Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Επί ποδός ο ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Εφοδιασμός πόσιμου νερού με υδροφόρα στον ΑΣΤΑΚΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Ταχ. Δ/νση: Αστακός Αιτ/νίας
T.K. 300 06 
Fax: 2646042531
E- mail  info@dimosxiromerou.gr
Αστακός,  21.10.2019 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

        Λόγω της προσπάθειας του συνεργείου του Δήμου για άμεση αποκατάσταση του δικτύου ύδρευσης ο Δήμος, όπως και χθες, διαθέτει υδροφόρα για προμήθεια νερού στα νοικοκυριά της πόλης

    Όσοι πολίτες επιθυμούν μπορούν να καλούν στα παρακάτω τηλέφωνα:
- Γραμματεία Δημάρχου: 2646360520-36-46

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

35 σχόλια:

  1. Δημαρχαρα Γαλουνη ελα πίσω φέρε και το Λακια Νιαφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΊΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει βλάβη σε αυτό το παλιό δυκτιο,όμως ποτέ επί Δημαρχείας Γαλουνη δεν ξεπέρασε τις 2 ημέρες η αποκατάσταση της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε φίλε καλά τα λες..Επειδή έκανε μπαλώματα κ χαλάει ξανά κ ξανά μέχρι σήμερα..

      Διαγραφή
  4. Την υδροφόρα ποιος την οδηγάει Κώστα-Πανο-Σωτηρη; Κάποιος νόμιμα η παράνομα;Λευτέρη ακούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ούτε εκλογές να ξαναείχαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλά τετοια κινητοποίηση για ένα κουβά νερό, δέν ξαναέγινε.
    Πρωτοφανές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ζημιά έπρεπε να είναι έτοιμη από την περασμένη βδομάδα. Είστε άχρηστοι κ μάλλον το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ντροπή και μόνο ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανακοίνωση χθές από το δήμαρχο να μας εξηγήσει την κατάσταση του δικτύου τον λόγο που γίνονται τόσο συχνές βλάβες ποιος επισκευάζει κάθε φορά την Βλάβη και αν είναι κατάλληλος γιατί μου φαίνεται ότι πάει ο χορός των εργολάβων σύννεφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με την υδροφορα που πηρε ο σταικος επι δημαρχιας του πινει νερο ο κοσμακης στον αστακο .ντροπη σας εσεις που τον κατηγορειται και να του ζητησετε δημοσια συγνωμη αυτο θα ειναι πολιτικος πολιτισμος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΟΛΕΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΔΡΟΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΝΕΜΕΙ ΝΕΡΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΓΝΟΕΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ. ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΑΤΩΠΙΣΑΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . ΟΛΑ ΑΡΠΑ ΚΟΛΑ. ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά ρε ? είσαι μέσ τη θάλασσα και είσε ακόμα άπληστος ?
      βούτα ρε μέσ τη θάλασσα, τι κάθεσαι και περιμένεις ?
      Βούτα.

      Διαγραφή
  12. Επιλεκτικά σε οποίους θέλουν κ σε όσους τους ψήφισαν ντροπή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 9/10 τους ψήφισαν στον αστακό .μη κες χαζομάρες .κλαπψε τώρα

      Διαγραφή
  13. Αρετακια ελα πίσω.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΟΛΙΑ πόσο μπροστά ήσουν όταν έβγαζες φωτογραφίες με τον κουβά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έχετε μάθει να κατηγορείται τους πάντες μια ζωή.. πόσες φορές σας έφερε ο Γαλουνης με την υδροφόρα νερό?????Τι σημασία έχει ποιος έφερε την υδροφόρα στον αστακό αλλά δεν την αξιοποίησε ποτέ????τι σημασία εχει Ποιος οδηγεί την υδροφόρα??ποσες ωρες να δουλέψει κ αυτός ο κοσμος???λιγο φιλοτιμο μπορούμε να έχουμε???Επιτέλους σεβαστείτε την προσπάθεια κάποιων ανθρώπων που προσπαθούν να λυσουν το πρόβλημα κ κάντε υπομονη .οι πρώην δήμαρχοι ουδέποτε έλυσαν το πρόβλημα νερού..Κ περιμένετε η νέα δημοτική αρχή να το λύσει σε 5 μέρες????Ούτε Θεός να ήτανε.. Κ πιστέψτε είμαι ένας απλός πολίτης χωρίς πολιτικό συμφέρον.. δε ξέρω κανέναν παρά μόνο το δήμαρχο σαν μορφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πώς είπες 4:06 χαχαχαχα φτιαξιμο βλαβών άρπα κόλα για να δημιουργούνται άλλες...φαγοπότι φουλ οι προηγούμενοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. το ότι έχουν περάσει 5 μέρες φίλε δείχνει ότι είναι ανίκανοι.όταν το πρόβλημα είναι από τη δευτέρα και ξεκινάν σήμερα λέει πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τη λετε ορε λεβεντες για να φτασει το δυκτιο στη καταντια που ειναι σημερα ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗΣ κυβερνησε αυτο το δημο τα τελευταια 10χρονια????εσυ ορε Δημαρχε γιατι δεν μπαινεις μπροστα να λυσεις αυτο το θεμα με συγκεκριμενες προτοβουλιες??? και αφηνεις ολα αυτα τα καλοπαιδα να φερνουν γυρο γυρο απο το προβλημα αλλα λυση να μην μπορουν να δωσουν???α ρε Σταικο που χρειαζεστε ολοι εκει κατω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εντάξει κι εσείς... Αφήστε το νερό... Πιείτε perrier... Λευτέρη ακούς? Που είναι το νερό? Ποτιζει τους κρεμαστός κήπους? Η περιμένεις να κάνεις μπάνιο για να ανακοινώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΈΡΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΎΣΑΝ ΝΕΡΟ. ΣΕ ΠΟΣΑ ΣΠΙΤΙΑ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΑΝΕ. ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΆΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΞΈΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε κάνεις λάθος.. χθες βράδυ το είδα με τα μάτια μου μετά τις 9 έδινε νερό σε σπίτι εκεί στου Βασίλη το περίπτερο..

      Διαγραφή
  21. Σήμερα έκανε κουμάντο η αντωνια ποιος θα πάρει νερό οποίος ψηφησε γαλουνη επερνε νερό οποίος δεν ψηφησε θα κάτσει να βρομησει το είχε τσιφλίκι της τόσα χρόνια και θεθέι και τωρα να κάνει κουμάντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 8.52μμ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΜΕΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ,ΦΙΛΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΑΝΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΙΟ ΑΣ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΥΔΡΟΔΟΤΟΥΝΤΕ ΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΝ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Θα σας έλεγα να πάτε να πνιγείτε αλλά πού νερό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μα αγαπητέ 7:46 οι ίδιοι οι πρόεδροι έχουν τις παράνομες παρωχες και πρώτος πρωτοπ ο λιγνός ποτιζει το γκαζον στο μαγαζί του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όποιος θεωρεί τον εαυτό του περισσότερο άξιο ας πάει να λύσει το πρόβλημα του νερού μέσα σε ένα μήνα... Έχει κανένας από όλους εσάς που σχολιάζετε αρνητικά και απαιτείτε τα κότσια να το καταφέρει;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όπως πάτε δεν πρόκειται να το λύσετε ποτέ το πρόβλημα με το νερό!@@ παρόλο που τα χρήματα είναι Ίδη βγαλμένα, παρόλο που έχει πάρει ο εργολάβος το έργο!!! Δεν μπορώ να καταλάβω τι στο καλό κάνετε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Λίγη υπομονή θα ρίξει καμμιά βροχουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΥΜΦΩΝΩ 7.46 ΚΑΙ ΕΛΠΙΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΦΩΝΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο