Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Ετοιμάζεται ο Γιάννης Λύτρας να διεκδικήσει το μεγάλο Δήμο Ξηρομέρου.


Αποφασισμένος να εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες που έχει προκειμένου να διεκδικήσει το μεγάλο Δήμο Ξηρομέρου εμφανίζεται ο Αντινομάρχης Γιάννης Λύτρας, ο οποίος εδώ και μήνες έχει αφοσιωθεί και κυνηγά αποκλειστικά αυτό το στόχο!
Όσο κι αν είναι μπερδεμένοι οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι αυτοδιοικητικοί με το σχέδιο Καλλικράτη (για το αν θα υλοποιηθεί ή όχι) διανύουμε ήδη προεκλογική περίοδο για τις Δημοτικές εκλογές και λίγοι το έχουν καταλάβει αυτό.
Ο Γιάννης Λύτρας πάντως φαίνεται να έχει συνειδητοποιήσει το timing και για αυτό εδώ και καιρό έχει αρχίσει και καλύπτει πολιτικά ελλείμματα ενώ παράλληλα γεφυρώνει κόντρες και χάσματα που είχε στην ευρύτερη περιοχή του Ξηρομέρου.
Με στόχο την διεκδίκηση του μεγάλου Δήμου της επαρχίας Ξηρομέρου ο Αντινομάρχης πυκνώνει τις εμφανίσεις του με περιοδείες τόσα στα χωριά όλου του Ξηρομέρυ όσο και σε εκδηλώσεις συλλόγων του Ξηρομέρου στην πρωτεύουσα και δείχνει ετοιμοπόλεμος για το εγχείρημα.
Είναι ισορροπιστής και διαθέτει επικοινωνία με όλες τις τάσεις και τα υποσυστήματα στο ΠΑΣΟΚ και το κυριότερο…… μέχρι στιγμής δεν διαφαίνεται σοβαρός αντίπαλος στην περιοχή να βγει μπροστά από αυτόν στον ευρύτερο Δήμο!
Πηγή: http://paronetol.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο