Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Ηλίας Γεωργαλής: Πρόσκληση πολιτών στην ιδρυτική διακήρυξη της δημοτικής παράταξης

     Συλλογικότητες και πολίτες που στηρίζουν την Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία με επικεφαλής τον Ηλία Γεωργαλή, που θα  διεκδικήσει στις ερχόμενες εκλογές, τον Δήμο Ξηρομέρου, σας καλούν σε Συνάντηση το Σάββατο 25/01 στις 10:30 π.μ. στο Δημαρχείο Αστακού, όπου θα δοθεί το όνομα της Αυτοδιοικητικής παράταξης και θα παρουσιαστούν οι Προγραμματικές Θέσεις και η ιδρυτική διακήρυξή της. 

Να φέρουμε τα πάνω κάτω..!
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:
     Μέσα απ’ τη μπόχα της σήψης του πεθαμένου πολιτικού προσωπικού, μέσα σε ένα κλίμα μεταγραφών άστεγων παραγόντων του παρελθόντος που ψάχνουν τρόπο διάσωσης εντός της νέας πραγματικότητας που δημιουργείται στο Ξηρόμερο, ενώ «φερέλπιδες» νεοπαράγοντες χάνονται στη μετάφραση και όψιμα ανακαινισμένοι παλαιοπαράγοντες προβάλλουν ως «φρέσκα κουλούρια», η κοινωνία προχωράει................


     Οργισμένη από το γενικότερο πολιτικό κλίμα, έχοντας συνειδητοποιήσει πως η διαχείριση αυτού του ξεχαρβαλωμένου Δήμου χρειάζεται άδειασμα με την μπουλντόζα των παλιών παραγόντων και ανατροπή των πάντων, σιγά- σιγά συσπειρώνεται και συνειδητοποιεί το μεγάλο διακύβευμα των επόμενων Αυτοδιοικητικών εκλογών:   ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. 

     Μέσα από ανοιχτές και δημοκρατικές  διαδικασίες, τον Αύγουστο που μας  πέρασε, με πρωτοβουλία της Κίνησης Πολιτών, αποφασίστηκε η δημιουργία ενός ευρέος Αυτοδιοικητικού σχήματος με επικεφαλής τον Ηλία Γεωργαλή, που θα  διεκδικήσει στις ερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές, τον Δήμο Ξηρομέρου.
      Το Σάββατο 25/01 στις 10:30 π.μ. στο Δημαρχείο Αστακού οι πολίτες και οι φορείς που αναγνωρίζουν σε αυτή την πρωτοβουλία τη δυνατότητα να ανατρέψει τα δεδομένα του Ξηρομέρου καλούν σε Συνάντηση, όπου θα δοθεί το όνομα της Αυτοδιοικητικής παράταξης και θα παρουσιαστούν οι Προγραμματικές Θέσεις και η ιδρυτική διακήρυξή της. 
      Στην ανοιχτή αυτή Συνέλευση, η κατάθεση της γνώμης του κάθε πολίτη δεν είναι απλώς χρήσιμη, είναι απαραίτητη. 

-Ανατρέπουμε το κατεστημένο
-Διεκδικούμε το Δήμο
-Επαναθεμελιώνουμε την Αυτοδιοίκηση

Συλλογικότητες και πολίτες που στηρίζουν την Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία

9 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ. ΔΕΝ ΕΙΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΝΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Symfonw se polla apo ayta poy les hlia georgalh.To zitima einai pws o topos dhladh oi annthropoi mono mia glwssa katalavainoyn.Thn glwsa ths diafthoras kai toy volematos kai to xrwma toy xrhmatos.An exeis apo ayta tote tha pas kala.An oxi ......exases.
    NIKOS -PATHSIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Symfonw se polla apo ayta poy les hlia georgalh.To zitima einai pws o topos dhladh oi annthropoi mono mia glwssa katalavainoyn.Thn glwsa ths diafthoras kai toy volematos kai to xrwma toy xrhmatos.An exeis apo ayta tote tha pas kala.An oxi ......exases.
    NIKOS -PATHSIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AM DEN PAM HSIA PROS TA ARISTERA STRIBOUME NIKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ 6.30 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΣΤΟ //ΜΕΛΙ//. ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΕ, ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙς ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΦΙΛΕ ΗΛΙΑ. ΚΑΛΟΣ Ο ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΟΓΙΚΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΛΙΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΘΗΚΑΝ,ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ , ΛΟΙΔΩΡΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ . ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΕΟΙ , //ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΙ// ΠΟΥ ΜΑΣ
    ΞΑΦΝΙΑΣΑΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΑΡΑ ΜΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕς ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΑΝ ΟΧΙ ΑΔΙΚΙΑ.
    Δ. Ι. Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε Δ.Ι.Β.,
    Προφανώς συμφωνώ με το σχόλιό σου. Όταν μιλάμε για το παλιό "πολιτικό προσωπικό" εννοούμε την πελατειακή δομή του. Δεν αναφερόμαστε σε πρόσωπα ξεχωριστά, πολλά από τα οποία σαφώς ήταν απέναντι σε αυτή τη λογική. Φυσικά είναι απλουστευτική η λογική: νέοι=καλοί, παλιοί=άχρηστοι. Μακριά από μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κόσμος του Ξηρομέρου έχει την ευκαιρία στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές να εκλέξει ανθρώπους που δεν εξαγοράζονται και δεν ξεπουλιούνται. Που έχουν υγιείς ιδέες για τον τόπο και που δεν συνθηκολόγησαν ποτέ με κανενός είδους συμφέροντα. Είναι τόσο λίγοι που φαίνονται δια γυμνού οφθαλμού. Αρκεί να ανοίξει κανείς τα μάτια του και να μην παρασυρθεί από τις σειρήνες που κάθε 4ετία και αθροιστικά τον παρασύρουν στον κατήφορο, ατομικό και συλλογικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ηλια καλη τυχη θα σε στηριξουμε με οτι δυναμεις εχουμε ειναι βαθια ομως η σηψη του Δημου και εισαι πολυ αγνος για να τα βαλεις μαζι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο γεωργαλης μαθαινω θα εχει υποψηφιους εκλπηξη..
    θα δουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο