Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Ερωτόκριτος Γαλούνης: Καταγγελία για τα θλιβερά γεγονότα που συνέβησαν κατά την διάρκεια του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας και να καταγγείλω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα όσα θλιβερά έκτροπα συνέβησαν στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο , κατά τη συζήτηση του Τεχνικού Προγράμματος για το έτος 2022, αλλά και να σας ενημερώσω για την αήθη, απρόκλητη και ιταμή επίθεση, που δέχθηκα, κατ αρχήν,  από τους Αντιδημάρχους κυρίους Μάντζαρη και Γερόλυμο και εν συνεχεία από τον ίδιο τον Δήμαρχο κ. Τριανταφυλλάκη.
Διαβάστε περισσότερα »

Οι εν λόγω κύριοι, μην αντέχοντας την κριτική που τους ασκούσα- όπως εκ του Νόμου και του Συντάγματος, έχω απόλυτο δικαίωμα και υποχρέωση να πράττω- μου επιτέθηκαν  εντελώς αναίτια και απρόκλητα με πρωτόγνωρες και άκρως προσβλητικές για το πρόσωπό μου και το αξίωμά μου αγοραίες φράσεις. Πιο συγκεκριμένα, ο αντιδήμαρχος κ. Σωτήρης Γερόλυμος μου είπε τα εξής: «Τι είναι αυτά που λες ρε αλήτη, λαμόγιο, κλέφτη, απατεώνα, βούλωσέ το. Μιλάς και εσύ που κατέκλεψες και διέλυσες το Δήμο, δεν άφησες τίποτα όρθιο. Έχεις το θράσος να έρχεσαι εδώ να μας κάνεις και κριτική… Σήκω φύγε από εδώ μέσα αρκετά σε ανεχτήκαμε». 

Μάλιστα, ο Δήμαρχος κ. Τριανταφυλλάκης έκανε ακόμα ένα βήμα  παραπάνω, κατέβηκε από το έδρανο του Δημάρχου όπου και βρισκόταν καθήμενος μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ήρθε δίπλα μου και  χαμηλόφωνα με απείλησε λέγοντάς μου επί λέξη τα εξής: « σήκω φύγε τώρα από εδώ κωλ……δο γιατί θα σε τσακίσω στο ξύλο, θα το πληρώσεις πολύ ακριβά αυτό που κάνεις».

Ομολογώ ότι στα 36 χρόνια, που ασχολούμαι με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχοντας διατελέσει δώδεκα (12) χρόνια Πρόεδρος Κοινότητας Αρχοντοχωρίου (1987-1998), οχτώ (8) χρόνια Δήμαρχος Αλυζίας (1999-2006) πέντε (5) χρόνια Δήμαρχος Ξηρομέρου (01.09.2014 εως 31.08.2019) αλλά και έντεκα (11) χρόνια   Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αλυζίας και Ξηρομέρου , ουδέποτε αντιμετώπισα τέτοιου είδους  φασιστικές  καταστάσεις.

Η συμπεριφορά τους κρίνεται ως αδίστακτη και άκρως επικίνδυνη. Δεν ορρωδούν μπροστά σε τίποτα και δείχνουν ικανοί εάν κάποιος έχει διαφορετική άποψη από τη δική τους, να μετατρέψουν σε αρένα, την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, τον ναό της Δημοκρατίας. 

Σε ένα χώρο, όπου οι ιδέες και οι απόψεις πρέπει να διατυπώνονται ελεύθερα, όπως απαιτούν οι κανόνες της Δημοκρατίας και του Διαλόγου, οι  εν λόγω κύριοι, επιχειρούν να τρομοκρατήσουν την αντιπολίτευση, αλλά ακόμα και τα μέλη της παράταξής τους, ώστε να αποδεχθούν, βίαια, ό,τι αυτοί προωθούν και επιδιώκουν.

Τους διαβεβαιώ  ότι η προσπάθειά τους θα πέσει στο κενό γιατί γνωρίζω και μπορώ να αντιμετωπίσω τους τραμπούκους, τους συκοφάντες και τους θρασύδειλους. Το τίμημα των πράξεών τους θα το πληρώσουν και ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης θα πέσει βαρύς στα κεφάλια τους την κατάλληλη ώρα.  

Ο Λαός του Ξηρομέρου, όσο και να διαφωνεί μαζί μου, δεν ανέχεται αυτού του είδους τις ντροπιαστικές, τραμπούκικες συμπεριφορές, που μας πάνε πίσω σε εποχές αλήστου μνήμης.  

Οι Ξηρομερίτες  έχουν λεβεντιά και αξιοπρέπεια και δεν μπορούν και δεν ανέχονται να τους διαπομπεύουν στο Πανελλήνιο, κάποιοι ‘’όψιμοι ψευτοκουτσαβάκιδες’’.

Με εκτίμηση

Ερωτόκριτος Γαλούνης

Πρώην Δήμαρχος Ξηρομέρου

54 σχόλια:

  1. Είχε το θράσος ο γερολυμος να μιλήσει;
    Που διέλυσε όλο το δήμο και τον κρατάει ακόμη ο δήμαρχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά μόνο στο δήμο ξηρομερου συμβαίνουν
    Πουθενά αλλού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάντε τους μια μήνυση να δει ο γερολυμος τι καλά θα περάσει
    😅😅

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλιστα
    Αφού Βγάλαμε δήμαρχο από το θερμο καλά να πάθουμε θα φάμε και ξυλο κιόλας
    Χαχα
    Άμα είχε τα κότσια ας το έκανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο γερολυμος θα του φάει το κεφάλι
    Δε βλέπει ότι του έφυγαν όλοι οι σύμβουλοι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο δήμαρχος της καρδιάς μας😅😅😅
    Θα το πάθει πολύ χειρότερα από τον πρώην
    Να το θυμάστε
    Από 75%θα πάει 5%
    Θα μείνει στην ιστορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΧΤΥΠΙΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ,ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας καθίσει ο Τριανταφυλλάκης τόσα χρόνια στην εξουσία που Ήταν ο Γαλουνης
    Μόνο στα όνειρα του.
    Μια τετραετία και πολύ του ήταν


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ENNOIA SOY KAI H TIMVRIA SOY ERXETE GIA OLA TA PSEMATA POY LES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο δημοκρατης βριζει χωρις λογο και αιτια

    http://www.myagrinio.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B7%CE%B8%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AE%CE%B8%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5/

    σε πιστευει κανενας;
    εχεις ενα βιογραφικο πινακα ζωγραφικης
    για το γερολυμο υπαρχει ηχητικο του 2014 μεσα στο δημοτικο συμβουλιο που λες οτι ειναι ο πιο δουλευταράς του δημου , ο καλυτερος και πιο ευσυνειδητος υπαλληλος και τον ευχαριστεις προσωπικα.

    σα δεν ντρεπεσαι αλλα σε ξερουν ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. λαθος το βιντεο ειναι του 2019 πριν ανακοινωσει οτι κατεβαινει με τον τριανταφυλλακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όταν μιλάει η αντιπολίτευση κλείνουν τα μικρόφωνα
    ότι θέλουν κάνουν
    Λες και είναι τσιφλίκι τους ο Δήμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δημοσίευσε τη περιουσιακή σου κατάσταση και την οικογενειακή σου όταν μπήκες στην αυτοδιοίκηση και κάθε χρόνο μετέπειτα. Απολύθηκες ναι ή όχι από το ΤΕΙ που δήθεν ήσουν υπάλληλος; Δεν δικαιούσαι να ομιλείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕΤΑΚΙΑ ΛΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΔΜΗΜΑΡΧΟΣ
    ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΘΥΣΑΝ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΡΑΦΕΤΑΙ

    ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΕΣΥ Ο ΣΕΒΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΑΖΕΙΣ ΡΟΔΟΣΤΑΜΟ

    ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΟΝΗΡΟΣ ΕΙΣΑΙ

    https://xiromeronews.blogspot.com/2019/12/blog-post_844.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλά μωρε αυτόν τον άγιο γαλουνη φωνάζετε
    Αυτόν που δεν εχει αφήσει άνθρωπο χωρίς να τον βρίσει ή να τον απειλήσει .ποιόν φωνάζετε ρε ; Αυτόν που ΦΕΝ άφησε ευρώ στον δημο;θα πάει λέει στη δικαιοσύνη .ποιος ; Αυτός που χει τόσες καταδίκες ; Ας συν έρθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δήμαρχε Ερωτόκριτε,Οι δειλοί είναι και παλικαράδες.γιατί δέν έκατσε και έφυγε κοκοοο κοοοκοο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

      Διαγραφή
  17. παρακαλω πολυ να βαλετε τα ηχητικα απο την επιθεση αυτου του αγλαισματος του ξηρομερου στον αντιδημαρχο υδρευσης σαμαλεκο μεσα στο δημοτικο συμβουλιο

    ενας οχετος απροκλητων υβρεων απο τον δημοκρατη με τις μερσεντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο γερολυμος είναι ότι χειρότερο έχει περάσει από το δήμο ξηρομερου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιαυτο πήγε στον ιερονυμο για άφεση αμαρτιών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δε σε ξέραμε δήμαρχε τι είσαι
    Τώρα που σε μάθαμε θα σε μαυρίσουμε στις επόμενες εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μόνο ο πολυζος αξίζει από αυτό το συνάφι
    Οι άλλοι είναι σάρα μαρα και κακό συναπάντημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. μιλαει ο γαλουνης για βρισιες και τραμπουκισμους

    σε καλο μας βραδιατικα γελασαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Όλοι οσοι Τοποθετήστε στο δημοτικό συμβούλιο βρίζεται φωναζεται δε σέβεστε το συνομιλητή σας,ένα μπάχαλο γενικότερα .
    Οι δε υπόλοιποι δεν έχουμε ακούσει καν τη φωνή τους
    Γλάστρες απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΟΤΣΑΛΑΝ. ΣΤΟ ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ

    ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΗ ΚΑΝΔΗΛΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ

    ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κύριε Γαλούνη είναι ολοφάνερο ο σκοπός της δημοσίευσης σας και η τακτική σας που πάει από το κακό στο χειρότερο.Ήσασταν είστε και θα είστε προκλητικός προσπαθώντας να ισοπεδώσετε τα πάντα στο πέρασμα σας γιατί στο να δημιουργήσετε είστε παντελώς μη ικανός(το αποδείξατε και με το παραπάνω κατά τη θητεία σας).Η προσπάθεια θυματοποίησης σας και η μεγαλύτερη προσπάθεια σας να παρουσιάσετε σαν τα μούτρα σας τον Δήμαρχο Τριανταφυλλακη προβαίνει καθημερινά στα βράχια.Είναι ολοφάνερο ότι τον Τριανταφυλλακη δεν τον φτάνετε ούτε στο δακτυλάκι του από όλες τις απόψεις,διοίκηση,αναπτυξιακό προγραμμα,προώθηση και προβολή του Δήμου,έργα ,προσπάθεια,εργατικότητα,ήθος,ΠΑΙΔΕΙΑ,μόρφωση.Δεν είστε αντιπολίτευση αλλά απλή καρικατούρα που γελάνε και οι πέτρες όταν ανοίγετε το στόμα σας ή κάνετε μια αναγγελία.Ο σεβασμός κερδίζεται δεν απαιτείται και δυστυχώς έχετε αποδείξει ότι δεν σας αρμόζει ούτε δράμι σεβασμού απέναντι στο πρόσωπο σας από κανέναν ο οποίος γνωρίζει την πορεία σας και την προσωπικότητα σας.Υπάρχουν πρακτικά,υπάρχουν ντοκουμέντα που πολύ απλά θα γελοιοποιηθείτε για ακόμα μια φορά με τα ψέμματα σας.Σας βαρεθήκαμε.Ειστε ΑΝΙΚΑΝΟΣ και άεργος.Δεν θέλουμε τέτοια άτομα στο Δήμο πλέον.Τι δεν έχετε καταλάβει από τις εκλογές του 2019;;;Το Ξηρομερο πλέον έχει ηγέτη και δείχνει καθημερινά το δρόμο για την πρόοδο και την ανάπτυξη και θα τον έχει για πολλές τετραετίες ακόμα.Γραψτο στα πρακτικά σου να το διαβάζεις και το 2023
    Παράκληση να ανεβει το σχόλιο αυτούσιο.
    Ευχαριστώ
    Και φελάκια αγκαπε μην μου στεναχωριέσαι ε;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η κυρία Ταπραντζη θα αφήσει ιστορία. Κρίμα που δεν μπορεί να διαχειρίζεται την Προεδρια της ως αρχών του δημοτικού συμβουλίου και παραπεει σαν εκπρόσωπος φερεφωνο του κυρ ΓΕΡΟΛΥΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια ακόμη.τέτοια σκηνική παρουσία και είναι σίγουρο ότι θα αφήσει ιστορία. Θα μας μείνει αλησμόνιτη

      Διαγραφή
  27. Και εσύ ρε Δήμαρχε θες να μας πεις ότι πήγες να φιλήσεις τον Ρετακια στο μάγουλο...
    Οι τραμπουκισμοι σήμερα αηδιάζουμε κ απομακρύνουν την κοινωνία από αυτούς που την καλλιεργούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά παίρνουμε τα κουμπουρια πυροβολούμε δημόσια, μετά παίρνουμε τλφ και απειλουμε τον κύριο Ζιωγα, ακολουθεί οι απειλές και αυτό το φαινόμενο κύριοι της Αρι
    στερας το λέτε Δημοκρατία. Ειλικρινά τότε γιατί κύριε Γεωργαλη Ηλία δεν μας λέτε τι είναι ο ορισμός της τρομοκρατίας του προλεταριακή.
    Παρακαλώ είμαι ιδρυτικό μέλος της κίνησης πολιτών πριν τον κύριο Μαντζαρη να μπει το σχόλιο μου γιατί ξέρουμε εμείς καλά ότι της5 Ιουνίου έχουμε συγκέντρωση στην Κίνηση πολιτών και εκεί να έρθετε να μου πείτε να πληρώσω και εισφορά..
    Ντροπή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αν το έβρισαν κακώς … ωστόσο θα πρέπει να πούμε ότι οι φίλοι του Γαλουνη και συνεργάτες δεν συζητούν στα καφενεία για τον αν έφαγε χρήματα αλλά για το πόσα έφαγε …η συζήτηση είναι στο ποσό. Αν ο Τριανταφυλλάκης πάει να φάει χρήματα μέσω απευθείας αναθέσεων αυτό που πρέπει να κάνει η αντιπολίτευση είναι να προτείνει σύστημα ελέγχου… το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ήταν δυστυχώς δείγμα της κατάντιας που έχει περιέλθει ο τόπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δεν μπορεί να διαχειριστεί ο δήμαρχος το γεγονός το ότι του έχουν φύγει όλοι οι σύμβουλοι και έχουν σπάσει τα νεύρα του


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τσακώνεστε σαν τα κοκόρια χωρίς να υπολογίζετε το λαό που σας ψήφισε δε έχετε καταλάβει ακόμα ποια είναι η δουλειά σας σαν δημοτικοί σύμβουλοι ντροπή τι στο διαλο θέλετε να κάνετε κανένα έργο κ έρχεστε στο δημαρχείο να βγάζετε τα οικονειακα αποθημενα σας να βρίζετε ο ένας τον αλλον(να φύγετε να πάτε αλλού) σας αγαπώ καληνύχτα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Είχε συνηθίσει στα συμβούλια με τηλεδιάσκεψη ο δήμαρχος και μια χαρά τον βόλευαν
    Στα δια ζώσης τώρα του κακοφαίνεται 😅😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Όλοι από βρισιές εκεί είστε Αστα να πάνε..
    Και δήμαρχος και σύμβουλοι..
    Ανεξέλεγκτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Βρε ο γαλουνης βρε ο γαλουνακης ζητάει και τα ρέστα ο αθεόφοβος που κατέστρεψε τα πάντα στο δημο και ήρθε ο έντιμος και ικανός τριανταφυλακης και έδωσε πάλι ζωή στο δημο μας ο λαός δεν ξεχνά γαλουνη και τις κωμωδίες που παίζεις να τις αφησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μια τριάδα διοικει το δήμο σαν να είναι τσιφλίκι τους. Εξεράγη ο Γερόλυμος; Ποιός ο Γερόλυμος! Όποιος όχι απλά διαφωνεί αλλά δεν συμφωνεί με τις ανδραγαθείες τους, του επιτίθενται με εξευτελιστικό τρόπο. Τά ίδια έκαναν και με τον Σαμαλέκο και τον οδήγησαν στην έξοδο. Τώρα προστέθηκε και τέταρτο μέλος η κα Πρόεδρος η οποία είναι διαρκώς σε σύγχυση γιατί προφανώς δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς καθήκοντα έχει αναλάβει και ούτε πρόκειται να καταλάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μηλας ΕΣΥ ρε Γαλουνη που δεν αφησες ανθρωπο για ανθρωπο χωρις να τον βρισεις?εσυ μπορει να ξεχνας,αλλα οι δημοτες θυμουντε τους ψευτο τσαμπουκαδες σου,τις ειρωνιες σου,τα βρισηματα σου,αλλοτε δημοσια και καταμουτρα εαν ηταν κανενας αδυναμος και αλλοτε πισω απο την πλατη του εαν ηταν καποιος ποιο δυνατος.Η σιωπη ειναι χρυσος μη συνεχιζεις να προκαλεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Βρε Δήμαρχε Τριανταφυλάκη φύγε από Δήμαρχος να έρθει ο Γαλούνης και τότε δεν θα κόψουν μόνο το ρεύμα στο Δημαρχείο αλλά θα κάνουν δέσμευση λογαριασμού καταθέσεων του Δήμου και θα μείνουν οι υπάλληλοι χωρίς λεφτά.

    Η.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Δήμαρχε ειλικρινά στις εκλογές που έρχονται δεν έχεις αντίπαλο δεν υπάρχει τίποτα κανόνισε όμως να βάλεις αυτογκόλ ( οι εκλογές χάνονται με αίμα, πρόκληση και αλαζονεία) Και μην ακούς πολλούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο Κολιας στο Αγρίνιο έλεγε ότι ο νέος Δήμαρχος θαναι Αστακοωτης και Δικηγόρος από τα σπλάχνα της παράταξης του Τριανταφυλλακη. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και τι είναι αυτός. κανένας μάγος μέγας ?

      Διαγραφή
    2. Πάντως τοσο μάγκας οσο Τριανταφυλλάκης δεν είναι.

      Διαγραφή
  40. Ειλικρινά εκπλήσσομαι με το επιτελείο του ,αλλά και τον ίδιο τον κύριο Τριανταφυλλακη. Δεν βλέπετε ότι στις εκλογές που έρχονται πολιτικός αντίπαλος σας θα είναι ο γνωστός Αστακιωτης Δικηγόρος και εσείς τον αφήνεται στο απυρόβλητο και ασχολείστε με τον κύριο Γαλουνη και μάλιστα με λάθος καταστροφικό τρόπο για εσάς.Πρεπει να φύγετε από αυτό το γήπεδο που πολύ έξυπνα σας παρασέρνει συνεχώς η εμπειρία του Εκλογομαγειρα (Γαλούνη).Δήμαρχε Ειλικρινά μην ακούς άλλο την πολιτική πόλωσης που σου προτείνει η ηγετική σου ομοδα(Μαντζαρης,Γερολυμος, Σουλας )Μα είναι δυνατόν να γίνεται συμβούλιο κ να φτάνει σε αυτά τα χάλια γιατί οι δυο αντιδήμαρχοι εκνευρίζονται. Στον κόσμο έμεινε η εικόνα ότι αυτοί εκεί πάνω μαλώνουν για την κουταλα.Δεν καταλαβαίνεις ότι έτσι θα σου έρθει σαν Μεσσίας οΔικηγορος.
    Άλλαξε γήπεδο
    Φύγε από την πόλωση το συντομότερο δυνατόν.
    Με εκτίμηση ένας φίλος σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδη ρε φίλε τι μπορεί να του κάνει η τι μπορει να πει γιαυτον και τον αφηνει στο απυροβλητο γιατι δε μας λες εσυ που ξέρεις.

      Διαγραφή
  41. Γαλουνη στο Λαϊνά να ποντάρεις αυτός κινεί όλα τα νήματα. Πάλι σε σένα θα γυρισει. Όπως σε βλέπω και με βλέπεις. Ταιριάζουν τα χνώτα σας. Στη παρέα και ο δημοσιογράφος Τομ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. κ Γαλουνη ο μόνος που μπορεί να κάνει άγωνα για σένα είναι ο σφηχτερμαν. Είναι ο μόνος που κάνει αγώνα και δεν θέλει καμιά θέση αντιδημαρχια ς είναι καλός είναι γνώστης ξέρει τα πάντα. Εργατικός ομιλητικος κοινονικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Δήμαρχε μην ακούς κανέναν. Ο κόσμος αναγνωρίζει το μεγάλο σου έργο δεν τους έμεινε κανείς. Πανταζη Κολια οφείλεται να στηρίξετε τον Τριανταφυλλακη για Δήμαρχο με εσάς δίπλα του δεν θα γίνει άλλο ψηφοδέλτιο!
    Σπύρος Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Παρεξηγήθηκε λέει γιατί τον έβρισαν, πλάκα μας κάνεις γαλουνη;
    Σου έριχναν βρισιδια και λάσπη μέρα νύχτα κάτι τύποι πού τώρα είστε όλοι μέρα μαζί.
    Πού πας βρε κακομοίρη με τούς τεμπέληδες τις παραλίας να τα βάλεις με τον τριανταφυλλακη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι τελειωμένος ο Τριανταφυλλάκης!!

      Διαγραφή
    2. Ελα ντε που πάει να βάλλει με το Τριανταφυλλάκη που έμαθε τα κόλπα σε δύο χρόνια ενω του Γαλούνη του πήραν 16 χρόνια για μάθει.

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο