Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Στα κέντρα Υγείας Κατούνας και Αμφιλοχίας ο Δ. Κατσικόπουλος

Μαζί του Πατσιαλός και Κραμποκούκης
    Περιοδεία στην Ακαρνανία περιελάμβανε η χτεσινή μέρα για τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Κατσικόπουλο. Πήγε στα Κέντρα Υγείας Αμφιλοχίας και Κατούνας συνοδευόμενος από την υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Πατσιαλό και τον διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου κ. Κραμποκούκη, ο οποίος, σύμφωνα με τον νέο υγειονομικό σχεδιασμό που έχει γίνει, είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος για τις δομές αυτές...

       Στην Αμφιλοχία το κλιμάκιο συναντήθηκε με τους γιατρούς και τους εκπροσώπους των εργαζομένων και άκουσε το προβλήματά τους, ενώ στην Κατούνα η συνάντηση διήρκεσε πολύ περισσότερο καθώς υπήρξε και παρουσία πλήθους κόσμου και τοπικών φορέων που έθεσαν όλα τα προβλήματα του Κ.Υ. υπόψη του κ. Κατσικόπουλου. 
    Φυσικά, κεντρικό αίτημα-τι άλλο-η επάνδρωση με ικανό προσωπικό της συγκεκριμένης δομής ώστε να μπορούν οι άνθρωποι να έχουν σοβαρή πρωτοβάθμια περίθαλψη στον τόπο τους, που άλλωστε είναι και το ζητούμενο στην ύπαρξη των Κέντρων Υγείας. 
    Να σημειωθεί ότι αργότερα προσήλθε στη συνάντηση και ο δήμαρχος Αμφιλοχίας κ. Κοιμήσης καθώς και άλλοι παράγοντες της περιοχής προκειμένου να συμμετάσχουν στην εκατέρωθεν ενημέρωση.

Γ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο