Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Ακαρνανικός Φυτειών: Ευχαριστήριο προς την Αντιδήμαρχο Ξηρομέρου Ντίνα Σαμαρά

Ευχαριστήριο της ποδοσφαιρικής ομάδας Ακαρνανικός Φυτειών προς την Αντιδήμαρχο Ντίνα Κουμανδράκη Σαμαρά  για την οικονομική ενίσχυση από το Δήμο Ξηρομέρου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
     Ο Πρόεδρος του Ακαρνανικού Φυτειών ευχαριστεί τη Αντιδήμαρχο και πρόεδρο του Νομικού Προσώπου κα Ντίνα Κουμανδράκη-Σαμαρά για την οικονομική ενίσχυση που προσέφερε στην ομάδα μας.

Ο πρόεδρος

Θεόδωρος Ρούτσης

13 σχόλια:

  1. Ευχαριστω θα πρεπει να λέγεται οταν τα χρήματα τα δίνει κάποιος απο την τσέπη του και οχι απο χρήματα του δήμου ,εξαλλου καθε χρόνο ο δήμος ειναι υποχρεωμένος να δίνει χρήματα σε όλους τους αθλητικούς συλλόγους .το έκανε φέτος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καποιοσ λειπει απο την φωτογραφια ειναι απλο λαθοσ η εσκεμενο ειναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τα γράφει ο παραπάνω. Όλες οι άλλες ομάδες ποδοσφάιρου,μπάσκετ ή άλλο, που επιχορηγήθηκαν από χρήματα του δήμου έκατσαν και έβγαλαν ανακοίνωση? Καμμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το υπόλοιπο συμβούλιο που είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Η ΗΤΑΝΕ ΑΣΧΕΤΟΣ Η ΕΞΗΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ . ΣΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.. ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΤΙΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο 1 / 1 ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΔΩΡΗΤΗΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ . 965 ΕΘΡΩ ΗΤΑΝΕ ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ Δ.Σ ΤΟ ΕΚΠΡΟΣΟΠΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΧΡΟΝΟ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ Η κ.ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΛΕΣ . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΙΝΑ ΠΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΕΙΔΕ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ .ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΑΣΧΕΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ..ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ , Η ΜΑΛΟΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΘΩΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ 12000 ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΒΑΨΟΥΜΕ ΑΠΟΔΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΥΣ? ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΤΗΣ ΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗ ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΟΤΑΝ ΕΡΘΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΣ..ΚΑΝΔΗΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εσεις κυριοι του δημοτικου συμβουλιου μας ειπατε οτι δεν θα δωσετε χρηματα σε κανενα συλλογο.Τωρα πως ξαφνικα δινονται χρηματα κατω απο το τραπεζι στον Ακαρνανικο Φυτειων?? Εξου και τα ευχαριστηρια....Αλλα σωματεια ειναι καλα τα παιρνουν κατω απο το τραπεζι και αλλα ειναι στο περιθωριο....ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΝΔΗΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΗΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο