Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Πανέμορφη η χοροεσπερίδα των Αστακιωτών

           Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, δεδομένων των δύσκολων οικονομικών συνθηκών, η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου των Απανταχού Αστακιωτών, στο ζεστό περιβάλλον του κέντρου «SALOON» στο Π. Φάληρο, χθες βράδυ Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012. Ήταν μια υπέροχη βραδιά με πολύ χορό, τραγούδι και ποτό που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες....
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ-PHOTOTSELIOS


      Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Μπόνης, άνοιξε την εκδήλωση εκφράζοντας θερμές ευχές για μία καλή και επιτυχημένη χρονιά σε όλους τους παρευρισκόμενους και ακολούθησαν ομιλίες από τα μέλη του Δ.Σ Λεωνίδα Παπαρίζο, Σοφία Χολή, και Νικολάου-Παλαιοπάνου Ράνια.
       Οι Αστακιώτες γλέντησαν με τη ψυχή τους και μαζί με όλους τους παρευρισκομένους πέρασαν μια ωραία βραδιά σ΄ ένα υπέροχο οικογενειακό περιβάλλον και διασκέδασαν με το μουσικό σχήμα του κέντρου.
       Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Δημήτρης Στρατούλης μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ και της Επιτροπής Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών Δημήτρης Στεργίου,  ο εκδότης Παναγιώτης Παπαγιάννης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου  Αγραμπέλου Γιώργος Τσέλιος, ο Γραμματέας της Ξηρομερίτικης εταιρείας Λόγου και τέχνης Χρήστος Γαζέτας, κ.α.

    Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης μοιράστηκαν επιτραπέζια Ημερολόγια του Συλλόγου του 2012 με φωτογραφίες από τον πανέμορφο Αστακό.








































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο