CE%922%CE%A96%CE%96-%CE%A0%CE%93%CE%9F οι υποχρεώσεις του δήμου Aνακτορίου βάσει του ισολογισμού ανέρχονταν στο 1.742.302,60€. Ας εξετάσουμε τον αριθμοδείκτη ιδίων προς δανειακά κεφάλαια= 21.412.794,08/1.742.302,60=12,29 αυτός ο αριθμοδείκτης χρησιμοποιείται για να διαπιστωθεί αν υπάρχει ή όχι υπερδανεισμός ενός οργανισμού, μας δείχνει την ασφάλεια που παρέχει ο οργανισμός στους δανειστές του κι αν είναι μεγαλύτερος της μονάδας σημαίνει ότι τα δικά μας κεφάλαια είναι περισσότερα των πιστωτών. Στην προκειμένη περίπτωση μια μονάδα υποχρεώσεων υπερκαλύπτεται από 12,29 μονάδες δικών μας κεφαλαίων… Άρα το να λέει κάποιος ότι ο Δήμος Ανακτορίου ήταν υπερδανεισμένος ή μη αξιόχρεος είναι ή άσχετος ή ψεύτης ή απλώς παπαγαλάκι… Τα ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΡΗΣΕΩΣ ήταν ΚΕΡΔΗ 444.805,72€. Κλείνω με την απόφαση του Δ.Σ. και τον απολογιστικό πίνακα του 2010, Εσοδα: 5.977.269,97€, Εξοδα: 5.303.003,39€, Χρηματικό Υπόλοιπο: 674.266,58€. Εξετάζοντας αυτά τα στοιχεία πως βγαίνει το συμπέρασμα ότι υπήρχε κακοδιαχείριση ή υπερχρέωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ψηφιζουμε κ.Λιαπη για ενα καλυτερο μελλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΜΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑΔΙΚΑ ΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΊΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟΥ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΤΑ 2.800.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΟΛΙΣ 70.000 ΕΥΡΩ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΔΩΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟ Ο ΑΠΟΣΘΟΛΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ρε παπαγαλάκι, πρόσεξε μη ξεχάσεις κανένα και, και δεν σου βάλουν καλό βαθμό... Το σχόλιο μου (19 Ιανουαρίου 2014 - 6:38 μ.μ.) χρησιμοποιεί σαν πηγή την απόφαση του Δ.Σ. μετά την έκθεση των ορκωτών λογιστών. Εσύ τι επικαλείσαι, το παραμυθάκι που σου έμαθαν να λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΑΛΛΟ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΜΜΙΣΘΕ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΕ!!! ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΑΓΧΩΝΕΙ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΜΙΣΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μεγάλε ούτε εντολοδόχος είμαι, ούτε μισθό παίρνω σε αντίθεση με σένα... παπαγαλάκι...Συνεχίζεις να παραπληροφορείς (εξάλλου γι'αυτό σε πληρώνουν, όσο σε πληρώνουν ακόμη γιατί τα ψωμιά σου τελειώνουν), η απόφαση του ΔΣ βασίζεται πάνω στον ισολογισμό και τα αποτελέσματα χρήσης που υπέβαλλαν οι ορκωτοί λογιστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΝΑΡΞΗΣ 1-1-2011 ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΥ Η ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΡΕ μάγκα του διαδικτύου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Στην αρχή για να μας πείσεις ότι λες αλήθεια επικαλούσουν την έκθεση των ορκωτών, μετά μας είπες ότι είναι άλλη η απόφαση του Δ.Σ. από την έκθεση των ορκωτών παρότι η απόφαση του Δ.Σ. βασίζεται στην έκθεση των ορκωτών και τώρα επικαλείσαι την έγκριση απογραφής περιουσίας έναρξης ισολογισμού 1-1-2011 που απ'ότι βλέπω στη διαύγεια: http://static.diavgeia.gov.gr/doc/4%CE%913%CE%A6%CE%A96%CE%96-%CE%92 έχει το ίδιο χρηματικό υπόλοιπο των 674.266,58€ που πιστοποιεί κι η έκθεση των ορκωτών: http://static.diavgeia.gov.gr/doc/45%CE%922%CE%A96%CE%96-%CE%A0%CE%93%CE%9F Τελικά είσαι κι άσχετος και ψεύτης και παπαγαλάκι... Υ.Γ.1 Δεν έχω κανένα πράσινο αφεντικό
    Υ.Γ.2 Οταν θες να στηρίξεις κάτι ότι είναι αλήθεια κι όχι λόγια του αέρα να βάζεις πηγές και παραπομπές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Σωστό! Δεν έχεις κανένα πράσινο αφεντικό! Απλά το αφεντικό σου δεν αποποιείται την πολιτική του ιδιότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΕΒΑΛΑ ΩΣ ΠΗΓΗ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ. ΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕ Σ΄ΑΡΕΣΕΙ ΜΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ. ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ε ρε Λιάπης που σας χρειάζεται.Εσύ ανώνυμε του 6:38 απ΄ότι φαίνεται έχεις χάσει τη μπάλα!! Τη μια λες ότι τα κέρδη είναι 444.805 και την άλλη 674.666 στο ίδιο σχόλιο. Μήπως τελικά εσύ είσαι ψεύτης, άσχετος και παπαγαλάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Επικαλείσαι ένα τεύχος που κανένας δε νομίζω να το έχει κρατήσει κι ούτε είναι δημοσιευμένο στο ιντερνετ για να το δει. Εσύ 9:19 μάθε να διαβάζεις άλλα τα κέρδη χρήσης 444.805,72€ κι άλλο το χρηματικό υπόλοιπο-ταμείο 674.266,58€... ή μήπως είσαι ο ίδιος κι έγραψες με μικρά αντί για κεφαλαία γράμματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Δεκα μερες σχολια κατω απο την ανακοινωση υποψηφιοτητας Λιαπη! Ε ρε φοβος! Ε ρε πανικος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Φοβος και πανικος για εσάς. Γιατί το 2014 δεν είναι 201ο όπου η μόνη άποψη που κυριαρχούσε στα BLOGS τύπου BONITSA PRESS ήταν για τον κλέφτη Αποστολάκη. Τώρα υπάρχει αντίλογος.Αντίλογος με επιχειρήματα. Αυτοί πους μας διαβάζουν βγάζουν τα συμπερασματά τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Αγαπητε 4.52, φοβος για μας δεν παιζει διοτι δεν εχουμε να χασουμε τιποτε. Εσεις ονειρευεστε τη μασα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΑΝΩΝΥΜΕ 9.19 ΑΤΥΧΗΣΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΩΝΙΑ ΣΕ ΓΩΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Αν δεν είχατε να χάσετε τίποτα δεν θα μένατε κολλημένοι στο 2010 και θα κάνατε κριτική σε αυτούς που διοικούν το νέο Δήμο εδώ και τρεισήμισι χρόνια, εκτός και αν θεωρείτε ότι ο Δήμος διοικείτε σωστά οπότε δεν καταλαβαίνω τον λόγο της καθόδου σας στις εκλογές. Αν δεν είχατε να χάσετε τίποτα δεν θα κάνατε αγώνα στο β γύρω να βγει ο Σολδάτος στις εκλογείς του 2010. Αν δεν είχατε να χάσετε τίποτα θα αγωνιζόσασταν να καταργηθούν τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας και δεν θα τα υλοποιούσατε μέσω της μη κυβερνητικής οργάνωσης γέφυρες στον κόσμο με το αζημίωτο φυσικά. Αν δεν είχατε να χάσετε τίποτα θα περάνατε θέση για το σκάνδαλο της αγοροπωλησίας του γνωστού αγροτεμάχιου της Κατούνας έναντι 220.000,00€ και δεν θα΄ ασχολούσασταν με θέματα οχτώ χρόνια πίσω που ούτε καν γνωρίζετε. Αν δεν είχατε να χάσετε τίποτα θα αγωνιζόσασταν για ένα δήμο που θα μπορεί να διεκδικεί έργα στο ΕΣΠΑ και οπουδήποτε αλλού χωρίς να πληρώνει υπέρογκες αμοιβές σε συμβούλους που κανένας δεν ξέρει τι ακριβώς τι κάνουν. Αν δεν είχατε να χάσετε τίποτα θα αγωνιζόσασταν τα χρήματα του Δήμου να πηγαίνουν σε ντόπιους όπου αυτό είναι δυνατον και όχι σε ξένους εργολάβους. Αυτά προς το παρόν...
    Υ.Σ. Στην λάσπη θα σας απαντάμε με επιχειρήματα. Δεν περιμένουμε να κάνετε το ίδιο αφού εκτός το ότι δεν έχετε επιχειρήματα οι πρακτικες ΤριανταφυλόπΟυλου,BONITSA PRESS και οι κατηγορίες χωρίς κανένα στοιχείο στα καφενεία εναντι ενός μόνο υποψηφίου, σας έχουν γίνει δευτερή φύση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Μιλάει κι αυτός που επί σολδάτου παίρνει 2.000 ευρώ το μήνα για να κάνει το γραμματέα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. βλεπω καποιοι κυριοι..μεσ στα σχολια που γραφουν ενδιαφερονται,,,με ποιους κ με ποιον κανω παρεα...εαν εχουν αγωνια για τις παρεαις μου κ τους φιλους μου......ας μου στειλουν τις γυναικες τους..για παρεα θα μπορουν να με ελενχουν κιολας....
    ευχαριστω....με τιμη
    κωστας κομποτιατης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ .....
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ... ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΥΤΗ ΠΟΛΗ (ΛΟΓΩ ΘΕΣΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ...) ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ, ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ¨ΕΦΑΓΕ¨ Κ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ¨ΦΑΕΙ¨. ΒΟΝΙΤΣΑΝΟΙ ΑΠΛΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ... ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ Κ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ Κ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ , ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ , ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ, ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ , ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ Κ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ..... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΠΛΕΟΝ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΥΔΟΚΙΜΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ..... ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΔΕΝ ΦΥΤΡΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ , ΜΟΝΟ ΛΑΣΠΟΝΕΡΑ ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο