Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Σοβαρή και μεγάλη η βλάβη στον αγωγό ύδρευσης του ΑΣΤΑΚΟΥ - Έχει διατεθεί υδροφόρα να προμηθευτούν τα νοικοκυριά νερό - [ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ]


              Σοβαρά προβλήματα στην υδροδότησή της αντιμετωπίζει η πόλη του Αστακού, μετά τη βλάβη που παρουσιάστηκε στον αγωγό ύδρευσης. 
      Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν «έσκασε» ο αγωγός του δικτύου, ο οποίος μεταφέρει το νερό στον Αστακό, κάτω απο την γέφυρα και το νερό πετάγεται σαν "συντριβάνι". 
        Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μια πολύ σοβαρή ζημιά, η οποία είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί και το συνεργείο του δήμου Ξηρομέρου καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επαναφορά της υδροδότησης. Ήδη έχει διατεθεί υδροφόρα να προμηθευτούν τα νοικοκυριά της πόλης με νερό για τις άμεσες ανάγκες.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ απο την βλάβη, με το νερό να εκτινάσσεται σαν "συντριβάνι":


ΑΠΟ MYTIKAS PRESS 

Μεγάλη και σοβαρή η βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης του Αστακού (βίντεο και φωτογραφίες). Η δημοτική αρχή προσπαθεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

Το γνωστό διαχρονικό πρόβλημα με την ύδρευση του Αστακού, με προέλευση το εξωτερικό δίκτυο το οποίο έχει κατασκευαστεί εδώ και 30 χρόνια περίπου, είναι πάντα παρόν και ταλαιπωρεί τον Αστακό..........


       Αστακιώτες που γνωρίζουν, μας έχουν μιλήσει γι αυτό το δίκτυο με τα χειρότερα λόγια, για την κακή του κατασκευή, την κακή του συντήρηση, τις ελλείψεις του, τους σε πολύ κακή κατάσταση μεταλλικούς σωλήνες που περνούν κάτω από τα πολλά γεφύρια, το πετρώδες έδαφος πάνω στο οποίο βρίσκεται και το οποίο οδηγεί σε δεκάδες σπασίματα πολύ συχνά, με αποτέλεσμα να έχει γεμίσει το οδόστρωμα δίπλα στο οποίο παράλληλα οδεύει, με πολλά εμφανή μπαλώματα από τις εργασίες επισκευής του.
       Την κατάσταση χειροτερεύουν οι πολλές παράνομες παροχές που υπάρχουν κατά μήκος του κεντρικού αγωγού, οι οποίες είναι ένα πρόβλημα που για να υπάρχει μέχρι σήμερα, πάει να πει ότι υπήρχαν διαχρονικά ευνοϊκές συνθήκες για να αναπτυχθεί.
        Συμμετοχή στο πρόβλημα είχε και το διάτρητο εσωτερικό δίκτυο της πόλης, το οποίο με πρόσφατη εργολαβία αντικαταστάθηκε, όμως πληροφορούμαστε ότι και εκεί έχουμε την παρουσία κάποιων σοβαρών προβλημάτων.
        Είναι απορίας άξιο πως με τόσα κοινοτικά πλαίσια στήριξης που πέρασαν, με τα έργα της ύδρευσης να έχουν υψηλή προτεραιότητα και επιλεξιμότητα, ο Αστακός, μία αρκετά μεγάλη κωμόπολη, να αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα για τόσο πολλά χρόνια.

       Πραγματικά όλοι οι οικισμοί στην Ελλάδα, αυτά τα προβλήματα με τα τόσα κοινοτικά χρήματα που έπεσαν, κατά μεγάλο ποσοστό τα έλυσαν και δεν νομίζουμε να υπάρχει αλλού στον Ελλαδικό χώρο οικισμός στο μέγεθος του Αστακού, με τόσο οξυμένο το πρόβλημα της ύδρευσης.

        Τα 5 χρόνια που πέρασαν το πρόβλημα δεν λύθηκε, όπως και δεν λύθηκε από τους προηγούμενους στα 3,5 χρόνια και ήρθε η ώρα της νέας δημοτικής αρχής, του λιγότερο από 2 μήνες θητεία, για να το επωμιστεί και αυτή και σίγουρα κανείς νοήμων άνθρωπος δεν περιμένει θαύματα και μαγικά.
          Ο Αστακός εδώ και 5 ημέρες ταλαιπωρείται από μία πολύ μεγάλη βλάβη σε μεταλλικό τμήμα του κεντρικού αγωγού που μεταφέρει το νερό από τις πηγές της Λάμπρας στην πόλη του Αστακού. Η βλάβη είναι πολύ μεγάλη και σοβαρή και η επισκευή της είναι δύσκολη υπόθεση.

         Η δημοτική αρχή μοιράζει συνεχώς νερό ως αργά το βράδυ και προσπαθεί να δώσει προτεραιότητα σε ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας.
      Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Λαϊνάς βρίσκεται συνεχώς έξω δίνοντας τον αγώνα του και προσπαθεί εδώ και μέρες, αφενός να προχωρήσει όσο πιο γρήγορα την επισκευή της βλάβης και αφετέρου να συντονίσει ώστε να μοιραστεί νερό στους δημότες. Έτσι λοιπόν παίρνει αναπόφευκτα το βάρος των διαμαρτυριών των πολιτών, όπως το έπαιρνε και πριν από αυτόν, ο προκάτοχος του Θόδωρος Λιβάνης, όταν ο Αστακός έμενε για μέρες χωρίς νερό και κυρίως καλοκαιριάτικα, όπου εκεί το πρόβλημα γίνεται πιο ασφυκτικό, εξαιτίας του περισσότερου κόσμου που βρίσκεται στον Αστακό και των κλιματολογικών συνθηκών.
        Οι πολίτες δικαίως διαμαρτύρονται, γιατί η έλλειψη νερού είναι κάτι που δυσχεραίνει την ζωή τους και δεν βλέπουν παλιά και νέα δημοτική αρχή. Βλέπουν ότι στερούνται ένα αγαθό, το οποίο είναι απαραίτητο στην καθημερινή τους ζωή και εμείς στη θέση τους ακριβώς το ίδιο θα κάναμε και κάνουμε όταν κόβεται το νερό.

       Μόνιμη λύση για την ύδρευση του Αστακού είναι να γίνει αυτό που δεν έγινε όλα τα προηγούμενα πολλά χρόνια. Να υπάρξει χρηματοδότηση για αντικατάσταση ολόκληρου του εξωτερικού δικτύου μήκους 20 χιλιομέτρων περίπου, ώστε επιτέλους ο Αστακός να αποκτήσει ύδρευση, που να ανήκει σε κωμόπολη χώρας μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος της νέας δημοτικής αρχής και να τον επιδιώξει.
        Ενδιάμεσα θα πρέπει με καλή οργάνωση, κάποιες στοχευμένες παρεμβάσεις (να προστεθούν κάποια απαραίτητα εξαρτήματα), με κάποιες άμεσες ενέργειες (κοπή παράνομων παροχών), να μπορέσει να κρατήσει το δίκτυο στοιχειωδώς λειτουργικό, με όσο το δυνατόν λιγότερες βλάβες και ημέρες διακοπών στο νερό, γιατί με τα πραγματικά δεδομένα, αυτό το δίκτυο δεν γίνεται να μην έχει καθόλου βλάβες και διακοπές νερού και όποιος λέει το αντίθετο, απλά ψεύδεται.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΒΗ: 













43 σχόλια:

  1. Τι σωληνας είναι αυτος Χριστέ μου!!!!!!Απο που περναει το νερο!!!Ποσα χρονια θα χρειαστουν για να αλλαχτει τελικα αυτο το δικτυο. Πόσο θα ταλαιπωρουμαστε ακόμα??!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατί μάς χαλάει άμα είναι σκάφος ιδιωτικό
      νερό θέλουμε να πγούμε.

      Διαγραφή
  3. Πού είσαι ρε Νιαφα; αθόρυβος και αποτελεσματικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Poli broblima nero sto Astako poli megali provlima tora 2 mina Kate 2 mera den eki nero ute kani banio plini ruka olo ta idia ruka forai pai dulia kate mera idio prama poli Kalia ine ama erti kalokeri ego pari gigena pedi pai figi ta pai katse 3 mina preveza pio kala eki ine giati ama den eki nero bori arostisi ke prota afto ti kirio me amaxi Nissan Almera psilo me genia kate ora kani dulia gia na eki nero tora alo kirio hontro pu den eki malia olo milai milai bla bla kato rouli magazi kani maga ke nero den kaput.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για το νιαφα αυτα ηταν παιχνιδι
    με το που χαλουσε το νερο το εφτιαχνε κατευθειαν
    εσεισ εισται μονο για φωτογραφιες και τιποτα αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι μωρέ παιχνιδάκι ήταν. Πήγαινε τακαριζε δύο καδρονια και έλεγε ότι έγινε η ζημιά, να ομως που τώρα βγενουν όλες οι ζημιές από το πολύ πολύ καλό φτιάξιμο του νιαφα τα λεφτά τα χρεωναν όμως ρε ουστ από δω

      Διαγραφή
    2. ΘΑ ΦΕΡΝΕ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΟΥΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ.ΠΑΙΞΤΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΡΕ .ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΓΙΝΕ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ .ΧΤΥΠΑ 2 ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ 35 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ 50 ΧΡΟΝΙΑ

      Διαγραφή
  6. Απαράδεκτο και ανηθηκο εις βάρος των πολιτών και των επισκεπτών είναι το συνεχόμενο πρόβλημα της υδροδότησης έλεος τι περιμένουνε να πέσει κάποια επιδημια ,....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι οι ανθρωποι ειναι φρου φρου κι αρωματα....αμα τους ακουσεις θα νομισεις οτι ηρθε το τελος του κοσμου,αλλα οχι και να θεοποιουμε τον νιαφα ελεος...σιγα τον καλατραβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλο ειναι να μη λεμε ψεμματα για να ωραιοποιησουμε μια κατασταση.ο δημος δεν δινει νερο στους πολιτες.μονο σε καποια καταστηματα που φωναζουν .εδω δεν μπορουμε να κανουμε ουτε ενα μπανιο.μη δοκιμαζετε την υπομονη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υπάρχει και άλλη λύση.
      Να μισθώσει η δήμος τρακτέρ και αγροτικά
      Και να πηγαινουμε για ενα ντούζ στα Χωριά

      Διαγραφή
  9. ΝΑ ΦΕΡΝΑΤΕ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΟΧΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ...ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΡΑΒΑΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αστέ τις κλάψες φτιάξτε το νερό
    Ο Νιαφας ποτέ δεν έβγαλε τέτοιο πρωτοσέλιδο. Έλεος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και άλλες φορες το δικτυο ειχε τεραστιες βλαβες αλλά φτιαχνόταν αμέσα!!! Δε μεναμε τοσες μερες ετσι!
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ! ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΠΙΑ!!!!!! ΝΕΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΟΜΙΖΩ ΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΑΧΡΗΣΤΑ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΜΕΣΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πάντως φίλε 2.25 τόσες μέρες χωρίς νερό δεν θα σε άφηνε. Αυτοί εδώ δεν αναλαμβάνουν ευθύνες κ προσπαθούν να βγάλουν την ουρά τους απέξω. Άγνοια κ ανευθυνότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ζημιά μπορεί να είναι μεγάλη η μικρή αλλά να μας πουν πόσες μέρες χρειάζονται να τη διόρθωσουν ρε αδερφέ να ξέρουμε τι θα κάνουμε αμάν αμάν αμάν αμάν αμάν αμάν που είναι τα συνεργεία που είναι οι τεχνικοί που είναι οι εθελοντές που ρε που;;;;;;έχω άρρωστη μάνα ρε κατακοιτη ρε ντροπή ρε ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έτσι είναι οι σοβαρές βλάβες φίλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι ενεργοι πολιτες του αστακου μαζι με την αντιπολιτευση μηπως πρεπει να καλεσουν τον κοσμο στο δημαρχειο για διαμαρτυρια και να κανουν καταληψη στο γραφειο δημαρχου ως απαντηση στην αδρανεια της ενημερωσης και οτι θα μας εχουν χωρις νερο για δεκα μερες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Νιαφα πες το μυστικό που μιδοεφτισχνες τις ζημιές τις υπερχρεωνες και τώρα σκάνε....φαγοπότι μανουλαμ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ποιός Νιάφας μωρέ που θα τον κάνουμε και ήρωα. Πέντε χρόνια κοροιδία. Μετέφερε με προσωρινές κακοτεχνίες το πρόβλημα συνεχώς στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. τε τι λέει ο Αντιδήμαρχος Θεόδωρος Λιβάνης στο vlyziana news για τήν διακοπή ύδρευσης στόν Αστακό

    Μια νέα μεγάλη βλάβη προέκυψε στο απαρχαιωμένο δίκτυο ύδρευσης του Αστακού, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Θεόδωρο Λιβάνη μας λέει τα εξής:

    -Την βλάβη δεν μπορεί να την προβλέψει κανείς, επί τρία ημερόνυχτα εργαζόμαστε για την αποκατάσταση του δικτύου. Τμηματικά γίνονται διακοπές στην παροχή του κεντρικού αγωγού που συνδέει τον Αστακό, ώστε να αποσυμπιεστεί το δίκτυο να μπορούν να δουλέψουν οι τεχνικοί.
    -Το πρόβλημα ύδρευσης που εντοπίσαμε είναι κοντά στις πηγές του Αγίου Δημητρίου κοντά στην δεξαμενή, οι παλιές σωλήνες αμιάντου έχουν πρόβλημα στην στεγανοποίηση και τελικά μετά απο μεγάλη προσπάθεια η βλάβη αποκαταστάθηκε.
    -Έχουν περάσει 48 ώρες απο την πρώτη τμηματική διακοπή στήν πόλη του Αστακού,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να συγκληθεί έως το βράδυ έκτακτη σύσκεψη των αργηγών υπο την προεδρία του δημάρχου και να ληφθούν μέτρα γιαυτή την παρατεταμένη λειψυδρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θα βάλω τα παιδιά μου να κάνουν τις ανάγκες τους σε σακούλες. Τα δωράκια αυτά θα τα πάω στο δημαρχείο. Να δούμε τότε αν θα ξανακοψουν το νερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κάντε γεωτρήσεις. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι πόσιμο το νερό. Τουλάχιστον θα έχουμε νερό για την λάντζα του σπιτιού μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ολοι εσεις που συνεχιζετε να γραφετε οτι με ολους τους προηγουμενους που περασαν κ κυβερνησαν-λεηλατησαν τν τοπο δν υπηρχαν η μαλλον τα προβληματα με τν νερο λυνοταν αμεσα δειτε σας παρακαλω τς γαμ@@@@@@νες φωτογραφιες του σωληνα για να καταλαβετε,αν μπορειτε ποσο μα ποσο ......... μας περνουσαν κ ποσο δουλεμα επεφτε,τιποτα αλλο.Α κ μν ξεχασω,για ολα ευθυνεται ο Τριανταφυλλακης που κυβερνα αυτο τν τοπο ΜΟΝΟ 2 μηνες(δηλαδη τα μυαλα που γραφουν κ πιστευουν αυτα τα πραγματα ειναι για ερευνες ετων)......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σιγά τη βλάβη ρε μεγάλε,σε ορατό και προσβάσιμο σημείο.Κόψε τη σωλήνα και κάνε bypass εστω και με μάνικα υψηλής πιέσεως και 2 η 4 γωνίες 90 μοιρών, 4 ώρες δουλειά το πολύ,αλλά για να κάνεις δουλειά θα πρέπει να τη μάθεις πρώτα αιντέ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτή ή ζημιά ήταν από της 8 το πρωί μέχρι της 2 το μεσημέρι... η χαζομάρα των δύο αντιδημάρχων μας έφερε 9 ημέρες πίσω... Ο λόγος που πήγε να υποβάλει την παραίτησή ο λαϊνάς ήταν ότι οι δύο ξερόλες του έλεγαν να το βγάλουν σαν έργο το οποίο θα δημοπρατούνταν σε ένα μήνα!!!! Ενώ ο λαϊνάς ήθελε να φτιάξει την βλάβη με τον τεχνικό που δούλευε νιάφας... θα είχαμε τελειώσει από την πρώτη ημέρα αν ακούγανε τον λαϊνά... αλά η απειρία και ο ξερωλισμός μας έφτασε μεχρι εδώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Να δω σφιχτερμαν με γαλοτσα και καβουρα και τον εταιρο αντιδημαρχο να του λέει πως να φτιάξει τη βλάβη απόλαυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Από τις φωτογραφίες βλέπουμε κάτι ντιζες με δύο επιθέματα εξωτερικά να προσπαθούν να κρατήσουν μια τρύπα στην σωλήνα τού δίκτυο πόσο Μαλακάς τεχνίτης πρέπει να ήταν αυτός που έκανε τέτοια εγκλήματα; Είναι δυνατόν να κρατήσεις πλήγματα με τέτοιες αηδίες. μήνυση στον νιαφα και στον εργολάβο για τις κακοτεχνίες . τριαντάφυλλακη η προχωρά σε ριζικές αλλαγές η παράτησε τά καινούργιο δίκτυο από την αρχή να κοπούν οι τζαμπατζηδες μεγαλογαιοκτημονες το μεγάλο ποσοστό που σε ψήφισε θέλει επιτέλους δράση όχι διπλωματια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. για τα ψηφουλάκια σε κόμματα και παρατάξεις Αστικές του Αστακού καλοί είστε
    και μή ξεχάστε να τους ματαψήφίστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. για τα ψηφουλάκια σε κόμματα και παρατάξεις Αστικές του Αστακού καλοί είστε
    και μή ξεχάστε να τους ματαψηφίστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. δέν εχουμε ούτ' ένα ποτήρι νερό
    κι ακομα χαλέβουμε καπιταλισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Φίλε των 7:49 είναι από τις επισκευές του νιαφα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Φίλε που κάνεις τον έξυπνο 8:49 δεν είναι από τις επισκευές του Νιάφα αλλά από την νέα δημοτική αρχή οπότε μην κατηγορείς άδικα τον Λιβάνη...Τουλάχιστον όταν ήταν ο Νιάφας υπεύθυνος για το νερό και τον παίρναμε όλοι τηλέφωνο και τον βρίζαμε ποτέ δεν μας ειρωνεύτηκε ούτε μας κορόιδεψε όπως κάνει η τωρινή δημοτική αρχή...Ο δήμαρχος βγάζει την ουρά του απέξω και δίνει το τηλέφωνο του Λαϊνά για να ενοχλούν...ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τα προβλήματα σε αυτά τα σημεία τα ήξεραν από τον Ιούνιο .
    Η Τριανδρία όμως Τριανταφυλλάκης ,Τζαχρήστας και Γερόλυμος συνεπικουρούμενοι και από τον Μαντζαρη το έπεζαν μάγκες .
    Τον Λαϊνά τον βάλανε εκεί ,ο οποίος δεν έχει καμία ευθύνη ,για να τον φάνε .
    Αν υπάρχει η παραμικρή ευθιξία θα πρέπει να παραιτηθεί ο Τριαναταφυλλακης και όχι ο Λαϊνάς .
    Γ .Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κοι Λευτέρη Μάντζαρη και Παναγιώτη Τζαχρήστα
    πότε θα Επαν-λειτουργήσει
    το δίκτυο του νερού ?
    έτσι κανουν οι σωστοί δημοκρατες του δήμου μας?
    πέστε μας επιτέλους.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Η Συμπολιτεία Λευτέρη και Παναγιώτη
    Θα ήταν και Είναι Πρώτη Δημοτική Δύναμη του Δήμου μας
    Σπύρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τέλος τα ψέματα. Υπάρχει μεγάλο θέμα στα μαγαζιά του Αστακού σε κάποια από τα οποία δεν έχουν πάει ακόμη νερό και λόγω αυτού αναγκάστηκαν να κλείσουν. Μάλιστα η δημοτική αρχή μενει απαθεστατη στο τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας τις αδικαιολόγητης καθυστέρησης διόρθωσης της βλάβης και όχι μόνο. ΕΙΡΩΝΕΎΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ " ΣΙΓΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΊΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο